Për: Shpërthehet me eksploziv kryqi ortodoks në Elbasan
Postuar më parë nga neokastra
Mos harro Butrintin, eshte nje nga pikat arkeologjike krenari e Shqiperise. Gjithe jugu i Shqiperise ka vecorite e tij karakteristike sepse ka disa qytete shume te bukura. Personalisht te uroj udhetim te kendshem dhe besoj se do kenaqesh jo vetem nga natyra por njekohesisht se ne ate kohe fluksi i turisteve atje eshte i shumte.
Faleminderit shume,ju deshiroj nje dite te mire dhe te mbare,sidomos ketu ne forumin gjith kombetar.
Postuar më parë nga derjansi
shum e vertet. thell ne shpirtin e tyne cdo shqiptar musliman asht njejt si ni turk.
dhe e garantoj me jete se po te jen kto shumic e jo muslimanet sdo kishte kam muslimani sot ne shqipni.
Eshte edhe nje gje tjeter po mos kishin qene Shqiptaret muslimane ne kosove ne maqedoni ne lugine nuk do te kishte as Shqiptari, e per kete te jesh shume i bindur.....Por as komb Shqiptar ne pergjithesi nuk do te kishte.
shqiptaret ortodokse ne maqedoni te gjith jan asimilu.
po shqiptaret myslimane ne turqi a nuk jane asimiluar??? Fakti i asimilimit nuk vjen si pasoje se nje fe eshte "me e mire" se tjetra por vjen per shkak te presioneve kulturore...
Postuar më parë nga Korca 123
po shqiptaret myslimane ne turqi a nuk jane asimiluar??? Fakti i asimilimit nuk vjen si pasoje se nje fe eshte "me e mire" se tjetra por vjen per shkak te presioneve kulturore...
shumica e shqiptarve ne turqi nuk jan asimilu sa per djeni edhe pse jetojn ne ni shtet larg shqipris e ku nuk ka shqiptar te tjer. kurse kto jan te rrethum me shqiptar prej kater anesh por kan preferu qe te identifikohen si maqedon.
shumica e shqiptarve ne turqi nuk jan asimilu sa per djeni edhe pse jetojn ne ni shtet larg shqipris e ku nuk ka shqiptar te tjer. kurse kto jan te rrethum me shqiptar prej kater anesh por kan preferu qe te identifikohen si maqedon.
po ndoshta jane ndjere me te afert me maqedonasit se sa me shqiptaret e maqedonise qe me shume ngjajne me turqit dhe arabet sesa me shqiptaret
Krijoni Kontakt