Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 132
    Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Për: Varrezat e ushtarëve grekë, ja 6 vendet ku do gërmohet

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    megjithese jam kunder ndryshimit te kufijve, nganjehere i mirekuptoje minoritetin grek ne shqiperi.
    sepse te jetosh ne yqmin e shqiptareve qenka fatkeqesia me e madhe qe mund ti ndodhi nje qenie njerezore ne toke.
    Une them tu leshome Xha Sulon me shoke, ti rrepjim qente e tu marrim tokat e ta mohojme nje gje e tille ka ndodhur.

Si thua ti Makarios?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

megjithese jam kunder ndryshimit te kufijve, nganjehere i mirekuptoje minoritetin grek ne shqiperi.
    sepse te jetosh ne yqmin e shqiptareve qenka fatkeqesia me e madhe qe mund ti ndodhi nje qenie njerezore ne toke.
    pse mo?kane shkollat e veta,gerqishten e flasin lirshem,kane tabela ne 2 gjuhe,kane punet e biszneset e tyre,festojne cdo here cfare te duan me flamurin grek dhe flamurin e ''autonomise'' dhe asnj njeri nuk i thote gje,i gjen ne cdo institucion madje dhe ne shkallet me te larta te qeverise edhe pse punojne kundra Shqiperise,cdo me teper ti??? cili shtet jep me shume per pakicat e tyre?mos Shqiperia i jep dhe me teper nga ajo qe duhet???

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    pse mo?kane shkollat e veta,gerqishten e flasin lirshem,kane tabela ne 2 gjuhe,kane punet e biszneset e tyre,festojne cdo here cfare te duan me flamurin grek dhe flamurin e ''autonomise'' dhe asnj njeri nuk i thote gje,i gjen ne cdo institucion madje dhe ne shkallet me te larta te qeverise edhe pse punojne kundra Shqiperise,cdo me teper ti??? cili shtet jep me shume per pakicat e tyre?mos Shqiperia i jep dhe me teper nga ajo qe duhet???
    Imagjino me gjithe keto te mira dhe qahen greket ne Shqiperi imagjino ckane hequr e po heqin Shqiptaret ne Greqi qe edhe Shqipen e flasin fshehurazi ne shtepite e tyre.E kane terhequr shume llastikun greket po kur tu kthehet nuk dihet se sa do u dhembi.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

po mire, nese nuk ka eshtra, ata do germojne e nuk do gjejne. atehere pse keni frike nga kerkimi????.

ps.ai qe eshte i bindur qe ka te drejte i nxjerr xhepat pa frike.
    HAHAHA shum qesharake, jo,jo NUK FRIGOHET SHQIPETARI ME CA GACA NDEZUR ZHARI,SE SHQIPETARIT KUR TI SHKON MENDJA E VET ,NASH JA MESYN ,,,po dihet apo jo,,,
    Shum ironike eshte kerkesa e GREKVE ne truallin SHQIPETAR,por nejse,shtrohet pyetja shume e thjeshte pse keso kerkesa nuk kan bere ne kohen E XHAXHIT,keta trimat e lart pemendur,po harrojn masakrrat e qetnikve grek ne Gra ,pleq dhe femije ne trojet shqipetare,kerkesa e tyre eshte e turpshme,nese ka kufoma te tyre vet qeveria shqipetare duhet tu ja jap ,pasi kjo toke eshte SHQIPETARE.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

ca lajmi mor injorant.
    por kur te pelqen te jetosh me te shkuaren perse kerkon marrdhenie te mira me grekun sot?? perse nenshkruan marreveshje???perse e do voten te futesh ne BE?? perse shkojne 800 mije emigrante???

ti kujton se greket nuk kane histori te tilla??? masakrat e Ali pashes ne parga e ne shume fshatra greke, dhe ju e i beni buste kriminelit, por greket nuk ta kane permendur ndonjehere, apo masakrat e bushatlliut dhe vrionit ne mesolongji, e ju i beni heronj ne shqiperi. e shume e shume te tjera.
    apo quhen vetem ato qe do ti.

ta tha dhe kadare, shqiptaret nuk jane as me te mire e as me te keqinj se te tjeret.... keshtuqe lere rolin e viktimes se po beheni qesharak
    Arqile mos mu nxef se me hyri frika.
    Ne rradhe te pare ste fyeva, prandaj kujdes me fjalet.
    Se ca ben politika eshte politike. Ata te fshatit kane te drejten e tyre te protestojne nqs mendojne qe te afermit te vrare nga ushtria greke po merren neper kembe.
    Greket mund te kene historira te tilla por njeri spo kerkon ti bejme lapidar ne Greqi.
    E kupton ndryshimin apo je aq kaqol sa mos ta kuptosh?

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

tregohu me i sinjqerte me veten, nuk eshte nevoja te justifikohesh.
    edhe ti e di mire qe shqiptaret nuk po ndertojne dot shoqeri te mbare qe nga 1912-ta. jo vetem per minoritetet por as per veten e tyre.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

tregohu me i sinjqerte me veten, nuk eshte nevoja te justifikohesh.
    edhe ti e di mire qe shqiptaret nuk po ndertojne dot shoqeri te mbare qe nga 1912-ta. jo vetem per minoritetet por as per veten e tyre.
    cka te bej kjo,jam shume i sinqerte,dhe sa thashe jane te gjitha te vertata,lirite qe kane ata ne Shqiperi nuk i kane as vete shqiptaret,kjo eshte e verteta.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

cka te bej kjo,jam shume i sinqerte,dhe sa thashe jane te gjitha te vertata,lirite qe kane ata ne Shqiperi nuk i kane as vete shqiptaret,kjo eshte e verteta.
    shko hidhi nje sy democracy and freedom ranking. shqiperia eshte e fundit ne europe.

mos gjyko si shqiptar, ku te gjitha bisedat i ben sipas leverdise se muhabetit, thjesht qe te duket me llafe qe eshte dikush.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

shko hidhi nje sy democracy and freedom ranking. shqiperia eshte e fundit ne europe.

mos gjyko si shqiptar, ku te gjitha bisedat i ben sipas leverdise se muhabetit, thjesht qe te duket me llafe qe eshte dikush.
    ore ne mesazhin tim me lart te thashe ca gjera,hajde ti dhe mi kundrshto me fakte,sepse une per sa thashe kam fakte.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

shko hidhi nje sy democracy and freedom ranking. shqiperia eshte e fundit ne europe..
    O GENJESHTAR SHIKO GREQIN TENDE DHE SHQIPERINE:
    Greece:
    Topics Range Ranking
    World Democracy Audit overall ranking 1-150 45
    Political Rights 1-7 2q
    Civil Liberties 1-7 2
    Press Freedom 0-150 36
    Corruption 0-149 74

Albania:
    Topics Range Ranking
    World Democracy Audit overall ranking 1-150 63
    Political Rights 1-7 3
    Civil Liberties 1-7 3
    Press Freedom 0-151 71
    Corruption 0-149 91

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •