Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 133
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Une i kerkoj Argita Malltezit qe nga sot te heqi dore nga biznesi i saj ne Tirane, te heqi dore nga dhenia mesim ne universitet, dhe te rrije ne shtepi e te marri asistence nga shteti si e papunesuar. Vetem ne kete menyre do te qetesohet opozita shqiptare qe sulmon njerezit e suksesshem, dhe vetem keshtu mund te qetesojme edhe shqiptaret ne forumin shqiptar qe vuajne nga xhelozia.

Albo
    Ceshtja zgjidhet relativisht lehte...

Le ti publikoje te gjitha pagat (nje nga nje) dhe te gjitha fletepagesat e taksave dhe tatimeve.
    Publiku pastaj vendose vete se si do ti trajtoje. Nuk i nevojitet ndihma e PS-se, PD-se etj.

Nuk eshte transparence e mjaftueshme te deklarosh p.sh. " Viti 2011, Mesimdhenje: 100.000 Euro"
    Nevojiten edhe shume hollesi tjera lidhur me pagesat, tarifat, taksat...si dhe arsyen e angazhimit dhe arsyetimin e pageses ultra te larte.

Edhe nje here, eshte fjala per bijen e nje Kryeministri te nje nga vendet me te korruptuara dhe me te varfera te Europes, e cila rastesisht , se paku sipas dyshimeve te publikuara, paguhet disa here me shume se profesionistet e profilit te njejte apo te ngjashem.
    Ne cdo vend demokratik te botes nje rast i tille apo i ngjashem do ta trandiste te gjithe opinionin dhen uk do te kalonte pa konsekunca politike edhe per vete Kryeministrin.

Por neve shqipetareve (nje pjese te mire) na duket plotesisht normale dhe e tolerushme nese Kryeministri yne p.sh. degjohet ne telefon duke bere pazare per punesimin e personave te caktuar ne institucione te larta te shtetit, sic ishte rasti ne pergjimet e Thaci&Co. Dhe pothujse asnje instance shoqerore, morale dhe ligjore nuk ka kerkuar konsekuencat e domosdoshme, te cilat ne cdo vend demokratik te Europes do te perfundonin me doreheqjen e menjehershme te Kryeministrit dhe hetime te skandalit.
    Neve me teper ose ekskluzivisht na intereson ta dime se kush qendron prapa "denoncimit dashakeq" te Kryeminstrit, ne menyre qe pastaj te mund te pozicionohemi sa me mire mbi baza te preferencave tona ideologjike dhe partiake. D.m.th. per ne nuk eshte me rendesi primare vepra kriminale dhe vertete, por kryesisht perpkatesi partiake e keqberesit potencial, perkatesia partiake e denoncuesit dhe preferencat tona ideolgjike dhe partiake...

Analisti dhe historiani amerikan, Bernd J. Fischer

DEMOKRACIA, HAPA PRAPA NE SHQIPERI”

Politikanėt shqiptarė shfrytėzojnė dobėsitė e BE- sė. Vendi juaj ka sistem autoritar demokratik, njė version mė pak brutal se Venezuela e Ukraina

Burimi: Gazeta Shqiptare (23.12.2012)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 23-12-2012 mė 10:20

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    rama dhe te gjithe antaret e sorros ne shqiperi i fusin leket ilegalisht ne zvicer, pa paguar asnje takse per shqiperine.
    mos harroni gramos rucin qe kontrollon gjysmen e jugut te shqiperise.
    Dakort. Por pyetje ime ishte kokrete : a po jeton si miljoner i biri i Rames tani, now, ne kete moment ? Pra a po perfiton nga miljonat konkretisht sot, qe eshte i ri, siē perfitojne dy femijet e kryeministrit aktual ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Po te beje nje kunderpyetje........po te ishe ti kryeminister cfare jete do te benin femijet e tu???
    Mos ja fusni kot se te gjithe femijet e politikaneve bejne jete te pasurish.......asgje sju mungon.
    Keta te pakten e deklarojne hapur po cfar tju besh atyre qe nuk paguajne as taksa ne shtet e asgje tjeter,por i fusin te thata ne xhep e nuk e dine as vete se sa kane.
    Mos tju rreje mendja qe njeri eshte me i mire se tjetri......nje mu,t jane te gjithe.
    Dakort; por meqe thuhet se edhe Rama ka miljona, a po perfiton i biri, si femi politikani qe eshte, duke bere jete te pasuri ? Pyetja ime eshte konkrete.
    Sepse vertet Argita u pergjigj, por ajo tha qe "edhe Rama ka bere miljona", ne vend qe te shpjegonte si ka mundesi qe tashme ajo NUK eshte mė miljonere, por miljardere (nė leke, kuptohet)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga autori : 23-12-2012 mė 11:24

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga autori Lexo Postimin
    Dakort; por meqe thuhet se edhe Rama ka miljona, a po perfiton i biri, si femi politikani qe eshte, duke bere jete te pasuri ? Pyetja ime eshte konkrete.
    Sepse vertet Argita u pergjigj, por ajo tha qe "edhe Rama ka bere miljona", ne vend q ete arsyetonte si ka mundesi qe tashme ajo NUK eshte mė miljonere, por miljardere.
    Kjo pyetje e jotja eshte e pakuptimte....te pakten per mua.
    Mund te jene 1 milion arsye per menyren e jeteses qe ben djali i rames,por mos kujto se nuk i ka mundesite,nese nuk ben nje jete milioneresh.
    Vetem nese babai nuk do tja dije per te birin kuptohet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    se tani nuk u fliska me per miljona, por per miljarda :

Vajza e Kryeministrit sė bashku me bashkėshortin e saj i kanė rritur tė ardhurat e tyre me tė paktėn 600 milionė lekė nė njė vit tė vetėm, si pasojė e pagave pėr mėsimdhėnie, tė trashėgimisė nga gjyshja dhe motra e gjyshes pėr bashkėshortin e Argitės, tė qerave dhe pronave tė tyre tė shumta si edhe ca faturave tė prapambetura nga aktiviteti tregtar.

