Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 87
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Dr Shefqet Krasniqi - NDODHĖ EDHE KJO!

Citim Postuar mė parė nga Arber gerguri Lexo Postimin
    N

M'vjen mire qe ke pranuar
    ..
    Skam pse te mos e pranoj .. veq nje budalla mund te mendoj se USA eshte atje per demokratizimin e afganeve .

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Une natyrsht qe nuk e besoj por ti qe thua se e beson si GUXON te punosh me armiqte e islamit ... te kam lakmi per guximin
    Refer e Arber ,sillne ne "mend' pak kete vellaun tuaj se kerkah nuk qenka me pune te fese
    Keto qe i shkrujta une nuk i paske lexuar, spaske dashur t'i kuptosh, por vetem akuzon ne ato gjera pa baz, nese atehere Arberi ose disa te tjere pohojn se une bashkpunoj me armicet, atehere pse Arberi ose kush do coft perdor telefon me firm "Nokia","Iphone" ..... qe jane nga bota jo islame?????, pse perdor TV kur TV eshte prodhuar nga vendet jo islame, pse perdor Computer ......... ?
    Ju qe fliteni qe Amerika e lufton Afganistanin, nuk keni njohuri aspak per misionin e tyre, nese e shihni Afganistani se si ka qene ne doren e Rebeleve, eshte per tu dhimbsur, qe nga koha e amerikaneve, Afganistani eshte ne ndryshim. Mos flitni per gjera qe nuk i keni pare kurr, por flitni nga mediumet e nga Televizionet. Kur nuk dini, pyetni nuk eshte turp me pyet.
    Improvise, Adapt, Overcome

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Lumi_ftp Lexo Postimin
    Keto qe i shkrujta une nuk i paske lexuar, spaske dashur t'i kuptosh, por vetem akuzon ne ato gjera pa baz, nese atehere Arberi ose disa te tjere pohojn se une bashkpunoj me armicet, atehere pse Arberi ose kush do coft perdor telefon me firm "Nokia","Iphone" ..... qe jane nga bota jo islame?????, pse perdor TV kur TV eshte prodhuar nga vendet jo islame, pse perdor Computer ......... ?
    Ju qe fliteni qe Amerika e lufton Afganistanin, nuk keni njohuri aspak per misionin e tyre, nese e shihni Afganistani se si ka qene ne doren e Rebeleve, eshte per tu dhimbsur, qe nga koha e amerikaneve, Afganistani eshte ne ndryshim. Mos flitni per gjera qe nuk i keni pare kurr, por flitni nga mediumet e nga Televizionet. Kur nuk dini, pyetni nuk eshte turp me pyet.
    Une nuk e ve ne dyshim se afganet nen pushtimin e USA jetojne me mire se ata vet (ne pergjitesi te gjithe muslimanet) nuk jane ne gjendje ta qeverisin veten SI DUHET por SIPAS FESE ISLAME KJO PUNA E JOTE DO TE TE KUSHTOJ ME ZJARR XHEHNEMI

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Skam pse te mos e pranoj .. veq nje budalla mund te mendoj se USA eshte atje per demokratizimin e afganeve .
    Kur ishte lufta ne Kosov, Amerik brohoriteshe, tani je e nejta qe e kundershton dhe e shan, sa ja dine vleren nje shteti qe dikur ishte shkaktar nga Zoti qe ti sot shkruan ne forum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Kur ishte lufta ne Kosov, Amerik brohoriteshe, tani je e nejta qe e kundershton dhe e shan, sa ja dine vleren nje shteti qe dikur ishte shkaktar nga Zoti qe ti sot shkruan ne forum.
    Ti qenke me te vertete i "trashe" paksa .. une nuk jam duke e share USA ,e verteta eshte qe USA ka pushtuar Afganistanin ,edhe administrata amerikane e pranon ,veq ti jo

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Une nuk e ve ne dyshim se afganet nen pushtimin e USA jetojne me mire se ata vet (ne pergjitesi te gjithe muslimanet) nuk jane ne gjendje ta qeverisin veten SI DUHET por SIPAS FESE ISLAME KJO PUNA E JOTE DO TE TE KUSHTOJ ME ZJARR XHEHNEMI
    Oj Ane, nuk dine asgje per Afganistan amo as 0.1% nuk dine, po sikur te kishin qeveris me Sheriat Afganet do te ishin shume me mire, por nuk gjykojn me asgje, te gjithe ata qe ndodhen ne qeveri jane te korruptuar.

Arber -vlla ndegjom nuk deshiroj me ba debate me njerz sic je ti qe ke shume njohuri per islam, besom vlla sikur te vije ti ketu e sheh cfare islami praktikojn afganet eshte tmerrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nuk jane keta njerz qysh ne i kemi mendu, nese keta jane shembulltyr e islamit atehere te gjithe do ta kishin braktis islamin, por jo vlla islami shyqyr eshte i mbrojtur nga Allahu qe ja ka besu njerzve qe loxhikojn dhe njerzve intelegjent, po te ishte ne doren e Afganeve vaj halli per neve. Tjetra njerzit ne Afganistan e shfrytezojn fejen per interes, kur ju bje mire, marrin shembull fejen, kur nuk ju bje mire as qe e perdorin fejen, ju lutemmmmmmmmmmmm mos me tregoni per nje vend qe une e njohe 100000 % me mire se ju.

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809

Te ta perkujtoj pak rastin ,Amerika eshte atje ne lufte kunder TERRORIZMIT ISLAMIK.
    Ky eshte justifikimi i saj per te qendruar atje, Ndryshe per te okupuar dhe ozurpuar pasurite e tyre.

Thote fjala e Allahut..... Kur i thuhet atyre mos beni trazira ne toke, ata pergjigjen duke thene ne jemi vetem 'PAQE RUAJTES'!, Por mua ata jane okupuesit e zullumqaret, ndersa kete nuk e dini!....
    S'ka te adhuruar me te drejte, perveq Allahut

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Oj Ane, nuk dine asgje per Afganistan amo as 0.1% nuk dine, po sikur te kishin qeveris me Sheriat Afganet do te ishin shume me mire, por nuk gjykojn me asgje, te gjithe ata qe ndodhen ne qeveri jane te korruptuar.
    .
    Ti nuk qenka veq pak i "trashe" por qenke debil fare ... TALEBANET ATA QE SOT LUFTOJNE AMERIKANET PER TE CILET TI PUNON PARA PUSHTIMIT KISHIN SHERIATIN NE ZBATIM.

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Ti qenke me te vertete i "trashe" paksa .. une nuk jam duke e share USA ,e verteta eshte qe USA ka pushtuar Afganistanin ,edhe administrata amerikane e pranon ,veq ti jo
    HAhahahahahahahah , sa shume ke njohuri, o Zot. Nese une jam i trashe......... atehere ti cfare je??????????, Ane je mesu me debatu me njerz te nivelit tend, ose me te ulet, ose me njerz qe jane fetare, ke kujdes kur debaton dhe si debaton, nuk do te thote gjithmon te fitosh ne debate, por jo gjithmon sikur ti qe vetem ndez debate dhe nuk dine se cfare te pergjigjesh.

Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Ti nuk qenka veq pak i "trashe" por qenke debil fare ... TALEBANET ATA QE SOT LUFTOJNE AMERIKANET PER TE CILET TI PUNON PARA PUSHTIMIT KISHIN SHERIATIN NE ZBATIM.
    Ja ketu shihet kultura e juaj, ne cilin koment te kam ofendu une...................... kjo eshte trashegemi nga prinderit nuk te fajesoj. OOOOOOOOOOOOOOOOJ ANE , sheriatin e kane pasur vetem fjale asnihere nuk e kane zbatu, njoh shume afgan qe jane me te afte se tije, tregojn per vendin e tyre shume, por ske faj ti. Ac dine ac shkruan.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •