Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anėtarėsuar
    14-02-2011
    Postime
    258

Pėr: Intelektualet korēare ne mbrojtje te Orthodhoksise dhe Kryepiskopit Anastas

Po edhe ai qe do vij do kaloj njehere nga sita e Asfalise greke..
    mundet! nese shqiptaret flene dhe nuk shohin te verteten ne sy

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Pėr: Intelektualet korēare ne mbrojtje te Orthodhoksise dhe Kryepiskopit Anastas

Citim Postuar mė parė nga peshkatari2011 Lexo Postimin
    O korca! hiresia te behet peshkop i kujt te mundet ,ashtu sic the zotrote,po mua dhe krejt shqiptareve besoj, nuk me pelqen''NOLI i ri''duam ate te vjetrin me nje kishe te paster shqiptare,pa greke e sllave ne te! sa per ate qe nuk e lejojne ortodokset te largohet,,njoh shume syresh qe mezi presin te hiqet qafe ky,,,,,,peshkop grek!!!!!!!!pra mos merr persiper te flasesh ne emer te tyre
    Nqs mendon se hiresi Joani nuk eshte i pershtatshem,ben nje gabim te madh po qe se do perparimin e kishes ortodokse.Une si qytetar i korces kam disa vjet qe e njoh sepse sa here kam mundesi shkoj ne meshe dhe degjoj fjalimet e tij dhe nuk kam degjuar nga goja e tij asnje fjale qe mund te merret si "pro greke",ka nje aftesi te shkelqyer si orator(nuk e kam pare ndonjehere me leter ne dore) dhe eshte nga te paktet "fetare" qe ne diten e flamurit ka ringjallur traditen e Nolit per ceremonine e bekimit te flamurit dhe ne fjalimet e rastit ka folur per dashuri ndaj atdheut dhe per harmoni me njeri-tjetrin ne menyre qe vendi yne te shkoje perpara...

Anėtarėsuar
    14-02-2011
    Postime
    258

O korca,nuk e kisha per ''joanin'' po per hiresine ,,,,,,,,,,,,,,,

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

O korca,nuk e kisha per ''joanin'' po per hiresine ,,,,,,,,,,,,,,,
    po atehere duhet ta kishe shkruar "fortlumturine" qe te ishe korrekt...LOL

Anėtarėsuar
    14-02-2011
    Postime
    258

po atehere duhet ta kishe shkruar "fortlumturine" qe te ishe korrekt...LOL
    korca,,,,, vetem sot e lexova shprehjen tende (fortlumturine) une si shqiptar zor se mund ta shqiptoj kete!!!!!!!!!! po vras mendjen nga c,fjalor ka dale,se ne shqip me duket se nuk shkon,perdor me mire (hiresine) mbase ju qe i sherbeni kishes jeni mesuar me kete ,une jo! zor se mesohem

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

korca,,,,, vetem sot e lexova shprehjen tende (fortlumturine) une si shqiptar zor se mund ta shqiptoj kete!!!!!!!!!! po vras mendjen nga c,fjalor ka dale,se ne shqip me duket se nuk shkon,perdor me mire (hiresine) mbase ju qe i sherbeni kishes jeni mesuar me kete ,une jo! zor se mesohem
    Ishte me shume nje batute por sipas regullave zyrtare per kryepeshkopet dhe disa patriarke perdoret titulli "fortlumturi"(fort i lumur)ne anglisht "Beatitude" ,titulli hiresi perdoret per peshkopet por nuk eshte gabim te perdoret edhe per kryepeshkopet titulli zyrtar ne anglisht eshte His Beatitude ... Dhe nje saktesim te fundit,une nuk i sherbej kishes por thjesht jam nje besimtar qe kur kam mundesi shkoj ne kishe dhe kam marre disa njohuri baze reth saj...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archon : 25-01-2013 mė 16:27

Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Ja dhe disa foto te antareve te Sinodit te Shenjte

4 mitropolitet

I gjithe Sinodi

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archon : 18-10-2013 mė 10:31

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Te mistershme jane punet e Perendise. E perdor te ligun per te zgjuar nga gjumi besimtaret e vete. Sulmet dhe akuzat ndaj Kryepeshkopit Anastas nga faqezinjte, kane bere qe shqiptaret orthodhokse si brenda e jashte Shqiperise te ngrejne zerin e tyre e te vrasin heshtjen 20 vjecare.

Kryepeshkopi nuk ka nevoje vetem per "mbrojtjen tone mediatike", por ka nevoje edhe per lutjet tona per te. Ndryshe nga te pafete, ne orthodhokset i varim shpresat tek Perendia. Dhe Perendia asnjehere nuk na ka braktisur, perkundrazi, na ka bekuar si asnje komunitet tjere fetar ne Shqiperia. Prania e Kryepeshkopit Anastas ne Shqiperi ne keto 20 vjet ishte bekimi me i madh i Perendise per komunitetin tone dhe Kishen tone. Kisha jone do te jete ketu edhe kur ne te mos jemi me ne kete bote, per t'iu mesuar brezave dhe per te ushqyer shpirtrat e tyre, ashtu sic na mesoi e ushqeu edhe ne sot.

Lavdi ty o Zot qe nuk i braktis asnjehere sherbetoret e ty por i mbron ata nga i ligu!
    Nuk te shkon fare naiviteti Albo.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •