ahahahahahahahhahahahahahahaahahahahhhaha
Cdo mengjes ndersa shkoj ne pune, degjoj nje emision humori ne radio (spanjisht) dhe thuhen aty aq shume gjera humoristike sa te vdesesh.
Dje po thonte njeri nje JOKE:
Adami nga qe ishte vetem e s'kishte c'te bente tere kohes vetem u mendua dhe iu lut zotit qe ti silte aty nje femer. Ok tha zoti, ta sjell. Prit nje here, tha Adami. Dua nje femer qe te jete perfekte…e bukur, inteligjente, punetore, e urte, e dashur, pa fjale,te mos ngrinte zerin kurre, te mos e besdiste, hot, seksi.
Patjeter, i tha zoti, ta sjell une, por duhet te me japesh nje sy, nje pjese mushkerie, nje krah, nje kembe, nje veshke.
U mendua Adami e tha: kerkove shume o zot!! S'mundem! Po te jap vetem NJE BRINJE!
Mbase burrat e braktisin gruan per nje goce te re ne menyre qe gruaja ta kete me te lehte sesa po ta braktisin per nje me te vjeter.
Vetem vera behet me e mire kur vjeterohet.
ps; vetem nje batute per te qeshur bera,nuk e kam seriozisht.
po ti hap temenedhe na sjell shembull madonen....po flisnim per burrat(pa vene emra x a y) dhe ne te gjithera koherat dhe te te gjitha niveleve....kshu ka qene sic ke hap ti temen...... :P
"Më e mira është armike e së mirës"
Ca teme koti? Pse burrat duan vajza te reja??? Po se e kane te hekurosme. Ti spe blen makine te re dhe nuk mban nje te vjeter?
Moderator, e di vet ti...
Krijoni Kontakt