Kemi treguar se nė njė vit i biri i kryeministrit e ka rritur situacionin e llogarive dhe tė depozitave tė tij bankare me 310 mijė Euro, pavarėsisht se kėto shtesa nuk pėrputheshin me tė ardhurat e tij gjithsesi marramendėse.

Nė total, duke i marrė sė bashku pėr njė vit, sipas situacionit tė mėsipėrm te vetėdeklaruar, djali i Kryeministrit Shkėlzen Berisha dhe vajza e Kryeministrit Argita Berisha, kanė shtuar pasuritė e tyre me 1 miliard e 34 milionė lekė.

Mbi 1 miliard shtesė nė pasuri ne njė vit.

Dua ta bėj tė qartė. 1 miliard ėshtė vetėm shtesa e pasurive nė njė vit.

Ndėrkohė qė vlera e plotė e pasurisė ėshtė shumėfish i miliardit.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    se tani nuk u fliska me per miljona, por per miljarda :

Vajza e Kryeministrit sė bashku me bashkėshortin e saj i kanė rritur tė ardhurat e tyre me tė paktėn 600 milionė lekė nė njė vit tė vetėm, si pasojė e pagave pėr mėsimdhėnie, tė trashėgimisė nga gjyshja dhe motra e gjyshes pėr bashkėshortin e Argitės, tė qerave dhe pronave tė tyre tė shumta si edhe ca faturave tė prapambetura nga aktiviteti tregtar.

Kemi treguar se nė njė vit i biri i kryeministrit e ka rritur situacionin e llogarive dhe tė depozitave tė tij bankare me 310 mijė Euro, pavarėsisht se kėto shtesa nuk pėrputheshin me tė ardhurat e tij gjithsesi marramendėse.

Nė total, duke i marrė sė bashku pėr njė vit, sipas situacionit tė mėsipėrm te vetėdeklaruar, djali i Kryeministrit Shkėlzen Berisha dhe vajza e Kryeministrit Argita Berisha, kanė shtuar pasuritė e tyre me 1 miliard e 34 milionė lekė.

Mbi 1 miliard shtesė nė pasuri ne njė vit.

Dua ta bėj tė qartė. 1 miliard ėshtė vetėm shtesa e pasurive nė njė vit.

Ndėrkohė qė vlera e plotė e pasurisė ėshtė shumėfish i miliardit.
    epo sa te kete shqiptaret me mentalitet; te gjithe vjedhin, pse jo dhe goca e kryeministrit, ajo do i shtoje miliardat. Ahh po eshte dhe e zonja shume u tha me lart. Te pakten, ka nje gje qe i mashtron shqipot sy nder sy. Per kete nje bravo te fuqishme. I takon. Mire ua ben shqiptareve, atij populli.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Kjo pyetje e jotja eshte e pakuptimte....te pakten per mua.
    Mund te jene 1 milion arsye per menyren e jeteses qe ben djali i rames
    Dakort. Po me thuaj njeren nga 1 miljon arsyet pse i biri i Edi Rames nuk beka jete miljoneri. Une kete dua te di.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    jo dakort, ne perendim rron ti, ne perendim rroj une. Ca euro ve menjane une, ca dollare ve menjane ti. Ja ta zeme se veme disa mijra. Dhe prap dakort, ata jane femijet e kryeministrit dhe e zeme se vinin menjane dhjetra mijra euro. Por ketu po flitet per qindra mijra (300 mije € ne nje vit !!!), dmth ne total, flitet per miljarda leke ! (dhe nuk mora parasysh qe niveli i vendit ku une jetoj e ku ti jeton, eshte te pakten 1O here me lart ekonomikisht se Shqiperia. Per kete, une po mbyll nje sy).

Ajo qe eshte e pabesueshme pastaj, eshte se ka shqiptare te tille qe shkruajne me sarkazem "do tu themi femijve te Berishes te mos punojne mė dhe te marrin asistence" !! Me kupton ku ka shkuar problemi ???

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Dakort. Po me thuaj njeren nga 1 miljon arsyet pse i biri i Edi Rames nuk beka jete miljoneri. Une kete dua te di.
    Mbase nuk e do babai djalin......apo djali nuk do babane,ku ta di une.
    Por nuk besoj se nuk ka mundesi ekonomike.Per kete jam i sigurte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Mbase nuk e do babai djalin......apo djali nuk do babane,ku ta di une.
    Por nuk besoj se nuk ka mundesi ekonomike.Per kete jam i sigurte.

jo jo, me ē'thuhet shkojne shume mire.

Gjej ndonje arsye tjeter. Dhe ji me pak i sigurt ne siguritė e tua

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •