Spahiu e gjen veten nën rrebeshin e kritikave të atyre që janë larguar nga AKZ-ja
Njerëzit që janë larguar këto ditë nga AKZ-ja kanë zënë të bëjnë denoncime të forta në adresë të Kreshnik Spahiut. Ndonjë syresh rrëfen dhe anektoda. Ish-sekretari i Shkencës dhe Çështjeve të Mjedisit në AK, Dëfrim Shkupi ka dhënë një intervistë për Shekullin, dhe aty tregon ca momente nga përvoja me Spahiun. Ja disa anektoda:
1.Gjatë një mbledhjeje të Asamblesë së qytetit të Durrësit, zonja Anila Myhedini, një intelektuale e shquar, është çuar në mes të mbledhjes dhe e ka kritikuar Spahiun hapur duke i thënë; ‘Ti je diktator z. Spahiu’. Një ditë më vonë vet Spahiu dha urdhër ta përjashtojnë nga partia zonjën Myhedini, ky ishte një turp.
2.Gjatë mbledhjeve të Sekretariatit, ka pasur raste kur kishim të ndezur dhe televizorin, dhe në momentin që shfaqej fytyra e tij duke folur në ndonjë stacion televiziv ai na urdhëronte të mos bënim zhurmë “se kam dalë unë në televizor”.
3.Kur na mblidhte na thoshte që, duhet që të gjithë Sekretarët e Sekretariatit të paguajnë nga 1 milionë lekë për partinë në muaj, po ne nuk kishim që t’i jepnim kaq para partisë. Spahiu gjithmonë kohët e fundit na thoshte që, unë kam harxhuar shumë pará me partinë dhe do t’i nxjerr të gjitha një më një, do ta shes shumë shtrenjtë partinë një ditë. Sa i përket kandidaturave për deputetë, ishte sanksionuar tashmë që 100 deri në 200 mijë euro do të duhet të paguanim secili që donte të hynte në listat e kandidatëve për deputetë, pasi sipas tij, ai kishte harxhuar paratë e tij për partinë dhe organizimin.
Myslym Pashaj është larguar tashmë edhe zyrtarisht nga Aleanca Kuqezi. Vendimin e tij numri dy i kësaj partie, pas Kreshnik Spahiut, e ka bërë të ditur këtë vendim gjatë një konference për shtyp.
Pashaj u distancua nga AK pas dështimit të negociatave të kësaj të fundit për koalicionet parazgjedhore dhe pas publikimit të listës për deputet të kësaj partie.
Ai ka thënë në konferencë se është larguar nga AK pas mosmarrëveshjeve me Kreshnik Spahiun.
“Nuk kam rënë dakord për çështje parimore me Spahiun. Jap dorëheqjen e parevokueshme nga AK-ja”, ka thënë Pashaj.
Ky i fundit ishte figura kryesore e AK-së, pas Kreshnik Spahiut, duke qenë se mbante postin e Sekretarit të Përgjithshëm.
Me largimin e Pashajt, AK merr një goditje të fortë, duke qenë se më parë janë larguar edhe një sërë drejtuesish kryesorë të saj.
![]()
Po ky sikur ndali qeverin te mos I jepeshin ujrat grekut paska marr ndonje dor te mir lekesh myslymi, do ta shofim edvinin jo ujrat ka per ti falur grekut por dhe bregun e detit.
Nuk kish si të ndodhte ndryshe...rrjedhim logjik i çorbës që gatuan Spahiu.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt