Ti je nje cope katunar Selite nje cope injorant
me mire mos fol fare.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Se mora vesh arsytimin tend!!!vetem ti po e di ne mendjen tende.
Un jam rritur e lindur ne tiran.Babai im ka ardhur du vjec me familjen nga Shkodra ne tiron .
Edhe une e mendoj si ai shkodrani qe tirana eshte trasformu komplet e ka humb identitetin e vet.
Sheshet parqet ku te pakten komunistat na i lan sic duhej,kishin planifiku aq mire e ku ne lunim ne sikurez nuk ekzistojne mo.
.
Erdhi komunisti Berisha e shkateroj gjithshka se bashku me ilirin e ramen.
Keni futur derrat kaut gomeret me njerzit,me shkaterru dhe pak njerzillik qe mbijetonte ne ate kohe te hoxhes.
Erdhi nga mali pa kalu as ne qurantena pa shkoll po me laure breve te bleme e u fut stallieri ne Parlament(me rujt klanin),rujna zot prej kture kafshve se prej tjerve ruem vet
O brarish e bone me keq se hoxha,e ndave vendin e prure percarje se favorizove verioret e tuj.
Vjen malsori e thot po hoxha cfar beri?pruri Labet!!ndersa ju prut veriut....jo ush po gamor.
percarjae prap percarje.
Pun komunistash,corb qe gelltisin akoma sot ato pak tironca qe kan ngel.
Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 21-06-2013 më 04:02
Po shnderohet ne qesharake kjo tema,te duken ''tironcit'' si ebrejte kur kerkonin token e premtuar.
MOS I NDY TEMAT no name
Kot ankohet linda, ne shqiperi te gjithe si jabanxhinj po ndihemi, edhe une ne fshatin tim si jabanxhi ndihem se ka shume te ardhur.
Por ne thelb ka te drejte...
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 21-06-2013 më 11:04
Se njof shume kete po njehere qe e degjova te fliste dukej shum fallco kur thoshte ne "tironcit"
Shoku bashkim fino, thone qe e ka njohur kete linden perpara edit te romes.
E beri edhe kryetare te AKP-s, kur qe krieminister.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
ne c`do vend te botes kryeqyteti ka shume avantazhe. nga keto avantazhe edhe ne tirane duhet te perfitojne te gjithe shqiptaret, sepse tirana eshte kryeqyteti i shqiperise. eshte tirana qe duhet ti pershtatet shqiperise, jo ti pershtatet shqiperia tiranes. ne kemi rrenje ilire. iliret jane mare me bujqesi, peshkim, blegtori. ata jetonin neper kodra, male, ne gjithe shqiperine jo vetem ne tirane.
Krijoni Kontakt