julius nuk kam qef me debatu shum ktu se dihet cka te pret ne ket forum po cenove sado pak besimin e kryetarit, ani se ai ka te drejt ti quj gjith shqiptaret tradhtar. pranej me te mira.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Ne truallsoren pyesin keshtu: A jane te gjithe gishtat njejte ???
Pastaj, a vritet vellau me vellaun qe e ka ndare barkun e nenes per ceshtjet edhe me banale kur jane gjakenxehur ???
Neve jemi krejte te vetedijshem se ju ka prek ki rast ne shpirte, por kjo nuk e justifikon ASSESI ate shkrimin tend. Hidherohu, shaje, ofendo, por ne masa te caktuara. Neve CDO DITE na shahet pejgamberi dhe na ofendohet duke e quajtur pedofil, bile edhe moderatori i jot haptazi e shpreh mllefin ndaj islamit, prapeseprap nuk ka qene per neve e arsyeshme te atakojme nen kerthize ne kaq menyre te vrazhde.
Autori paska bere pune jashtzakonisht te madhe, dhe perfundimi i tije na verteton se cfare hendeku te madh kane qene te afte rilindasit te tejkalojne....
Keto hendeqe nuk jane te rrafshuar, ata jane ATY pergjithmone, aman urat, ato mund te shkaterrohen dhe te ndertohen, dhe pikerisht aty eshte "sfida" e shqiptarit, dhe se ne si shqiptare, dhe kete nuk e din as historiani me i afte mbi rruzull, jemi MJESHTER te urave, po perseritem, kerkon AFTESI te madhe, te quhesh POPULL I HARUAR NGA HISTORIA pikerisht ne mes te atij vendi ku eshte shkruajtur histori, te mbijetosh kur te shkelin tjeret......e vertetuam edhe ne te ish pseudosllavise me 50 vjet shovinizem sllav, e vertetuat edhe ju me 50 komunizem shtazarak......JO, shqiptaret nuk i lavderojne se dijm ne te shitena si kafsha ne pazare, per oportunizem nuk na ka dale nami, por se metevertet jemi ata qe na shohin tjeret, njerez nga DIAMANTI (qymiri nuk shihet shume shpesh se eshte i ZI)....., me kurriz te drejte dhe me vullnet te kthjellet.
E mira per TI e din ku qendron, se une jam musliman, dhe se mua ALLAHU ma ndalon te te urrej !!!, pra ne mua nuk do te gjejsh kurren e kurres ate TE DYTIN qe te nevojitet per me u rreh dhe me u sakatu deri sa te bjere shi (proverb nga struga). Ti si e sheh kete, eshte ceshtja jote, por kete qe ta shkruaj, MBAJE MEND...........habia me e madhe eshte ne faktin se multifetarizmi per shqiptarin nuk eshte dicka e re, por nje dukuri qe e njeh me qindra vjet (foli ketu edhe per ndarjen mes kishave), dhe pikerisht ky AVANTAZH karshi tjereve popuj duhet te na dallonte per nga toleranca, pra, KU QENDRON DEFEKTI, kush na ka prish urat ???
me nderime
albanish by nature
I nderuar Nuh Musa,
Mqs na kujtove 50-vjet shovinizem sllav,
50-vjet komunizem ( nds pak me gabime )
kujto te lutem edhe 500-vjet kolonizim aziatik..., ku ende sot paguhet haraçi portes se larte.
Ti ndoshta je nje mysliman i devote ( me behet qejfi shume ) dhe ty besimi yt te imponon respekt per
te gjitha fete e tjera..., por te rikujtoj qe shume te tjere si puna jote, qe vetquhen si ti e shtiren me te madhe
si besimtare te flakte..., nuk mendojne si ti ne lidhje me besimet e tjera..., pikerisht ketyre u drejtohet ai
me lart qe i quan TALIBANE!
Une jam me doreleshuar ne te tilla emertime, kata zhulca i emertoj me;
SHTAZE GABELOIDE! PJELLE E URREJTJES SE LIRIVE NJEREZORE!
Kete askush nuk mund ta mohoj, flas dhe i drejtohem njerezve te paqes dhe vyrtytit i ti, sikunder feja jote te meson.
Pershendetje
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
Keto jane elemente te LUFTES SPECIALE,pra sa ma llug aq me mire,keto i bejn elementet destruktive qe nuk ja dojn te miren popullit shqipetar,ne po shifet nuk kemi mesuar azgje nga historia,nese harrohet historia ka gjasa epizodet te kthehen repriz,por me aktor te ri.
Interesante eshte kjo,sigurisht,ketu shifet aktiviteti i atyre,qe planifikojn trazira te dhimbeshme,fantazmat e demonve te se kaluares,por keta demon harrojn se kjo eshte toke shqipetare,ketu egziston nje zgjidhje e thjesht matematikore,dhe ajo eshte shume e thjeshte.
Ata qe nuk ndiejen veten shqipetar,kurr ma demokraci nuk ka qen le ti lirojne tokat shqipetare te qete,te shkojn ku te duan,Arabi ,Greqi ,Itali atje kurkush nuk i pengon aty predikohet feja me te madhe,24 ore mos ti ndalin lutjet fetare,vendi yne eshte laik,ne shqipetaret e vleresojna gjakun e deshmorve dhe rilindasve,ne i kemi mesuar amanetet e tyre,LAVDI JU QOFTE VEPRA E TYRE,gjakun e tyre te derdhur ne altarin e memedheut eshte drita e jon.
Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 14-02-2013 më 15:41
paqen, e sjell vetem drejtsia
Krijoni Kontakt