Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-01-2013
    Postime
    103

Për: Linda Rama përfshihet në fushatë: Tironcit po ndjehen si jabanxhi në qytetin dhe

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Kam jetuar jam rritur ne tirane dhe shtepine e kam
    ne Tirane dhe e kam te qarte se kush e ka pushtetin.
    Njof shume me emra ,emra familjesh qe kane akoma pushtetin
    nuk po flas nga Google si puna jote, e kam te jetuar ate qe them.

E mor vesh Ben7. Ti je nga ata jabonxhit qe sillte baaloni mbrojtjes popllit. Lironi shpejt katin e dyte dhe te trete, se do jetoje ketu Komisar Sabiti.
    Edhe ti Ben7 m'duket se je pinjoll i komisareve Sabit ...

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Për: Linda Rama përfshihet në fushatë: Tironcit po ndjehen si jabanxhi në qytetin dhe

Ti je nje cope katunar Selite nje cope injorant
    me mire mos fol fare.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    nje shoku im qe ka lindur dhe eshte rritur ne qender te tiranes e la tiranen ne 1994-en. u instalua ne nje fshat te italise ku jetojne vetem pleq edhe plaka. me ca meresh i thashe nje dite. po perpunoj nje pjese te moxartit me tha, se ishte pianist. ah, i thashe, ju qe jeni rrite ne qitet u goditi rende komunimzi.
    Se mora vesh arsytimin tend!!!vetem ti po e di ne mendjen tende.
    Un jam rritur e lindur ne tiran.Babai im ka ardhur du vjec me familjen nga Shkodra ne tiron .
    Edhe une e mendoj si ai shkodrani qe tirana eshte trasformu komplet e ka humb identitetin e vet.
    Sheshet parqet ku te pakten komunistat na i lan sic duhej,kishin planifiku aq mire e ku ne lunim ne sikurez nuk ekzistojne mo.
    .
    Erdhi komunisti Berisha e shkateroj gjithshka se bashku me ilirin e ramen.
    Keni futur derrat kaut gomeret me njerzit,me shkaterru dhe pak njerzillik qe mbijetonte ne ate kohe te hoxhes.
    Erdhi nga mali pa kalu as ne qurantena pa shkoll po me laure breve te bleme e u fut stallieri ne Parlament(me rujt klanin),rujna zot prej kture kafshve se prej tjerve ruem vet
    O brarish e bone me keq se hoxha,e ndave vendin e prure percarje se favorizove verioret e tuj.
    Vjen malsori e thot po hoxha cfar beri?pruri Labet!!ndersa ju prut veriut....jo ush po gamor.
    percarjae prap percarje.
    Pun komunistash,corb qe gelltisin akoma sot ato pak tironca qe kan ngel.
    Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 21-06-2013 më 04:02

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Po shnderohet ne qesharake kjo tema,te duken ''tironcit'' si ebrejte kur kerkonin token e premtuar.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-01-2013
    Postime
    103

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Ti je nje cope katunar Selite nje cope injorant
    me mire mos fol fare.

M'natrro me nai tjeter Ben7.

E kom mhallen ne Tironen e Vjeter !!!

Arsyetimet e tuja t'gjata dhe t'perpunume ktu bojn fiasko. Shif mo mir me shkrujt me nai tem policesh ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Kot ankohet linda, ne shqiperi te gjithe si jabanxhinj po ndihemi, edhe une ne fshatin tim si jabanxhi ndihem se ka shume te ardhur.
    Por ne thelb ka te drejte...
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 21-06-2013 më 11:04

Se njof shume kete po njehere qe e degjova te fliste dukej shum fallco kur thoshte ne "tironcit"

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Shoku bashkim fino, thone qe e ka njohur kete linden perpara edit te romes.

E beri edhe kryetare te AKP-s, kur qe krieminister.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

ne c`do vend te botes kryeqyteti ka shume avantazhe. nga keto avantazhe edhe ne tirane duhet te perfitojne te gjithe shqiptaret, sepse tirana eshte kryeqyteti i shqiperise. eshte tirana qe duhet ti pershtatet shqiperise, jo ti pershtatet shqiperia tiranes. ne kemi rrenje ilire. iliret jane mare me bujqesi, peshkim, blegtori. ata jetonin neper kodra, male, ne gjithe shqiperine jo vetem ne tirane.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga altint71 Lexo Postimin
    Se mora vesh arsytimin tend!!!vetem ti po e di ne mendjen tende.

.
    vrije pra mendjen ta kuptosh.
    desha te thosha qe tiransit nuk bejne asgje ne jete, vetem shtyjne jeten duke pire cigare, luajtur letra, nuk kane profesion, jane dembele, kenaqen me pak.
    ne gjithe boten punohet per te bere gjera te reja ndersa tiransit jane olld fashon.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •