Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 69
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Keto gjera ndodhin kur ca mongole shqipfoles shajne Shenjt Terezen, ndaj sllavet thone:- ja shikojeni kete nuk e pranojne si shqiptare vet shqiptaret........ dhe per mos ta lene "jetim" e adoptojne.
    Keta krimba po na shkaterrojne, nuk e kane fajin sllavo-bullgaret e Fyrom.
    Paqe
    Ajo po ndodh me kohe shoku, me apo pa ato mongolet.
    Ata po vjedhin gjith historine e bullgareve, grekeve, serbeve ... cka mbetur per shqiptaret.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

Asnje aksion a po veprim nuk marrin shqiptaret e Maqedonise pa e pyetur Din Lush Gjergjin ne lidhje me N.Terezen , pamvarsisht asaj qe mundoheni te beni propagande ketu me qellime tash me te njohura :

Don Lush Gjergji për kishën: Të merret pëlqimi i të gjithëve
    Ndërtimi i Kishës ortodokse mbi themelet e shtëpisë së Nënë Terezës duhet të bëhet vetëm në rastin kur ai nuk do të shkaktojë ndarje fetare dhe etnike, ndërsa për këtë duhet të merret edhe pëlqimi i të gjitha palëve fetare dhe etnike në vend, shprehet biografi i jetës së Nënë Terezës, prifti katolik nga Kosova, Don Lush Gjergji. Komentet e tij u bën në një takim që realizoi me përfaqësues të lëvizjes Zgjohu të cilat kanë ngritur zërin kundër ngritjes së kishës mbi themelet e shtëpisë së humanistes Gonxhe Bojaxhiu.
    Dhe ata shqiptare qe i quan ti me lloj lloj emra e ndaluan kete objekt , pikerisht per ate qe shkrove me larte , prandaj te pyes une , pse nuk shkove ti ta mbrosh sikurse keta djemt ketu : https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...38972092_n.jpg
    Ehh . mendon qe lehte e kane ata atje ? Ik ore djale e mblidhe mendjen me mire per ty ..

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Turqit Shqipfoles te Maqedonise

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Jane po ata shqiptare te Maqedonise qe ngrene dajak ne rruget e Shkupit nga sllavet per te mbrojtur identitetin e Nene Terezes , qe ju e disa tjere as qe kishit degjuar atehere per N.Terezen qe sot sherbeni disa ketu vetem per perqarje .
    Po sme besove mua , pyete Don Lush Gjergjin a eshte e vertete kjo qe e shkrova .
    Turp te kesh ti i paftyre qe sjell vetem perqarje nder fetare ne kete forum. Asnjiher nuk kishte perqarje mes Katolikeve e Muslimaneve ne trojet tona , as qe e dijnim cfare na ndan donjiher , deri sa u hap ky forum ne krye me faqezinjte sikurse ti .
    shume e vertete. as une nuk kam vene re kurre percarje. familjarisht kemi pasur gjithmone dhe kemi akoma miq te feve te tjera. hyjme e dalim ne shtepi te njeri-tjetrit. po ashtu njoh me dhjetra raste te tilla.

ketu e kam zbuluar se paska edhe keto kategori njerezish...
    personalisht kam bere thirrje disa here te mbyllet nenforumi i quajtur me hipkrizi maksimale si ""toleranca fetare"", pasi ngjall vetem urrejtje dhe percarje.
    por jane ca tipa per te cilet po te mbyllej ky nenforum, dita e tyre nuk do kishte me kuptim.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Keto gjera ndodhin kur ca mongole shqipfoles shajne Shenjt Terezen, ndaj sllavet thone:- ja shikojeni kete nuk e pranojne si shqiptare vet shqiptaret........ dhe per mos ta lene "jetim" e adoptojne.
    Keta krimba po na shkaterrojne, nuk e kane fajin sllavo-bullgaret e Fyrom.
    Paqe
    po per maqedonsit c`farte mendon ti?
    c`fare ishte nene tereza shqiptare apo sllave? paqe!

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Per fat te keq te maqedonsve Nene Tereza e ka deklaruar vet origjinen e saj kur mori cmimin Nobel“Kam lindur në Shkup, jam shkolluar në Londër, jetoj në Kalkutë dhe punoj për të gjithë njerëzit e varfër në Botë. Atdheu im është një vend i vogël me emrin Shqipëri”.Nuk mundej Nene Tereza mos te deklarohej e tille pasi babai i saj Kole Bojaxhiu nga Mirdita ka luftuar per bashkimin e trojeve Shqiptare.Do ishte mire qe Shqiptaret e maqedonise te kerkojne nga Vatikani qe me ndihmen e tyre te bejne nje tjeter bust te Nene Terezes.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Asnje aksion a po veprim nuk marrin shqiptaret e Maqedonise pa e pyetur Din Lush Gjergjin ne lidhje me N.Terezen , pamvarsisht asaj qe mundoheni te beni propagande ketu me qellime tash me te njohura :

Dhe ata shqiptare qe i quan ti me lloj lloj emra e ndaluan kete objekt , pikerisht per ate qe shkrove me larte , prandaj te pyes une , pse nuk shkove ti ta mbrosh sikurse keta djemt ketu : https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...38972092_n.jpg
    Ehh . mendon qe lehte e kane ata atje ? Ik ore djale e mblidhe mendjen me mire per ty ..
    Dhe ti mendon se Maqedonise i prishet xhiza se cka thote Dom Lush Gjergji nga Prishtina?! Une spo etiketoj aske, keta djemte do te hajne dajak sic kemi henger ne ne Kosove. Po te ishte e lidhur Serbia e Milloshevicit me USA sic eshte Maqedonia e sotme ne ende ne Kosove do te pergjakeshim rrugeve duke ngrene dajak per nje proteste te thjeshte. Diplomacia evropiane dhe amerikane shqiptaret e Maqedonise i njeh si ekstremiste islamike, ju beni qef vetes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Dhe ti mendon se Maqedonise i prishet xhiza se cka thote Dom Lush Gjergji nga Prishtina?! Une spo etiketoj aske, keta djemte do te hajne dajak sic kemi henger ne ne Kosove. Po te ishte e lidhur Serbia e Milloshevicit me USA sic eshte Maqedonia e sotme ne ende ne Kosove do te pergjakeshim rrugeve duke ngrene dajak per nje proteste te thjeshte. Diplomacia evropiane dhe amerikane shqiptaret e Maqedonise i njeh si ekstremiste islamike, ju beni qef vetes.
    "Po te ishte lidh Serbia.....",po ti kishte halla kochet do o thonim xhaxhi
    Ndryshuar për herë të fundit nga MARGUS : 28-01-2013 më 00:20

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga shitesi Lexo Postimin
    Per fat te keq te maqedonsve Nene Tereza e ka deklaruar vet origjinen e saj kur mori cmimin Nobel“Kam lindur në Shkup, jam shkolluar në Londër, jetoj në Kalkutë dhe punoj për të gjithë njerëzit e varfër në Botë. Atdheu im është një vend i vogël me emrin Shqipëri”.Nuk mundej Nene Tereza mos te deklarohej e tille pasi babai i saj Kole Bojaxhiu nga Mirdita ka luftuar per bashkimin e trojeve Shqiptare.Do ishte mire qe Shqiptaret e maqedonise te kerkojne nga Vatikani qe me ndihmen e tyre te bejne nje tjeter bust te Nene Terezes.
    Cilet shqiptare te Maqedonise?
    Ne Maqedoni shqiptaret jane pakice e paperfillshme !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    shume e vertete. as une nuk kam vene re kurre percarje. familjarisht kemi pasur gjithmone dhe kemi akoma miq te feve te tjera. hyjme e dalim ne shtepi te njeri-tjetrit. po ashtu njoh me dhjetra raste te tilla.

ketu e kam zbuluar se paska edhe keto kategori njerezish...
    personalisht kam bere thirrje disa here te mbyllet nenforumi i quajtur me hipkrizi maksimale si ""toleranca fetare"", pasi ngjall vetem urrejtje dhe percarje.
    por jane ca tipa per te cilet po te mbyllej ky nenforum, dita e tyre nuk do kishte me kuptim.
    Admiral ,nje keshille kam per ty ,mos beso cdo gje qe shkruhet ne forum.
    Ne Shqiperi eshte tjeter gje ,falenderojuni Enver Hoxhes per tolerancen qe ekziston atje ,ne Kosove e sidomos ne Maqedoni eshte krejtesisht tjeter gje ,ndarje te thella ka ndermjet shqiptareve musliman dhe katolik ,nje fakt ,shumica e shqiptareve musliman dhe katolik (praktikant apo jo) tmerrohen po tu martohet vajza me katolik/musliman.

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Admiral ,nje keshille kam per ty ,mos beso cdo gje qe shkruhet ne forum.
    Ne Shqiperi eshte tjeter gje ,falenderojuni Enver Hoxhes per tolerancen qe ekziston atje ,ne Kosove e sidomos ne Maqedoni eshte krejtesisht tjeter gje ,ndarje te thella ka ndermjet shqiptareve musliman dhe katolik ,nje fakt ,shumica e shqiptareve musliman dhe katolik (praktikant apo jo) tmerrohen po tu martohet vajza me katolik/musliman.
    Tek ne nuk mund te flitet per "tolerance" (ajo ekziston ne mes dy paleve te ndryshme) ne jemi nje jemi shqiptare dhe nuk pyesim per fene, ajo gjithsesi sjell (shihet tek ju ne kosove) vetem percarje! nuk mund te kete nje popull homogjen kur njera gjysem nuk merr as nuk jep me gjysmen tjeter (e kam fjalen per martesat).

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •