Me pune te ndershme behet fjale. Ka pasur raste edhe nga dy pune. 2 java ne muaj sme kane pare syte ndonjeher kam qe 15 vjece qe punoj nga 40 + ore, qe nga mosha 19 vjece punoj pune te mire me pagese te mire. Nuk po flisja vetem per veten por flas per miliona emigrant une nuk njoh ndonje qe ka bere miliona ne emigracion me pune te ndershme!
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 21-01-2013 më 11:12
I LOVE GOD
j&g
pse te gjithe ata qe pasurohen i kane leke te pista.
duhet te investosh qe te pasurohesh. jeta eshte bixhoz.
problemi i shqiperise nuk eshte vajza e sali berishes apo gruaja e edi rames. problemi atje eshte doganieri i korruptuar, doktori matrapaz, polici i pa afte, gjykatesi i inkriminuar, njerezit indiferent, injorant....
Te gjithe qe kryejne aktivitete ilegale jane problemi i Shqiperis duke filluar qe nga nje roje ne spitali qe nuk te lejon te futesh ne spital pa pagese deri tek gruaja e rames. Ata doganieret veprojne sepse e kane syrin e hapur nga vajza e berishes, gruaja e rames etc. Po te veproj ligji nuk ia mban atyre. Jo nuk eshte e vertet qe te gjithe i bejne leket me aktivitet ilegal. Por ne emigrim per 20 vjet nuk behen 1 milon dollar. Ndoshta me biznes. Me sa di une vellai i gruas rames nuk ka deklaruar qe ka ndonje biznes ose qe ka fituar ndonje llotari por ka pranuar qe thjesht me emigrim ka ndertuar pallatin. Sa per jeta eshte bixhoz edhe te investosh me beso i kam provuar edhe nuk me kane sjelle miliona. Investimet, duhet te hedhesh miliona qe te marresh miliona por edhe mund te humbesh miliona.
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 21-01-2013 më 11:26
I LOVE GOD
j&g
Mos u bej naive nqs se ke truallin ajo ndertes nuk kushton me shum
se 200 milion leke shqiptare per ta ndertuar hajt 250.
kete ta them me plot bindje sps i di ne maj te gishtave cmimet e materjaleve dhe ustallarve.eshte
tjeter gje nqs trualli ka vlere 2 fishin e nderteses .
Nuk ka per naive ketu kuptohet qarte qe kjo ndertese eshte bere me para te vjedhura. Une jam tip qe kur shikoj padrejtesi e denoj qofte PS apo PD. Tani te them ty edhe te pranoj qe Edi rama nuk ka vjedhur ateher i bie te jem naive edhe me teper se naive. Po gruaja e vet ku i gjeti $75K qe i dha borxh? Rroga e vet nuk i del per nje jete te mire jo te japi $75K borxhe. Nuk e di po shqiptarve $100K i duken si $1K vertet jane bere te pasur disa atje edhe luajne me lekun. Sepse nje individ ketu te marri $100K rroge i ngelen ne dore $65K te bej nje jete normale qe ti ngelen $15K kursime ne vite. Cincinati duhet te mesohemi ta denojme krimin e ti leme bindjet poltike menjeane.
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 21-01-2013 më 14:16
I LOVE GOD
j&g
TI I PESHON GJERAT NGA VENDI KU JETON por ne pergjithsi NE BALLKAN egziston kjo fryme qysh heret nga bizanti dhe u forcua edhe me shum ne perandorin osmane,Ne nuk investojm te njerzit me vlera te me i zoti me i afti per te drejtuar nji shtepi nji lagje nji fshat qytet apo vend.Miku
eshte vlera kryesore halla daja xhaja kusherinj farefisi,kjo eshte motoja ose prapaskena,
Ti thua per Edi Ramen ngren dyshime ,patjeter qe ai nuk eshte ndoj shenjtor,ne kete mes eshte morali etika e nji personi politik qe duhet te tregoje.dhe faji anon nga familja e kryeministrit,sps i ka shkel regullat parimore me te dyja kembet ......per mua ajo eshte nji shtepi e thjeshte qe shumkush
ne shqiperi e ka bere ni emigrant dhe e di vleren e tregut te ndertimit si ne shqiperi dhe ne greqi sa takat ka dikush te ndertoje nji shtepi.,nji kuriozitet te vogel ,kur plasi kriza ne greqi mediat greke thonin qe te vetmit qe fusin para ne banke jan shqiptaret ndersa greket vetem mernin borxhe edhe per konsum.
kjo do te thote qe e hanin buken thate nuk benin jete te leshuar ,nuk mund te imagjinosh cfar sakrificash kan bere shqiptaret per te kursyer.flas per ne greqi.
kjo pd a ka ne plan me zbulu noj vrasje qe bahet ne shkoder apo ka per detyre te merret vec me pallate
JO SEKS PARA MARTESE
Qe idhulli yt eshte me i korruptuari ,kjo nuk ka pike dyshimi. Qesharake eshte kur ti perpiqesh ta mbrosh me te gjitha menyrat duke justifikuar ndertimet e njerezve te gruas se tij.
Ta quash thjesht shtepi nje ndertese me 4 kate sa pallatet aty prane tregon qe sa i verber eshte njeriu ne gjykimin e tij. Edhe ne kemi qene emigrante, ndoshta dhe ti apo dikush tjeter qe lexon kete teme, por asnjeri me pune te ndershme nuk ka ndertuar pallat..Meqe ti ja dike kaq mire faturen pse ai ose gruaja e tij nuk tregojne faturen e nderteses ? Te bejne tranparence per publikun
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
SE MOS NA BAHESH DHANDER I GRAMOZIT shkodraluc?![]()
Krijoni Kontakt