mundet! nese shqiptaret flene dhe nuk shohin te verteten ne syPo edhe ai qe do vij do kaloj njehere nga sita e Asfalise greke..![]()
mundet! nese shqiptaret flene dhe nuk shohin te verteten ne syPo edhe ai qe do vij do kaloj njehere nga sita e Asfalise greke..![]()
Nqs mendon se hiresi Joani nuk eshte i pershtatshem,ben nje gabim te madh po qe se do perparimin e kishes ortodokse.Une si qytetar i korces kam disa vjet qe e njoh sepse sa here kam mundesi shkoj ne meshe dhe degjoj fjalimet e tij dhe nuk kam degjuar nga goja e tij asnje fjale qe mund te merret si "pro greke",ka nje aftesi te shkelqyer si orator(nuk e kam pare ndonjehere me leter ne dore) dhe eshte nga te paktet "fetare" qe ne diten e flamurit ka ringjallur traditen e Nolit per ceremonine e bekimit te flamurit dhe ne fjalimet e rastit ka folur per dashuri ndaj atdheut dhe per harmoni me njeri-tjetrin ne menyre qe vendi yne te shkoje perpara...
O korca,nuk e kisha per ''joanin'' po per hiresine ,,,,,,,,,,,,,,,![]()
korca,,,,, vetem sot e lexova shprehjen tendepo atehere duhet ta kishe shkruar "fortlumturine" qe te ishe korrekt...LOL(fortlumturine) une si shqiptar zor se mund ta shqiptoj kete!!!!!!!!!! po vras mendjen nga c,fjalor ka dale,se ne shqip me duket se nuk shkon,perdor me mire (hiresine) mbase ju qe i sherbeni kishes jeni mesuar me kete ,une jo! zor se mesohem
![]()
Ishte me shume nje batute por sipas regullave zyrtare per kryepeshkopet dhe disa patriarke perdoret titulli "fortlumturi"(fort i lumur)ne anglisht "Beatitude" ,titulli hiresi perdoret per peshkopet por nuk eshte gabim te perdoret edhe per kryepeshkopettitulli zyrtar ne anglisht eshte His Beatitude ... Dhe nje saktesim te fundit,une nuk i sherbej kishes por thjesht jam nje besimtar qe kur kam mundesi shkoj ne kishe dhe kam marre disa njohuri baze reth saj...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archon : 25-01-2013 mė 16:27
Ja dhe disa foto te antareve te Sinodit te Shenjte
4 mitropolitet
I gjithe Sinodi
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archon : 18-10-2013 mė 10:31
Krijoni Kontakt