Po ky pallati sa katsh esht se varion nga 2 ne 5
Po mirë ti me kë do zgjidhësh çmimet për atë ndërtesë??
Ata që ja bënë këmishën 3000 euro dhe këpucët me lëkur krokodili do i nxjerin dhe materialet e ndërtimit që kanë ardhur nga planeti Mars.
Kështu që do s'do ti ajo ndërtesë do dali me koston 3 milion euro se ashtu do komandanti jon i lavdishëm.@pp
![]()
Me vjen keq edhe me ke keqkuptuar. Une i lashe te gjitha ne nje ane une po flas si kontabiliste kam 11 vjet eksperience pune. Bazohem vetem ne fakte. Asetet e familjes rama edhe gruas se rames kane nje vlere teper teper te madhe ne krahasim me te ardhurat qe ata kane siguruar. I bie qe vellai i gruas se rames te kete garantuar $120K te ardhura vjetore. $20K i ka prishur per shpenzime jetese edhe $100K i ka pasur kursime. Me quaj cfare te duash por nuk me bind dot qe ky i ka bere keto investime me pune te ndershme. Po njoh shume qe kane banesat e veta me pune te ndershme qe i kane shkuar rreth $100K qe tregon se kane bere nga $10K kursime ne vit. Ky numer eshte i pranushem. Edhe sikur me fryme te shenjte te kete jetuar kunati i rames perseri me pune te ndershme nuk i arrin dot. Fakti tjeter jane borxhet qe ka dhene gruaja e vet perseri te ardhurat jane teper teper te vogla ne krahasim me cfare ka kursyer ajo. Thote ajo $75K imagjino sa ka te tjera. C. une kurre nuk verbohem nga bindjet politike denoj cilindo. Ta them me plot bindje gjithe politikanet shqiptare jane hajdute. Problemi qendron se ata bejne gara duke akuzuar njeri-tjetrin por askush nuk denohet??? Keta bastard po abuzojne ne kurrizin e popullit! Kjo mua me acaron nervat qe ka prinder nuk sigurojne dot buken e gojes, duan pune edhe pune s'ka. Korrupsioni ka arritur kulmin. Ne diskutojme se nuk humbim apo fitojme gje por postimet e tua po me lene te nenkuptoj qe te denojme ate qe ka vjedhur me shume jo ate qe ka vjedhur me pak. Hajduti eshte hajdut te gjithe te denohen. Nje kriminel qe vret 5 edhe nje qe vret 10 duhen denuar ne maksimum. Edhe puna e ketyre politikanve tan disa kane vjedhur 5 disa 10 jane HAJDUTE, KRIMINELA!
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 22-01-2013 më 18:10
I LOVE GOD
j&g
merrnu me tangat e lindes e mos ju bajne pershtypje vrasjet dite per dite
kjo po qe a qeveri
han *** ed rama skalojne 1 ore e pergenjeshtron ministria e rendit
po per vrasjet a ska nej zedhenes kjo *** ministriet e hangri dhe nje sot ne tirane
po neser kush qytet e ka rradhen te humbi birin e tij
jemi kthy ne monstra qe vetem bertasim edvin e sali e gjakderdhjen po e pime ne gote ujit
JO SEKS PARA MARTESE
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Krijoni Kontakt