Close
Faqja 13 prej 24 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 237
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Për: Shpërthehet me eksploziv kryqi ortodoks në Elbasan

Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Pse, jemi në luftë me ndonjë kështu? Që të na mungojë kallashi? Nuk jemi shoqëri civile? Apo andej nga je ke fillu të bësh shoqni me rednecksa?

Sa për atë që je në Amerikë e "thua ça të duash", I fcking dare you mofo, dil dhe thuaj PUBLIKISHT në ndonjë forum amerikan se do të hedhësh në erë xhami a kisha apo kryqe, dhe më thuaj markën e cigareve të t'i dërgoj unë në birucë kur të të rrasin.

pse duhen hedh patjeter ne er? mund te shkulen pa perdor eksploziv.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    pse duhen hedh patjeter ne er? mund te shkulen pa perdor eksploziv.
    Po, si Muji me shkambin. Lëri pordhët.

Çudia e madhe është, që nuk hiqet dorë LEHTË nga dhuna. Opo hiç, pa një çikë dhunë sikur nuk ka lezet.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

julius nuk kam qef me debatu shum ktu se dihet cka te pret ne ket forum po cenove sado pak besimin e kryetarit, ani se ai ka te drejt ti quj gjith shqiptaret tradhtar. pranej me te mira.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nje profesor historie nga Amerika, shpenzoi gjithe veren para disa vitesh duke u njohur me "harmonine fetare" mes shqiptareve. Pasi i vizitoi gjithe trevat shqiptare, pasi bere mbi 1000 intervista te ndryshme me qytetare e fshatare ne zona te ndryshme te vendit, perpiloi nje raport per nje fondacion ne Washington te cilin nuk e beri publik. Por kur e pyeten se cfare mund te na thuash per "harmonine fetare" mes shqiptareve? Ai u pergjigj duke qeshur: per cilet shqiptare e keni fjalen? Per ata ne Shqiperi, Kosove, Mal te Zi apo Maqedoni se ata ndryshojne si dita e nata me njeri-tjetrin. Kur e pyeten se cfare te beri me shume pershtypje mes shqiptareve, - ai u pergjigj: "Kontrasti i thelle kulturor jo vetem mes trevave te ndryshme shqiptare, por edhe mes vete komuniteteve fetare ne Shqiperi." Kur shqiptari insistoi te mesonte me shume, ai u tregua i rezervuar por tha po me te qeshur: "Ne traditat fetare te shqiptareve mund te gjesh diamante por mund te gjesh edhe qymyr gurri."

Besimi im orthodhoks eshte ajo qe me dallon mua nga ty. Besimi im orthodhoks me jep mua bekimin e Perendise e ben ate qe jam sot. Ashtu si besimi yt ne Islam te ben ty ai qe je sot. Se kush ka paqen apo bekimin e Perendise, ua leme te huajve ta gjykojne kur te na njohin si mua edhe ty.

Albo
    Ne truallsoren pyesin keshtu: A jane te gjithe gishtat njejte ???
    Pastaj, a vritet vellau me vellaun qe e ka ndare barkun e nenes per ceshtjet edhe me banale kur jane gjakenxehur ???

Neve jemi krejte te vetedijshem se ju ka prek ki rast ne shpirte, por kjo nuk e justifikon ASSESI ate shkrimin tend. Hidherohu, shaje, ofendo, por ne masa te caktuara. Neve CDO DITE na shahet pejgamberi dhe na ofendohet duke e quajtur pedofil, bile edhe moderatori i jot haptazi e shpreh mllefin ndaj islamit, prapeseprap nuk ka qene per neve e arsyeshme te atakojme nen kerthize ne kaq menyre te vrazhde.

Autori paska bere pune jashtzakonisht te madhe, dhe perfundimi i tije na verteton se cfare hendeku te madh kane qene te afte rilindasit te tejkalojne....

Keto hendeqe nuk jane te rrafshuar, ata jane ATY pergjithmone, aman urat, ato mund te shkaterrohen dhe te ndertohen, dhe pikerisht aty eshte "sfida" e shqiptarit, dhe se ne si shqiptare, dhe kete nuk e din as historiani me i afte mbi rruzull, jemi MJESHTER te urave, po perseritem, kerkon AFTESI te madhe, te quhesh POPULL I HARUAR NGA HISTORIA pikerisht ne mes te atij vendi ku eshte shkruajtur histori, te mbijetosh kur te shkelin tjeret......e vertetuam edhe ne te ish pseudosllavise me 50 vjet shovinizem sllav, e vertetuat edhe ju me 50 komunizem shtazarak......JO, shqiptaret nuk i lavderojne se dijm ne te shitena si kafsha ne pazare, per oportunizem nuk na ka dale nami, por se metevertet jemi ata qe na shohin tjeret, njerez nga DIAMANTI (qymiri nuk shihet shume shpesh se eshte i ZI)....., me kurriz te drejte dhe me vullnet te kthjellet.

E mira per TI e din ku qendron, se une jam musliman, dhe se mua ALLAHU ma ndalon te te urrej !!!, pra ne mua nuk do te gjejsh kurren e kurres ate TE DYTIN qe te nevojitet per me u rreh dhe me u sakatu deri sa te bjere shi (proverb nga struga). Ti si e sheh kete, eshte ceshtja jote, por kete qe ta shkruaj, MBAJE MEND...........habia me e madhe eshte ne faktin se multifetarizmi per shqiptarin nuk eshte dicka e re, por nje dukuri qe e njeh me qindra vjet (foli ketu edhe per ndarjen mes kishave), dhe pikerisht ky AVANTAZH karshi tjereve popuj duhet te na dallonte per nga toleranca, pra, KU QENDRON DEFEKTI, kush na ka prish urat ???

me nderime
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nje profesor historie nga Amerika, .
    Nje kardinal katolik i huaj u dergua ne Shqiperi
    Kane emra keta apo jane profesor e kardinal fantazme si shkencetaret ne forumet islamike?

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Rrnoft Greqia !

Nje santez te shkrimit te Albos :

- Krimi eshte kryer nga "komuniteti" taliban.
    - Talbianët paskan bombarduar kryçin (mbajuni mir), që paska ruajt shqiptaret pergjat 2'000 vitësh ! (Sot jemi ne 2013-ten, dhe nuk arriti ta mbron vetveten, e mbylli parantezën/kllapen)
    -Tash qe fshati s'paska kryç gjigand, te vdekurit dhe te gjallet qenkan ne hall te madhe ! KRIZ në SHQIPERI !!!
    - Talibanët, por si duket edhe Katolikët qenkan te mallkuar nga Zoti perderisa nuk i perulen Janullatosit, sepse vetem Ortodoksia qenka fe e Krishtit.
    -Talibanet, edhe pse e kan te ndaluar me sheriat t'i sulmojn kishat e kryçat, qenkan fajtor sepse u'a paskan prishur planet provokuese si Kryçi, qe thot Albo se qenka vetem si per t'na perkujtuar tradhëtin, neve, te pabesve, mallkuesit e Zotit !
    -Kush nuk eshte Ortodoks, e qe se pranon Janullatosin per Prift Nacional, NUK ESHTE SHQIPTAR !!!!

Kuptuat, ju talibanet e ju katoliket, evangjelistet, ateistet ?
    Kjo tok qenka ortodokse.
    Pse te dogji ty!?
    Nuk po akuzon njeri katoliket o protestantet..., as myslimanet .Por
    ekstremistet te ashtuquajtur, taleban!
    Pra mos i bjer shum dajres...
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

I nderuar Nuh Musa,
    Mqs na kujtove 50-vjet shovinizem sllav,
    50-vjet komunizem ( nds pak me gabime )
    kujto te lutem edhe 500-vjet kolonizim aziatik..., ku ende sot paguhet haraçi portes se larte.
    Ti ndoshta je nje mysliman i devote ( me behet qejfi shume ) dhe ty besimi yt te imponon respekt per
    te gjitha fete e tjera..., por te rikujtoj qe shume te tjere si puna jote, qe vetquhen si ti e shtiren me te madhe
    si besimtare te flakte..., nuk mendojne si ti ne lidhje me besimet e tjera..., pikerisht ketyre u drejtohet ai
    me lart qe i quan TALIBANE!
    Une jam me doreleshuar ne te tilla emertime, kata zhulca i emertoj me;
    SHTAZE GABELOIDE! PJELLE E URREJTJES SE LIRIVE NJEREZORE!
    Kete askush nuk mund ta mohoj, flas dhe i drejtohem njerezve te paqes dhe vyrtytit i ti, sikunder feja jote te meson.
    Pershendetje
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Kë quan traditë ti? 500 vjet nën Perandorinë Osmane, sigurisht që nuk lejoheshin ortodoksët të ngrinin kryqe. 50 vjet në ateizëm të imponuar sigurisht që nuk lejoheshin të ngriheshin kryqe.

"tradita" e do që ortodoksët të jenë të nënshtruar me LIGJ madje ndaj subjekteve të tjera. Mbaje për vete këtë "traditë" po të pëlqen.

Sot po shfajësoni HEDHJEN NË ERË të kryqit, po nesër çfarë do shfajësoni?
    Keto jane elemente te LUFTES SPECIALE,pra sa ma llug aq me mire,keto i bejn elementet destruktive qe nuk ja dojn te miren popullit shqipetar,ne po shifet nuk kemi mesuar azgje nga historia,nese harrohet historia ka gjasa epizodet te kthehen repriz,por me aktor te ri.
    Interesante eshte kjo,sigurisht,ketu shifet aktiviteti i atyre,qe planifikojn trazira te dhimbeshme,fantazmat e demonve te se kaluares,por keta demon harrojn se kjo eshte toke shqipetare,ketu egziston nje zgjidhje e thjesht matematikore,dhe ajo eshte shume e thjeshte.
    Ata qe nuk ndiejen veten shqipetar,kurr ma demokraci nuk ka qen le ti lirojne tokat shqipetare te qete,te shkojn ku te duan,Arabi ,Greqi ,Itali atje kurkush nuk i pengon aty predikohet feja me te madhe,24 ore mos ti ndalin lutjet fetare,vendi yne eshte laik,ne shqipetaret e vleresojna gjakun e deshmorve dhe rilindasve,ne i kemi mesuar amanetet e tyre,LAVDI JU QOFTE VEPRA E TYRE,gjakun e tyre te derdhur ne altarin e memedheut eshte drita e jon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 14-02-2013 më 15:41

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Atehere shkoj huq si duket mallkimi qe beri Albo per shqiptaret...!!
    Keshtu eshte kur fol para kohe dhe shfaq ate qe mbane brenda vetes........thjeshte per ta jemi mbeturina osmanesh.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Cool Për: Shpërthehet me eksploziv kryqi ortodoks në Elbasan

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Horra jan ata qe kan vu eksplozivin.

Horra jane edhe ata qe ven kta smbolet fetare, te çdo lloj feje qofshin.

Ndryshova mendje....

Horra jane ata qe kan vu eksplozivin.

Horra jane edhe ata qe ven kto simbolet fetare, te cdo lloj feje qofshin.

Edhe antaret e forumit qe merren me kshi lloj temash, horra jane... pervec meje
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 13 prej 24 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •