Close
Faqja 19 prej 24 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 237
    i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Për: Shpërthehet me eksploziv kryqi ortodoks në Elbasan

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Mos harro se keta "turkoshak" ishin ata qe u ngriten ne proteste kunder ndertimit te katedrales Nene Tereza ne prishtine.
    Darius i perfshiu gjithe shqiptaret e Kosoves si "turkoshak"(injorance e totale e tij qe s'pari duhet veteveten ta refuzoj ) kurse sa i perket atyre qe i ceke pike se pari ata nuk pranohen ne shoqeri si Shqiptar ose si kontribues te kombit shqiptare por si nje e zeze qe duhet zhdukur s'bashku me sponsorizuesit e tyre arab dhe ruse.....Per keta ta dha te drejten t'i quash jo shqiptar ose me mire arabofile.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Doni-88 : 15-02-2013 më 13:44

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Sigurisht qe edhe per keta kemi mesuar, por mua nuk mu kujtuan ne moment, por kurr nuk na u eshte thene Rilindasit ishin 60, 70 apo 30% ortodoks apo musliman apo, apo apo ...por SHQIPTAR. Nje gje e tille (shtyrese, nxitese fetare) po vje nga dikush tjeter qe ne nuk po na done te miren.
    E keqja me ju është që kur përdhoset një komunitet nuk u duket nxitëse e përçarjes fetare. Po në të kundërt, kur PROMOVOHEN vlerat e një komuniteti, kjo u duket përçarëse.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Or ti, nese deshirojme te futemi ne evrope, atehere si Shqiptare; me Gjuhe Shqiptare, Kulture Shqiptare, Histori Shqiptare etj. e jo ortodokse apo krishtere apo islame.

P.S. Ti si duket nuk e ke te kjarte, apo nuk done ta kesh te kjart.
    1-lere gjuhen shqipe ti, se e flasim me mire se ty.
    2-kultura shqiptare do pershtatet me ate europiane.
    3- historia eshte ceshtje shkencore, leri shkencetaret ta bejne.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Shifni: http://xhaxhai.files.wordpress.com/2012/02/image1.jpg
    çfarë ju mësojnë në shkolla për fenë. Gjithë ky diskriminim ndaj ortodoksëve, një pjesë të burimit të vet - e ka në shkolla.
    Ezekiel 25-17.

Kjo eshte Propaganda me e rrezikshme qe mund te ekzistoj ndonjehere per te mire te nxitjes nderfetare dhe perqarjes Kombetare. Sdo koment !!!!
    Kur te besh e te shkruash dhe ti aq sa ka bere e shkruar Darius per shqiptarine dhe Ceshtjen Kombetare ne kete forum, atehere po, mund te ta degjoj fjalen e jap pergjigjen. Deri atehere pallavrat qe me shkruani ketu nga nje vesh me hyjne e nga nje tjeter me dalin. Nuk i leviz as piken e as presjen asaj qe kam shkruar!!!

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Darius i perfshiu gjithe shqiptaret e Kosoves si "turkoshak"(injorance e totale e tij qe s'pari duhet veteveten ta refuzoj
    Darius quan turkoshak ata qe i falen sulltan Muratit e Turqise ti imbecil e jo gjithe shqiptareve te Kosoves. Darius quan turkosh tipa si ty qe te cani tallavane per fene dhe konsideroni shqiptare te feve te tjera si te asimiluar apo gati te ndryshojne kombesine. Dhe se fundi Darius quan dhe do quaje gjithmone turkoshak cdo butak islamik si puna jote qe me ekstremizmin e tyre fetar po krijojne nje klime te padurueshme midis shqiptareve. Per aq kohe sa do vazhdojne ekstremistet e Buaharase me fene qe perfaqesojne te jene ne mes tone, kokecarje te tilla skane per te mbaruar ndonjehere.

Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

E ka shperthy dikush per skrap kryqin dhe ti akuzon muslimanet per keto,,ske turp..
    Unë nuk besoj se e ka bërë ndonjë mysliman besimtar. Jo. Ndonjë i çfetarizuar ka shumë mundësi.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    225

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    kurse shqiptaret ortodoks te asimiluar neper trevat e ballkanit, cfare bejne ata??!
    Shqiptaret e Ukraines, nga 19th century mbeshtesin kulturen dhe gjuhen etc ..

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Është tjetër gjë ateisti, tjetër gjë i çfetarizuari. Unë nuk kam parë ateistë evropianë që "të gëzohen" kur vidhen kishat. Vetëm "ateistë" shqiptarë kam parë të tillë. Ateisti evropian është një qenie e kultivuar, e kulturuar, inteligjente, racionale. "Ateisti" - i çfetarizuari shqiptar, është një copë dru, përgjithësisht.
    FEJA KULTIVOHET NE FAMILJE " dhe nuk imponohet

ti nuk lind me kryq ne qafe

Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    FEJA KULTIVOHET NE FAMILJE " dhe nuk imponohet

ti nuk lind me kryq ne qafe
    Well, feja ka dymijë vjet që kultivohet. Ajo monoteiste e kam fjalën. Dhe i bën njerëzit që të funksionojnë sipas modulit të saj. Dmth, bën vaki që ti të mos jesh fetar, por të funksionosh me modul monoteist të menduari. Know yourself, i thonë një fjale. Nëse e kupton se etika dhe moduli i të menduarit është monoteist, atëherë duhet tia njohësh këtë karakteristikë vetes.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga klajdi wolf Lexo Postimin
    Islami e ndalon urrejtjen dhe dhunen ndaj feve te tjera,,,
    Per kete qe po thua ja c'ka thote kurani.

256. Në fe nuk ka dhunë. Është sqaruar e vërteta nga e kota. E kush nuk i beson të pavërtetat e i beson All-llahut, ai është kapur për lidhjen më të fortë, e cila nuk ka këputje. All-llahu është dëgjues i dijshëm.

E ka shperthy dikush per skrap kryqin dhe ti akuzon muslimanet per keto,,ske turp..
    Une ne asnje moment nuk akuzova ndonje besimtar mysliman qe mund ta kete bere kete por ka shume persona qe duke qene myslimane thjesht me emer i urejne te krishteret se kane degjuar dicka kundra tyre.Une personalisht kam shume miq myslimane dhe e respektojme njeri-tjetrin.Kam pare shume "myslimane" qe nga injoranca dhe duke besuar thjesht se islami eshte fe e vertete akuzojne te krishteret dhe i ofendojne madje kam lexuar shume komente duke fyer Krishtin dhe Shen Marine duke haruar qe edhe ne Kuran keto dy figura respektohen dhe vleresohen.

Faqja 19 prej 24 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •