Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 132
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: Varrezat e ushtarëve grekë, ja 6 vendet ku do gërmohet

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    kjo eshte nje ide fikse, e viktimizimit qe ta shpjegova me pare.
    dhe nacionalizmi nuk eshte gje tjeter, vecse nje ideologji per te fshehur prapambetjen dhe justifikuar arritjet e dobeta te kombit.
    zhvillimi nuk vjen duke bere viktimen per te provokuar meshiren, e as duke u qare si cilimi sume, e duke perdorur nacionalizmin si mjet kercenimi kur nuk ta varin te tjeret.

nese nuk di te zhvillohesh ne ekonomi shkence apo cdo arritje tjeter, te pakten behu simpatik dhe dashamires, se dicka do fitosh.
    nuk eshte vetem ide,dhe nuk bejme viktimen,kur jo me larg se sot ne qender te athinet,ngrhen flamuj te ''vorio epirit''-te nje gjeje qe nuk ekziston.behen perkujtimore per kete,kjo tregon se per ata eshte e gjalle ideja,dhe keto behen jo nga do kushdo dhe jo vetem nga agimi i arte,por sic e lexove nga qeveria,opozita,e mjata e djathta,pra nga te gjithe,pra nuk bejme viktimen,por nuk mund ti mbyllim dhe syte ndaj ketyre shfaqjeve,sepse sic e shikon ekzistojne,nuk eshte faji i shqiptareve pra

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    nuk eshte vetem ide,dhe nuk bejme viktimen,kur jo me larg se sot ne qender te athinet,ngrhen flamuj te ''vorio epirit''-te nje gjeje qe nuk ekziston.behen perkujtimore per kete,kjo tregon se per ata eshte e gjalle ideja,dhe keto behen jo nga do kushdo dhe jo vetem nga agimi i arte,por sic e lexove nga qeveria,opozita,e mjata e djathta,pra nga te gjithe,pra nuk bejme viktimen,por nuk mund ti mbyllim dhe syte ndaj ketyre shfaqjeve,sepse sic e shikon ekzistojne,nuk eshte faji i shqiptareve pra
    c`eshte ky tmerr me vorjo epirin, meqe ata ngriten flamurin dhe kerkuan autonomine, ti nuk zhvillon dot demokracine ne vend?? nuk ben dot drejtesine, shtetin ligjor, ekonomine, shkencen etj?????

po pse nuk e di ti, qe sa me shume te vonohet zhvillimi i shtetit shqiptar, aq me shume do gerthasin ata per autonomi?.
    me nje llogjike te thjeshte ata po te thone: se mbase ti nuk arrin kurre te zhvillohesh, por ckusur kemi ne.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

c`eshte ky tmerr me vorjo epirin, meqe ata ngriten flamurin dhe kerkuan autonomine, ti nuk zhvillon dot demokracine ne vend?? nuk ben dot drejtesine, shtetin ligjor, ekonomine, shkencen etj?????

po pse nuk e di ti, qe sa me shume te vonohet zhvillimi i shtetit shqiptar, aq me shume do gerthasin ata per autonomi?.
    me nje llogjike te thjeshte ata po te thone: se mbase ti nuk arrin kurre te zhvillohesh, por ckusur kemi ne.
    se mora vesh kete,pse ne kemi problemet tona te brendshme,duhet ti lejojme ata,apo te mbyllim syte ndaj kercenimeve te tyre??ska te beje fare njera me tjetren,njera eshte cenim I DREJTPERDREJT i territori shqiptar,te tjerat probleme te brendshme qe do i zgjidhin vete shqiptaret,skane asnje lidhje,nuk ka asnje tmerr,por je ti ai qe ne cdo gje flet per nacionalizmin e rruges ne shqiperi,dhe nga ana tjeter mbyll syte ndaj kercenimeve qe nuk jane pjelle fantazie,se kuptoj logjiken tende qe sipas saj cdo vend qe qenka pak me mire nga ana e ekonomise dhe e zhvillimit paska te drejte te kercenoje vende me pak te zhvilluara.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

se mora vesh kete,pse ne kemi problemet tona te brendshme,duhet ti lejojme ata,apo te mbyllim syte ndaj kercenimeve te tyre??ska te beje fare njera me tjetren,njera eshte cenim I DREJTPERDREJT i territori shqiptar,te tjerat probleme te brendshme qe do i zgjidhin vete shqiptaret,skane asnje lidhje,nuk ka asnje tmerr,por je ti ai qe ne cdo gje flet per nacionalizmin e rruges ne shqiperi,dhe nga ana tjeter mbyll syte ndaj kercenimeve qe nuk jane pjelle fantazie,se kuptoj logjiken tende qe sipas saj cdo vend qe qenka pak me mire nga ana e ekonomise dhe e zhvillimit paska te drejte te kercenoje vende me pak te zhvilluara.
    autonomia brenda territorit te shqiperise nuk eshte cenim i integritetit territorjal. eshte thjesht forme organizimi brenda shtetit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

autonomia brenda territorit te shqiperise nuk eshte cenim i integritetit territorjal. eshte thjesht forme organizimi brenda shtetit.
    ashtu??,ok qenke dhe ti pro autonomise,sigurisht qe eshte cenim i integritetit territorjal

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

ashtu??,ok qenke dhe ti pro autonomise,sigurisht qe eshte cenim i integritetit territorjal
    dmth??? ma shpjego pak??

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

dmth??? ma shpjego pak??
    ti nuk e kupton?do ta shpjegoj une???si nuk qenka cenim i integritetit territorjal kur do kemi nje greqi te vogel brenda shqiperise ne kufi me greqine????

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

ti nuk e kupton?do ta shpjegoj une???si nuk qenka cenim i integritetit territorjal kur kemi nje greqi te vogel brenda shqiperise ne kufi me greqine????
    une te pyeta dhe ti po me pyet????

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

une te pyeta dhe ti po me pyet????
    un me pyetje ta dhash pergjigjen,nqs nuk e kupton nuk eshte faji im.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

un me pyetje ta dhash pergjigjen,nqs nuk e kupton nuk eshte faji im.
    autonomi nuk do te thote shtet, brenda shtetit, ke koncept te gabuar, totalitar madje. pasi shtet per ty eshte totalitarizmi, ku njeri ka te gjitha kopetencat ne dore.
    une madje jam per autonomi te gjithe shqiperise. sipas disa krahinave. me nje qeveri qendrore ku ka ushtrine policine e gjykatat.
    kurse kopetencat e tjera i kane krahinat autonome.
    thjesht per arsye zhvillimi e jo nacionalizmi.

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •