Close
Faqja 3 prej 24 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 237
    i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Për: Shpërthehet me eksploziv kryqi ortodoks në Elbasan

Me irriton ky fakt,por as qe e diskutoj se nuk eshte veper e myslimaneve.Ne kete rast qeveria eshte totalisht e falimentuar.Ne nje vend me 3 besime te ndryshme simbolet fetare neper kodra apo male eshte e ndaluar.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Nuk ka perse te "merziten" komunitetet e tjera fetare apo ateistet se ka nje kryq ne nje koder,kryqi nuk vret njeri.Eshte thjesht nje simbol njelloj sic nuk demton nje kishe ne nje koder apo edhe nje xhami...
    Mua me pengon, sepse kur shetite aty pari, nuk dua qe ta ndjej veten ne territor te huaj, por tamam mbrenda kufijve te shtetit tim ! E di ku e ka vendin kisha, xhamia, tani edhe sinagoga dhe s'kam pse te shetis neper oborre ilegale te kishes ! Vendosja e kryçit, , shenje perkatesie e atij vendi. Shqiptaret e Shkupit dhe ata të Mitrovicës i din mir keto dallavere te kryçave gjigand.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Kot per kuriozitet ... po sikur neser te hedhin ne ere ndonje xhami... prape greku do ta bente mendoni?
    Mos ke dert, se edhe kjo do te ndodhe...por nga "talebanet" kesaj radhe...dhe keshtu ndal-ngadal vje deri te e keqja..."grekerit" e bejne me Kryqin e ua hedhin myslimaneve, ndersa "talebanet" me xhamite e ua hedhin Orthodokseve. Po kush e filloj "lojen" i pari?

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Mua me pengon, sepse kur shetite aty pari, nuk dua qe ta ndjej veten ne territor te huaj, por tamam mbrenda kufijve te shtetit tim ! E di ku e ka vendin kisha, xhamia, tani edhe sinagoga dhe s'kam pse te shetis neper oborre ilegale te kishes ! Vendosja e kryçit, , shenje perkatesie e atij vendi. Shqiptaret e Shkupit dhe ata të Mitrovicës i din mir keto dallavere te kryçave gjigand.
    Kryqi nuk eshte element i huaj ne shqiperi!
    Vendosja e kryqit nuk eshte shenje perkatesie sepse te gjithe ata jane shqiptare dhe nuk kane asnje qellim te zoterojne nje toke qe ka qene e tyre per mijra vjet,pra nuk eshte i njejti rast si ne shkup apo mitrovice...

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Shperthehet??? Jo nuk shperthehet po demtohet me qellime nga vete ata qe e kane vendosur, me habite fakti pse ndodhin kesi lloj incidente vetem ne elbasan e jo ne vende tjera duke e ditur qe aty eshte tamam Kisha e Fan Nolit qe funksionon e jo shovenistit grek Janullatos..................Por pike se pari vendosja e atij kryqi nuk dallon me ato kryqe qe shohim ne veri te Kosoves nga serbet, pa dyshim qe vendosja e tij nuk ka kontribuar aspak per harmoni fetare po ka pas qellim te kundert.

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Une jam i mitrovices dhe e di mire kete punen e vendosjes se kryqave gjigande vend e pavend, nuk eshte qe e bejne qe jane shume te dhene pas besimit po e bejne te provokojne, shume e thjeshte.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Doni-88 Lexo Postimin
    Shperthehet??? Jo nuk shperthehet po demtohet me qellime nga vete ata qe e kane vendosur, me habite fakti pse ndodhin kesi lloj incidente vetem ne elbasan e jo ne vende tjera duke e ditur qe aty eshte tamam Kisha e Fan Nolit qe funksionon e jo shovenistit grek Janullatos..................Por pike se pari vendosja e atij kryqi nuk dallon me ato kryqe qe shohim ne veri te Kosoves nga serbet, pa dyshim qe vendosja e tij nuk ka kontribuar aspak per harmoni fetare po ka pas qellim te kundert.
    Sa i takon asaj kishes se nolit qe ti citon ai nikolla marku as e ka hapur gojen per ti denuar keto akte por prifterinjte e vertete e denuan kete akt vandal.Nuk kane ndodhur vetem ne elbasan por edhe ne shume vende te tjera dhe jo vetem te komunitetit ortodoks por edhe atij katolik.Shihe pak kete videon:

Ndryshuar për herë të fundit nga Archon : 13-02-2013 më 12:31

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Kryqi nuk eshte element i huaj ne shqiperi!
    Vendosja e kryqit nuk eshte shenje perkatesie sepse te gjithe ata jane shqiptare dhe nuk kane asnje qellim te zoterojne nje toke qe ka qene e tyre per mijra vjet,pra nuk eshte i njejti rast si ne shkup apo mitrovice...
    Jo o Korçali, nuk e thash ate. Un e thash edhe me heret se jam kunder ketyre gjesteve qe demtojn imazhin ton me thyerje kryçash e demtim varrezash. Un thash shkurt e shqip, qe simbolet fetare si Kryçi, Gjysëm-hëna, Ylli, jan simbole fetare qe nuk kan nevoje ta dominojn hapësiren publike. Kjo hapesir eshte e imja, e ytja, dhe e tjetrit. Eshte hapesir e perbashkët, dhe kryçi nuk eshte simbol qe i takon shqiptareve nepergjithesi.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Horra jan ata qe kan vu eksplozivin.

Horra jane edhe ata qe ven kta smbolet fetare, te çdo lloj feje qofshin.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Cudi! Perse Zoti Jezus nuk e mbrojti kete kryq? A eshte ai i gjithefuqishem apo nuk eshte??!

Megjithate me vjen keq qe kane bere nje gje te tille ata individ dhe per mua jane kriminel ata qe e kane bere. Me dhimbsen popullata e gjere injorante e besimit orthodhoks se pas kesaj do te vajtojne duke menduar se do te ndodhe ndonje tragjedi pasi qe eshte shkaterruar kryqi...

A ka ndonje profeci rreth shkaterrimit te kryqit?? A di kush gje??!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 13-02-2013 më 12:39

Faqja 3 prej 24 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •