Eshte mir zotri te mos i etiketoshe njerzit pa i njohure? Une nuk gjykoj me emocione fetare por me realitetin dhe realiteti esht ky dhe shum i thjesht Turqia nuk mbane te okupuara troje Shqiptare dhe Turqia tash e 100 vite nuk esht armike e Kombit Shqiptare dhe ket e ka deshmuar me shum se njeher,lere se cfare te perrallis hoxha ne xhami.
Nuk e kuptoj pse ne gjdo debate duhet te futet Turqia ne loje kur ne tash e 100 vite kemi nje realitet tjeter me te hidhur dhe me te cilin duhet te perballemi e jo gjdoher te kthehemi te paranojat e Perandoris Osmen dhe Turqia, Une mendoje se futja ne loj e turqise ne gjdo Diskutim behet me qellim per ta shperqendruar vemendjen e Shqiptareve dikun tjeter nga realiteti dhe per ti shfajsuar apo arsytuar te palarat e Greqis dhe Serbis dhe per te krijuar njefar konfuziteti ne gjykimin e Shqiptarve,
Qeshtja esht shum e thjeshte le t`na kthejn Greqia dhe Serbia Trojet tona te banuara me Shqiptare sipase vilajeteve qe kishim ne Pernadorin Osmane , Ne do ju falim te gjitha te kqijate qe ben ndaj Kombit Shqiptare, Dhe une i pari do them Rrofte Greiqa Rrofte Serbia Rrofte Populli mike Greke dhe Serbe,
Por jo kjo nuk ndodh perkundrazi keto dy bisha ende kan pretendime ndaj Trojeve Shqiptare. madje edhe plane diskrete per shfarosjen e Kombit Shqiptare
Krijoni Kontakt