Me irriton ky fakt,por as qe e diskutoj se nuk eshte veper e myslimaneve.Ne kete rast qeveria eshte totalisht e falimentuar.Ne nje vend me 3 besime te ndryshme simbolet fetare neper kodra apo male eshte e ndaluar.
Me irriton ky fakt,por as qe e diskutoj se nuk eshte veper e myslimaneve.Ne kete rast qeveria eshte totalisht e falimentuar.Ne nje vend me 3 besime te ndryshme simbolet fetare neper kodra apo male eshte e ndaluar.
Mua me pengon, sepse kur shetite aty pari, nuk dua qe ta ndjej veten ne territor te huaj, por tamam mbrenda kufijve te shtetit tim ! E di ku e ka vendin kisha, xhamia, tani edhe sinagoga dhe s'kam pse te shetis neper oborre ilegale te kishes ! Vendosja e kryçit, , shenje perkatesie e atij vendi. Shqiptaret e Shkupit dhe ata të Mitrovicës i din mir keto dallavere te kryçave gjigand.
Shperthehet??? Jo nuk shperthehet po demtohet me qellime nga vete ata qe e kane vendosur, me habite fakti pse ndodhin kesi lloj incidente vetem ne elbasan e jo ne vende tjera duke e ditur qe aty eshte tamam Kisha e Fan Nolit qe funksionon e jo shovenistit grek Janullatos..................Por pike se pari vendosja e atij kryqi nuk dallon me ato kryqe qe shohim ne veri te Kosoves nga serbet, pa dyshim qe vendosja e tij nuk ka kontribuar aspak per harmoni fetare po ka pas qellim te kundert.
Sa i takon asaj kishes se nolit qe ti citon ai nikolla marku as e ka hapur gojen per ti denuar keto akte por prifterinjte e vertete e denuan kete akt vandal.Nuk kane ndodhur vetem ne elbasan por edhe ne shume vende te tjera dhe jo vetem te komunitetit ortodoks por edhe atij katolik.Shihe pak kete videon:
Ndryshuar për herë të fundit nga Archon : 13-02-2013 më 12:31
Jo o Korçali, nuk e thash ate. Un e thash edhe me heret se jam kunder ketyre gjesteve qe demtojn imazhin ton me thyerje kryçash e demtim varrezash. Un thash shkurt e shqip, qe simbolet fetare si Kryçi, Gjysëm-hëna, Ylli, jan simbole fetare qe nuk kan nevoje ta dominojn hapësiren publike. Kjo hapesir eshte e imja, e ytja, dhe e tjetrit. Eshte hapesir e perbashkët, dhe kryçi nuk eshte simbol qe i takon shqiptareve nepergjithesi.
Horra jan ata qe kan vu eksplozivin.
Horra jane edhe ata qe ven kta smbolet fetare, te çdo lloj feje qofshin.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Cudi! Perse Zoti Jezus nuk e mbrojti kete kryq? A eshte ai i gjithefuqishem apo nuk eshte??!
Megjithate me vjen keq qe kane bere nje gje te tille ata individ dhe per mua jane kriminel ata qe e kane bere. Me dhimbsen popullata e gjere injorante e besimit orthodhoks se pas kesaj do te vajtojne duke menduar se do te ndodhe ndonje tragjedi pasi qe eshte shkaterruar kryqi...
A ka ndonje profeci rreth shkaterrimit te kryqit?? A di kush gje??!
Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 13-02-2013 më 12:39
Krijoni Kontakt