Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 73
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Për: Lobi i analistëve anti-Ortodoksië - po destabilizon dhe po izolon Shqipërinë

Citim Postuar më parë nga chaos_ Lexo Postimin
    degjo e di si eshte puna me ju debilet e fese, kur kundershton myslymat dhe turqit, debilet e islamit te ngjisin menjehere nofken grek dhe ortodoks, kur kundershton ju debilet e ortodoksise dhe , te ngjisni nofken otomane.

ju jeni te trashe nga trute mer yahoo, nuk kuptoni qe ka njerez qe nuk ja ndjen per islam dhe ortodoksi.
    problemi me tipa si ty eshte qe nuk jeni koshient per mentalitetin tuaj, menyra e te menduarit te zbulon qe nuk ke lidhje fare me boten kristiane.

sa per myslimanet e vertete, me ta debati eshte me i kendshem dhe me i vertete, pasi ata jane koshiente dhe te artikuluar ne mendimet e tyre.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Postime
    60

Për: Lobi i analistëve anti-Ortodoksië - po destabilizon dhe po izolon Shqipërinë

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    problemi me tipa si ty eshte qe nuk jeni koshient per mentalitetin tuaj, menyra e te menduarit te zbulon qe nuk ke lidhje fare me boten kristiane.

sa per myslimanet e vertete, me ta debati eshte me i kendshem dhe me i vertete, pasi ata jane koshiente dhe te artikuluar ne mendimet e tyre.
    po ca lesh bote kristiane te kem lidhje une mer trung, une s'jetoj ne mesjete, kam studiuar ne nje universitet perendimor dhe jam ateist,

debil minoritar, ik puthja mjekren priftit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

or djale nuk shan njeri ortodokset,besoni ku te doni,feja eshte e drejt e njeriut dhe te besoje ku te doje,kjo eshte krestesisht e respektueshme,por ti ndajme cik gjerat..gje tjeter feja dhe gje tjeter jugu i shqiperise(voriopirdhi),kur ata te fese futen ne keto lojra,atehere largohemi nga ceshtja fe,dhe shkojme direkt te ceshtja kombetare,dhe aty ku fillon ceshjta kombetare mbarojn te gjitha.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 03-02-2013 më 13:02

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

po ca lesh bote kristiane te kem lidhje une mer trung, une s'jetoj ne mesjete, kam studiuar ne nje universitet perendimor dhe jam ateist,

debil minoritar, ik puthja mjekren priftit
    ne universitete merret profesioni dhe dija, kurse mentaliteti dhe zakonet duan disa qindra vjet te ndryshojne.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Pirro:

Artur Zheji eshte masha qe te tjeret perdorin qe te mos iu digjet dora. Ai punon per News24, artopalanti i Duces ne Shqiperi qe me sa duket i eshte bashkuar artopalantit te Sulltanit ne Shqiperi, Top Channel. E perbashketa e interesave turke dhe italiane ne Shqiperi eshte pikerisht, frenimi i ngritjes se faktorit shqiptar ne Ballkan dhe ndalja me cdo kusht e integrimit evropian dhe ballkanik te shqiptareve. Turqit deh italianet nuk duan qe Shqiperia te pranohet me te drejta te plota ne Evrope kur vete Turqia eshte lene jashte Evropes. Italianet e Turqit se bashku nuk duan qe shteti shqiptar e ai grek te kene maredhenie te fqinjesise se mire e te rrisin bashkepunimin, pasi kjo do te thote qe ata nuk mund ti fusin dot hundet ne punet e brendshme te Shqiperi. Dy pushtuesit e Shqiperise, Turqia dhe Italia, kane 100 vjet qe u propagandojne shqiptareve idene e "armikut grek e serb" ne menyre qe ta kthejne Shqiperine e shqiptaret ne koka turke qe i presin sa here qe ua do puna.

Ajo qe eshte shqetesuese, ajo qe eshte e turpshme, ajo qe do te kete pasoja te paparashikueshme, eshte qendrimi qe shteti shqiptar dhe kryeministri i vendit po mbajne ndaj kesaj situate. Sali Berishen e kane zene "ethet e rruges" duke iu bashkuar korrit te tellalleve te Erdoganit ne Shqiperi dhe duke iu bashkuar injorances shqiptare: nacionalisteve te rruges. Berishen e ka zene frika se tellallet e Erdoganit me mbeshtetjen e pakursyer financiare qe kane nga Ankaraja dhe me ortopalantet mediatiket turke ne Tirane, do ti kushtojne atij pushtetin ne zgjedhjet e ardhshme. Dhe Berisha i bashkohet korrit te budallenjve duke vene para interesave te Shqiperise e shqiptareve interesat e tij te ngushta politike. Harron i shkreti se sa here ben deklarata te tilla ai humbet mbeshtetjen e inteligjences shqiptare dhe shton rradhet e injoranteve shqiptare.

Berisha i ka te humbura zgjedhjet e qershorit me qendrimet qe po mban. Po humbjen me te madhe Berisha nuk do ta kete ne qershor, do ta kete ne faqet e historise se Shqiperise. Njeriu qe per 20 vjet punoi me mish e me shpirt te arritur integrimin ushtarak, politik dhe ekonomik te vendit te tij ne Evrope, eshte duke i vene flaken gjithe ketyre arritjeve me doren e tij.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 03-02-2013 më 13:03

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Postime
    60

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ne universitete merret profesioni dhe dija, kurse mentaliteti dhe zakonet duan disa qindra vjet te ndryshojne.
    ekzakt, mentaliteti jot eshte aziatik, pa pike dyshimi, fete aziatike, islam dhe ortodoksi jane kancer.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    or djale nuk shan njeri oertodokset,besoni ku te doni,feja eshte e drest e njeriut dhe te besoje ku te doje,kjo eshte krestesisht e respektueshme,por ti ndajme cik gjerat..gje tjeter feja dhe gje tjeter jugu i shqiperise(voriopirdhi),kur ata te fese futen ne keto lojra,atehere largohemi nga ceshtja fe,dhe shkojme direkt te qeshtja kombetare,dhe aty ku fillon qeshjta kombetare mbarojn te gjitha.
    Po kur ata imamet e kosoves marin persiper te na bejne leksione historie dhe na thone se turqit ishin "turiste" ne shqiperi per fene flasin.Pra sic thua dhe ti:"aty ku fillon qeshjta kombetare mbarojn te gjitha"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Po kur ata imamet e kosoves marin persiper te na bejne leksione historie dhe na thone se turqit ishin "turiste" ne shqiperi per fene flasin.Pra sic thua dhe ti:"aty ku fillon qeshjta kombetare mbarojn te gjitha"
    pse tha njeri gje per ata?dhe ata nje m.. jane,por nga ana tjeter,na mbyten talaebanet ortodoks e muslyman,kunder ketyre te gjitheve jam une dhe jo ndaj besimtarit te tjesht kudo qe beson ai.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 03-02-2013 më 13:08

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

ekzakt, mentaliteti jot eshte aziatik, pa pike dyshimi, fete aziatike, islam dhe ortodoksi jane kancer.
    do beje mire te shihje mentalitetin tend personal, prej kamikazi.
    je shume i vogel te besh analiza religjioni.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    pse tha njeri gje per ata?dhe ata nje m.. jane,por nga ana tjeter,na mbytet talaebanet ortodoks e muslyman,kunder ketyre te gjitheve jam une dhe jo ndaj besimtarit te tjesht kudo qe beson ai.
    Ketu jemi ne nje mendje,te gjithe ata qe perdorin fene per qellime politike bejne gabim shume te madh dhe ne duhet te jemi te kujdesshem qe te mos sulmojme fene per gabimet qe kryejne njerezit ne emer te asaj feje.Ne fund te fundit nuk ka pyll pa derra...

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •