Close
Faqja 98 prej 196 FillimFillim ... 488896979899100108148 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 971 deri 980 prej 1960
    B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    aman se une me djalin e pare doja te me therriste ne emer nuk i thosha hajde te mami por me emrin tim por jo e jo vetem mami therriste

haha, dihet qe femija ben te kunderten ne ē'deshirojme

ēunate mi mbaruan listen e babgjyshit dhe i madhi tha : Ma , ja vetem keto dua une ...
    kur shoh , pothuaj komplet katalogu ngjit ne flete ...ehe i thashe , po e di ti qe babgjyshi nuk mund ti derg te gjitha ...pse tha , ai nuk i paguan lojrat/lodrat
    hahaha ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    goca ka filluar te me therrase ne emer, kur e degjova per here te pare me erdhi cudi, ma piu lengun
    ncncnc;
    mua vajza me ka therritur dhe akoma me therret ne emer kurse burrit tim, vetem ndonjehere vec "sweetypie, babi, sweety" i thot...mua per qamet, vetem kur qan me thot "mami"...burri i ka berrtitur e cka bere qe te me therrasi "mami"por se jo, e ka me kollaj te me therrasi ne emer :/

dje erdha nga puna dhe vajza e vogel po flinte gjume kurse kjo ishte zgjuar, vdes ta perkedhel so shpenzova nja 1 ore duke e lavderuar dhe pyetur sec kishte bere gjat gjithe dites...me thot cdo gje, dhe pastaj ve koken ne krahrorin tim dhe me thot 'mami je shoqia ime me e ngusht"...ahhh sikur te mbeten gjithemone kaq te mire
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga B@Ne Lexo Postimin

haha, dihet qe femija ben te kunderten ne ē'deshirojme

ēunate mi mbaruan listen e babgjyshit dhe i madhi tha : Ma , ja vetem keto dua une ...
    kur shoh , pothuaj komplet katalogu ngjit ne flete ...ehe i thashe , po e di ti qe babgjyshi nuk mund ti derg te gjitha ...pse tha , ai nuk i paguan lojrat/lodrat
    hahaha ...

aman o goce na myten me listat......i madhi shyqyr e din qe ska babagjysh dhe goca thot qe nuk ka por dhuratat i don nga babagjyshi hahahaa nga nje gje ja kom ble dhe i kom fsheh por u bera dy jave qe nuk kam dal mo neper dyqane se duhet dhe noj aksion tjeter qe ti plotesohen deshirat.....per picirukun sjam tu mendu shume ket vit se nuk din me kerku vetem nji makine taty tata do ti blej(kalendaret me figura leggo jane ble nga 1 muaj)
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Cupa ime pelqen flokun e nje shoku te klases, dhe se kuptoj pse se ai dy fije floke ka. Me tha, "Tyler's hair is rich. " E pyeta se cfare do te thuash me rich? Do te thote COOL mu pergjigj. Sa here qe i kreh floket me thote mos mi prish kacurrelat se ashtu mi pelqen Ian. Eh!!!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    po u shpjegoja cunave 1 problem.kisha marre 6 kokra fruta dhe hiq e zbrit si ajo pune.Erdhi pjesa qe te hidhnin ne liber vlerat e gjetura.Ngrihet camaroku nga karigia duke thene: 'maa prit pak se kam nje ide'. dhe ngrihet vrik e drejtohet nga guzhina e gatimit,hap nje dollap dhe po perpiqej te merrte nje tas kallcuku. une isha bere nevrike,por po duroja me mendje duke thene se, ndoshta e do tasin qe kur te bej ushtrimet me fruta mund ta kuptoj me kollaj kur frutat jane ne tas dhe i heq edhe i ve sipas mbledhjeve apo zbritjeve qe ka ushtrimi. Erdhi vrap tek tavolina, futi frutat me nxitim ne te dhe u kthye po me ngut serisht nga guzhina e gatimit....me tas in me fruta ne dore.
    ne kete pjese nervat e mia shperthyen dhe i fola: ' T ku shkon more?' Ky ndaloi menjehere nga e folura ime e forte edhe tha: 'po ia coj babit qe ti haje'(i ati ishte duke ngrene dreke ne guzhine)....aty spanova... 'more palaco.....per kete u ngrite e le detyrat ti, kush te tha ty more qe mbaruam pune me frutat' etj etj etj lere sa i bertita.ne kulm te zgjidhjes se ushtrimit, problemi tjeter priste ne radhe, ky ne vend te bente ci thoja i punonte truri s'di se si ne kesi gjerash....
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    po u shpjegoja cunave 1 problem.kisha marre 6 kokra fruta dhe hiq e zbrit si ajo pune.Erdhi pjesa qe te hidhnin ne liber vlerat e gjetura.Ngrihet camaroku nga karigia duke thene: 'maa prit pak se kam nje ide'. dhe ngrihet vrik e drejtohet nga guzhina e gatimit,hap nje dollap dhe po perpiqej te merrte nje tas kallcuku. une isha bere nevrike,por po duroja me mendje duke thene se, ndoshta e do tasin qe kur te bej ushtrimet me fruta mund ta kuptoj me kollaj kur frutat jane ne tas dhe i heq edhe i ve sipas mbledhjeve apo zbritjeve qe ka ushtrimi. Erdhi vrap tek tavolina, futi frutat me nxitim ne te dhe u kthye po me ngut serisht nga guzhina e gatimit....me tas in me fruta ne dore.
    ne kete pjese nervat e mia shperthyen dhe i fola: ' T ku shkon more?' Ky ndaloi menjehere nga e folura ime e forte edhe tha: 'po ia coj babit qe ti haje'(i ati ishte duke ngrene dreke ne guzhine)....aty spanova... 'more palaco.....per kete u ngrite e le detyrat ti, kush te tha ty more qe mbaruam pune me frutat' etj etj etj lere sa i bertita.ne kulm te zgjidhjes se ushtrimit, problemi tjeter priste ne radhe, ky ne vend te bente ci thoja i punonte truri s'di se si ne kesi gjerash....
    sa e eger je
    thekthi

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    me pyesin cunat duke pare nga makina: - 'po atij pse i japin lule'
    -eu kshu duhet(ua prita se skisha terezi per pyetsore'
    -po ai kush eshte? vazhduan
    -Wilson i them.Eshte amerikan.Tani do quhet sheshi wilson.
    -Po ka vdekur ai?pyesin
    -Po. i them
    -Po ku eshte ai ne qiell(se keshtu u kemi thene kur vdesin njerzit)
    U pohoj qe po.
    -Po ne qiell punon ai ? pytja tjeter
    .........

e nxorra makinen menjane rruges dhe pervec se qeshja e mora cunin dhe ja mbeshtolla fytyren me pellembe dhe e shtrydhja se s'ngopesha dot..me fantazine,padjallzine,paditurine e tij
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Po jane te dhimshme vajzat qe te vogla
    Nena ankohet gjthmon nga gjuri se i dhemb dhe vajza merr kremin dhe fillon dhe ja ferkon gjyshesh gjurin, ose merr letra dhe ja vendos siper gjurit sikur te jene kompresa...
    Tani e ka mesuar se per cfare duhet uturaku, vecse e merr dhe ulet pasi i ka mbush breket
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Te dhembsura Marya, shkruaj pa gabime.

Ca thuhet ketej? Po e presin Santen ato kalamajte tuaj kete vit? Si mendoni do vij apo i keni treguar te verteten?

Ky cuni im nje e dy pyet cell tim aka siri. Is Santa coming to my house ? Edhe ajo i thote - Hmm let me check. Oh common i bertet ai . LOL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Akoma nuk ja kam tregur te verteten por ne shkolle nuk te lene kalamjt e tjere , i madhi me thote : O ma , me thane ca shoke qe Babgjyshi eshte legjende ...ėėė qe thone prapsira ma ???...
    Po me mam , te kane genjyer
    mos i degjo ato ...loooooool Sa her qe ben ndonje gabim i them : aaa, kujdes se ndryshe nuk do kaloje per dhuratat Babgjyshi haha ( si dhe te voglit ) Mendohuni mire

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •