Majko: Kompensimi fizik i pronës do nisë nga tiranasit
0 tweet
Flash, Politike e Premte, 14 Qershor, 2013 | 09:44 am
Kreu i listës së PS: Do ju qeverisin dhëndurët.
Kreu i listës së kandidatëve në Tiranë, Pandeli Majko, tha dje gjatë takimit se dhëndurët e tironsve do të qeverisin tani vendin. “Si i thonë, atë që ta bën krushqia, s’ta bën as fëmija. Kështu që keni dhënë nusen në dhëndurë që tani do të qeverisin”, tha Majko. I emocionuar para përfaqësuesve të familjeve të vjetra tiranase, Majko tha se para tyre ndjehej si fëmijë. “Arsyeja pse unë kam ardhur i veshur pa kollare, ndryshe nga z.Rama – dikur i thosha unë atij të vinte kollare, tani jam unë që bëj të kundërtën e asaj që i këshilloja- por, thjesht për faktin se përballë jush, përballë tironsve, sado flokë të bardhë të kemi, ne ndjehemi fëmijë, ndjehemi të ardhur”, tha Majko. Ai tha se shteti shqiptar duhet të bëjë kompensimin fizik të pronarëve. “Shteti shqiptar nuk duhet të dorëzojë më asnjë tokë, asnjë centimetër tokë me një euro pa filluar kompensimi fizik. E, nëse fillon kompensimi fizik, ky do të fillojë nga ata që kanë dhënë më shumë, nga tiranasit”, tha Majko.
8 Komente per “Majko: Kompensimi fizik i pronës do nisë nga tiranasit”
ELTI
14 Qershor, 2013 - 10:24
Pandeli Majko eshte nje njeri i mrekullueshem! i vetmi politikan qe te jep kenaqesi sa here e degjon! e gjithe Tirana ka shpresa tek ju Majko! Ju uroj fitoren!
Përgjigjjuni
Balozibukur
14 Qershor, 2013 - 10:26
Shpejt u kujtu ky. Per 11 vjet qe cdo cep u betonizua, nuk beri zë, tani do ti kompesoje. Kthim te pronës, harrojeni. As behet fjalë.
Përgjigjjuni
arber
14 Qershor, 2013 - 10:42
Legalizimi apo kompensimi i prones eshte shnderruar ne nje plage e cila sa vjen e dhemb me shume. Duhet bere dicka reale dhe jo vetem fjale pa fund. Nqs prona eshte simbol i kapitalizmit atehere nuk mund te kete nje te tille kur ende nuk dihet se kush e kujt i perket prona. Kostot e kesaj hstorie jane te renda.
Përgjigjjuni
Londra
14 Qershor, 2013 - 11:06
Ju po protendoni se jeni Dhenduret me Te Mir Te Tirones po Tirana ka edhe vend per berllok si puna juaj dhe berllokun ka dhan ty e rames e I baishi me shendet se tironsit jan Te menqur dhe do tu rezervoin vendin Ne opozit serisht.
Përgjigjjuni
Veris
14 Qershor, 2013 - 11:15
Po nja 11 vjet kush e ka qeverisur Tiranen. Cberi ky dhender i ri (qe megjithese eshte ritur ne Tirane dhe e ka qene kyetar Bashkie per 11 vjet nuk e ndjenka veten aspak te lidhur me qytetin, po duhet te dxirte ne pah dendurine e re) per Tiranesit dhe hallet e tyre ne 11 vjet qeverisje te qytetit? A po dha leje per pallate qe e shkateruan Tiranen, per 1 milion dollare secila.
Përgjigjjuni
TONI
14 Qershor, 2013 - 11:46
Mjaft me përralla o kollovarët e paturp të ppsh
Përgjigjjuni
gjergji
14 Qershor, 2013 - 13:12
bravo apndeli majko qe po velreson kaq shume tiransit e verte autoktone qe kjo qeveri i la ne harrese qe kjo qeveri u tall me to ndaj sali berisha duhet te largohet nje ore e em pare
Përgjigjjuni
ergi
14 Qershor, 2013 - 13:13
kompensimi fizik i prnave duhet t ekisht efilluar me kohe ne fakt por per 8 vite kjo qeveveri nuk e qau koken fare per ta dhe ne 23 qerhsor askush nuk duhet te mebshet ket eqeveri
http://www.panorama.com.al/2013/06/1...nga-tiranasit/
Krijoni Kontakt