Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 129
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: PD, Ramës: Sqaro shqiptarët për pallatin 5 katësh të Linda Bashës

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    kjo pd a ka ne plan me zbulu noj vrasje qe bahet ne shkoder apo ka per detyre te merret vec me pallate
    pse vriten me njeri-tjetrin ne shkoder?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    pse vriten me njeri-tjetrin ne shkoder?
    nuk mban pergjegjesi shteti?

mos u pergjigj si demokrat po si qytetar i thjeshte te lutem
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    nuk mban pergjegjesi shteti?

mos u pergjigj si demokrat po si qytetar i thjeshte te lutem
    ata qe vrasin ne shkoder duhet te varen ne litar ashtu si i var hajdutet ahmetaxhdini i iranit
    vetem frika i mban kriminelet

Po ky pallati sa katsh esht se varion nga 2 ne 5

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ata qe vrasin ne shkoder duhet te varen ne litar ashtu si i var hajdutet ahmetaxhdini i iranit
    vetem frika i mban kriminelet
    kete mendim ndaj dhe une
    mire se vriten ner vedi po tmerrojne dhe njerezit e tjer
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Qe idhulli yt eshte me i korruptuari ,kjo nuk ka pike dyshimi. Qesharake eshte kur ti perpiqesh ta mbrosh me te gjitha menyrat duke justifikuar ndertimet e njerezve te gruas se tij.

Ta quash thjesht shtepi nje ndertese me 4 kate sa pallatet aty prane tregon qe sa i verber eshte njeriu ne gjykimin e tij. Edhe ne kemi qene emigrante, ndoshta dhe ti apo dikush tjeter qe lexon kete teme, por asnjeri me pune te ndershme nuk ka ndertuar pallat..Meqe ti ja dike kaq mire faturen pse ai ose gruaja e tij nuk tregojne faturen e nderteses ? Te bejne tranparence per publikun
    O 55 Fahri Balliut qe sngopet me pace e fasule.
    Mos me trego mua per ndertim.
    me thuaj permasat e e nderteses dhe ti them un cmimet e ndertimit dhe materjaleve,

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    me thuaj permasat e e nderteses dhe ti them un cmimet e ndertimit dhe materjaleve,
    Po mirë ti me kë do zgjidhësh çmimet për atë ndërtesë??
    Ata që ja bënë këmishën 3000 euro dhe këpucët me lëkur krokodili do i nxjerin dhe materialet e ndërtimit që kanë ardhur nga planeti Mars.
    Kështu që do s'do ti ajo ndërtesë do dali me koston 3 milion euro se ashtu do komandanti jon i lavdishëm. @pp

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

TI I PESHON GJERAT NGA VENDI KU JETON por ne pergjithsi NE BALLKAN egziston kjo fryme qysh heret nga bizanti dhe u forcua edhe me shum ne perandorin osmane,Ne nuk investojm te njerzit me vlera te me i zoti me i afti per te drejtuar nji shtepi nji lagje nji fshat qytet apo vend.Miku
    eshte vlera kryesore halla daja xhaja kusherinj farefisi,kjo eshte motoja ose prapaskena,
    Ti thua per Edi Ramen ngren dyshime ,patjeter qe ai nuk eshte ndoj shenjtor,ne kete mes eshte morali etika e nji personi politik qe duhet te tregoje.dhe faji anon nga familja e kryeministrit,sps i ka shkel regullat parimore me te dyja kembet ......per mua ajo eshte nji shtepi e thjeshte qe shumkush
    ne shqiperi e ka bere ni emigrant dhe e di vleren e tregut te ndertimit si ne shqiperi dhe ne greqi sa takat ka dikush te ndertoje nji shtepi.,nji kuriozitet te vogel ,kur plasi kriza ne greqi mediat greke thonin qe te vetmit qe fusin para ne banke jan shqiptaret ndersa greket vetem mernin borxhe edhe per konsum.
    kjo do te thote qe e hanin buken thate nuk benin jete te leshuar ,nuk mund te imagjinosh cfar sakrificash kan bere shqiptaret per te kursyer.flas per ne greqi.
    Me vjen keq edhe me ke keqkuptuar. Une i lashe te gjitha ne nje ane une po flas si kontabiliste kam 11 vjet eksperience pune. Bazohem vetem ne fakte. Asetet e familjes rama edhe gruas se rames kane nje vlere teper teper te madhe ne krahasim me te ardhurat qe ata kane siguruar. I bie qe vellai i gruas se rames te kete garantuar $120K te ardhura vjetore. $20K i ka prishur per shpenzime jetese edhe $100K i ka pasur kursime. Me quaj cfare te duash por nuk me bind dot qe ky i ka bere keto investime me pune te ndershme. Po njoh shume qe kane banesat e veta me pune te ndershme qe i kane shkuar rreth $100K qe tregon se kane bere nga $10K kursime ne vit. Ky numer eshte i pranushem. Edhe sikur me fryme te shenjte te kete jetuar kunati i rames perseri me pune te ndershme nuk i arrin dot. Fakti tjeter jane borxhet qe ka dhene gruaja e vet perseri te ardhurat jane teper teper te vogla ne krahasim me cfare ka kursyer ajo. Thote ajo $75K imagjino sa ka te tjera. C. une kurre nuk verbohem nga bindjet politike denoj cilindo. Ta them me plot bindje gjithe politikanet shqiptare jane hajdute. Problemi qendron se ata bejne gara duke akuzuar njeri-tjetrin por askush nuk denohet??? Keta bastard po abuzojne ne kurrizin e popullit! Kjo mua me acaron nervat qe ka prinder nuk sigurojne dot buken e gojes, duan pune edhe pune s'ka. Korrupsioni ka arritur kulmin. Ne diskutojme se nuk humbim apo fitojme gje por postimet e tua po me lene te nenkuptoj qe te denojme ate qe ka vjedhur me shume jo ate qe ka vjedhur me pak. Hajduti eshte hajdut te gjithe te denohen. Nje kriminel qe vret 5 edhe nje qe vret 10 duhen denuar ne maksimum. Edhe puna e ketyre politikanve tan disa kane vjedhur 5 disa 10 jane HAJDUTE, KRIMINELA!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 22-01-2013 më 18:10
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

merrnu me tangat e lindes e mos ju bajne pershtypje vrasjet dite per dite
    kjo po qe a qeveri
    han *** ed rama skalojne 1 ore e pergenjeshtron ministria e rendit
    po per vrasjet a ska nej zedhenes kjo *** ministriet e hangri dhe nje sot ne tirane
    po neser kush qytet e ka rradhen te humbi birin e tij

jemi kthy ne monstra qe vetem bertasim edvin e sali e gjakderdhjen po e pime ne gote ujit
    JO SEKS PARA MARTESE

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

C'te tregoj ty , je i verbuar nga idhulli yt qe ndricon i teri. C'te them une , idhulli yt eshte engjell. Eshte dhe romantik , i ben dhurate gruas nje pallat. Ah more i mjere, por ai eshte financuesi kryesor i asaj ndertese. Njerezit e gruas jane thjesht si emer.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •