Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 87
    ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809

Pėr: Dr Shefqet Krasniqi - NDODHĖ EDHE KJO!

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ata qe japin si lemoshe, per te fituar knaqesine e Allahut, ata jane te shpetuar. Synimi per hire te Allahut, do te pason neser shperblimi ne diten e ringjalljes.

Xhenneti eshte i Allahut, dhe Ai jep ate, njerzeve te cilet punuan per kete.

Ndersa ky, per hire te kujt dha lemoshe, mbase Zotin nuk e beson, per hire te fames, te arrije me permendje tek njerzit, si cifti yt te permend emrin e tij ne per sites te ndryshem e tv etj.

Ne themi mbase Zotin nuk e beson, ateher as xhennetin, pronar i te cilit eshte Zoti mos le te kerkon.

Gjithashtu themi, mbase Zotin nuk e beson, ateher ska qka kerkon shperblimin prej Tij. Le ta merr neser shperblimin nga njerzit, prej te cileve ka synuar emer.

Me shume do vleje 1 euro neser ne diten e gjykimit, i cili e dha msheftas vetem per hire te Allahut, dhe per te arrite knaqesin e Tij, se sa nje qe jap milarda por qe nuk ka synim knaqesin e Zotit.

Perkunder kesaj ketij i thuhet, kerkoje shperblimin nga njerzit prej te cileve u mundove te arritesh emer dhe fame, e sa keq keta nuk do te mund ta ndihmojne vehten e tyre.

Dhe vetem me Allahun eshte suksesi dhe fama.
    S'ka te adhuruar me te drejte, perveq Allahut

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Allahu ka pergadit denim edhe per njerez qe nuk kane tru(pa faj te tyre) ... por a thu cfare denimi ka pergatit per ata me "tru" qe ndihmojne (punojne) per armiqte e muslimaneve?:brire
    Kete qe e ke shkru lart e di qe e ke drejtu tek une, tani po e di nje gje, nje amerikan shume intelegjent me tha nje dite: ne forum ju ipet e drejta me fol me disa persona qe LIVE as nuk i kishe pershendet. Pra me kupton se cfare dua te theme. Prandaj ketij forumi po ja shihni hajrin disa persona.

Arber Gerguri, mire e ke , kuptimi i asaj qe e kam potencuar larte, eshte qe njerzit ne realitet mendojn qe kane tru (ne fakt skane fare).
    Improvise, Adapt, Overcome

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Ata qe japin si lemoshe, per te fituar knaqesine e Allahut, ata jane te shpetuar. Synimi per hire te Allahut, do te pason neser shperblimi ne diten e ringjalljes.

Xhenneti eshte i Allahut, dhe Ai jep ate, njerzeve te cilet punuan per kete.

Ndersa ky, per hire te kujt dha lemoshe, mbase Zotin nuk e beson, per hire te fames, te arrije me permendje tek njerzit, si cifti yt te permend emrin e tij ne per sites te ndryshem e tv etj.

Ne themi mbase Zotin nuk e beson, ateher as xhennetin, pronar i te cilit eshte Zoti mos le te kerkon.

Gjithashtu themi, mbase Zotin nuk e beson, ateher ska qka kerkon shperblimin prej Tij. Le ta merr neser shperblimin nga njerzit, prej te cileve ka synuar emer.

Me shume do vleje 1 euro neser ne diten e gjykimit, i cili e dha msheftas vetem per hire te Allahut, dhe per te arrite knaqesin e Tij, se sa nje qe jap milarda por qe nuk ka synim knaqesin e Zotit.

Perkunder kesaj ketij i thuhet, kerkoje shperblimin nga njerzit prej te cileve u mundove te arritesh emer dhe fame, e sa keq keta nuk do te mund ta ndihmojne vehten e tyre.

Dhe vetem me Allahun eshte suksesi dhe fama.
    Se pasna dite qe Allahu qenka aq i fiksuar ne adhurimin ndaj tij

P.S Nese vertet beson keto qe ke shkruar ,me vjen keq per ty!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Lumi_ftp Lexo Postimin
    Kete qe e ke shkru lart e di qe e ke drejtu tek une, tani po e di nje gje, nje amerikan shume intelegjent me tha nje dite: ne forum ju ipet e drejta me fol me disa persona qe LIVE as nuk i kishe pershendet. Pra me kupton se cfare dua te theme. Prandaj ketij forumi po ja shihni hajrin disa persona.

Arber Gerguri, mire e ke , kuptimi i asaj qe e kam potencuar larte, eshte qe njerzit ne realitet mendojn qe kane tru (ne fakt skane fare).
    Lumi ,nuk nuk te kuptoj se si mund te thuash se Allahu i kuranit do i denoj njerezit e tjere ku ti vet punon per ushtrine amerikane e cila ka pushtuar vendet muslimane ,nuk eshte HIPOKRIZI nga ana jote ?!!
    Je ne dijeni te pakten se cfare denimi sipas kuranit kane personat si ty?

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Lumi ,nuk nuk te kuptoj se si mund te thuash se Allahu i kuranit do i denoj njerezit e tjere ku ti vet punon per ushtrine amerikane e cila ka pushtuar vendet muslimane ,nuk eshte HIPOKRIZI nga ana jote ?!!
    HAhahahahahahha, si e beson ti nje gje te tille, kur ti nuk e beson Kur'anin.
    Si munde te gjykosh dicka pa baz ? - Nuk mundesh me gjyku dikend per deri sa nu je i nivelit te tije. Pra smundesh me gjyku doktorr, kur nuk ke njohuri per medicin, ose nuk mundesh me gjyku mekanik, per deri sa nuk ke njohuri per mekanik.
    Une jam ne Amerike, ketu e kam jeten me kete sistem jam i lidhur, por askush nuk ma cenon fene, pastaj misioni i Amerikaneve ne Afganistan eshte mision me ndryshe se ai i Ruseve ose i Britanezve. Amerkanet ju ofrojn pune, teknologji, veshje edhe ndertime. Pra misioni eshte pacesor. Keta persona qe i luftojn Amerikanet ne Afganistan, jane thuajse te gjithe nga Pakistani, pra afganet nuk e luftojn Ameriken, per kete e dije une, sespe jame ketu qe disa vite. Ti nuk e dine se sa afgani vritet nga keta rebel e jo taliban, Taliban - do te thote nxenes. Taliban munde te jete cdo nxenes qe proteston per te drejtat e tije.
    Improvise, Adapt, Overcome

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Lumi_ftp Lexo Postimin
    HAhahahahahahha, si e beson ti nje gje te tille, kur ti nuk e beson Kur'anin.
    Si munde te gjykosh dicka pa baz ? - Nuk mundesh me gjyku dikend per deri sa nu je i nivelit te tije. Pra smundesh me gjyku doktorr, kur nuk ke njohuri per medicin, ose nuk mundesh me gjyku mekanik, per deri sa nuk ke njohuri per mekanik.
    Une jam ne Amerike, ketu e kam jeten me kete sistem jam i lidhur, por askush nuk ma cenon fene, pastaj misioni i[COLOR="#B22222"] Amerikaneve ne Afganistan eshte mision me ndryshe se ai i Ruseve ose i[/COLOR] Britanezve. Amerkanet ju ofrojn pune, teknologji, veshje edhe ndertime. Pra misioni eshte pacesor. Keta persona qe i luftojn Amerikanet ne Afganistan, jane thuajse te gjithe nga Pakistani, pra afganet nuk e luftojn Ameriken, per kete e dije une, sespe jame ketu qe disa vite. Ti nuk e dine se sa afgani vritet nga keta rebel e jo taliban, Taliban - do te thote nxenes. Taliban munde te jete cdo nxenes qe proteston per te drejtat e tije.
    Une natyrsht qe nuk e besoj por ti qe thua se e beson si GUXON te punosh me armiqte e islamit ... te kam lakmi per guximin
    Refer e Arber ,sillne ne "mend' pak kete vellaun tuaj se kerkah nuk qenka me pune te fese

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809

Se pasna dite qe Allahu qenka aq i fiksuar ne adhurimin ndaj tij

P.S Nese vertet beson keto qe ke shkruar ,me vjen keq per ty!
    Nuk e kupton ti kete, andaj po te le me kaq!

Ju mendoni se fama tek njerzit eshte kulmi i parajses, ndersa sikur ta dinit kjo eshte gropa juaj me e thelle ne ferr.

Kjo eshte qfar shihni prane juve, afer syve tuaj, ndersar nuk shihni me larg se nje pellembe!....

M'vjen mire qe ke pranuar

Te vendosesh paqe, ose te besh tregti (mardhenie nderkombetare si ekonomike), me vendet tjera jo muslimane nuk ka te keqe. Por t'iu bashkangjitesh ne ushtrine e tyre kundrejt muslimaneve, kjo eshte kufr, sic eshte fjala e Allahut....Kush bene keshtu, atij si ka mbet asgje nga feja e Allahut...
    S'ka te adhuruar me te drejte, perveq Allahut

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Une natyrsht qe nuk e besoj por ti qe thua se e beson si GUXON te punosh me armiqte e islamit ... te kam lakmi per guximin
    Refer e Arber ,sillne ne "mend' pak kete vellaun tuaj se kerkah nuk qenka me pune te fese
    Te ta perkujtoj pak rastin ,Amerika eshte atje ne lufte kunder TERRORIZMIT ISLAMIK.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Nuk e kupton ti kete, andaj po te le me kaq!

Ju mendoni se fama tek njerzit eshte kulmi i parajses, ndersa sikur ta dinit kjo eshte gropa juaj me e thelle ne ferr.

Kjo eshte qfar shihni prane juve, afer syve tuaj, ndersar nuk shihni me larg se nje pellembe!....

M'vjen mire qe ke pranuar

Te vendosesh paqe, ose te besh tregti (mardhenie nderkombetare si ekonomike), me vendet tjera jo muslimane nuk ka te keqe. Por t'iu bashkangjitesh ne ushtrine e tyre kundrejt muslimaneve, kjo eshte kufr, sic eshte fjala e Allahut....Kush bene keshtu, atij si ka mbet asgje nga feja e Allahut...
    Kete tregoja Lumit jo mua

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Emri:  scumbag t.jpg

Shikime: 1594

Madhėsia:  59.7 KB

Scumbag Terrorist

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •