wow how cool love the costume and face art...do i fshi dhe un ate po mendoja lol
wow how cool love the costume and face art...do i fshi dhe un ate po mendoja lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Po pse i fshive mi se ishin cute. E mire ti e di.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Dhe po mendoja mos kishte problem celulari
Ju I kishit fshire![]()
Mire festa?![]()
ju prezantoj me veprat e mia
![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Semifinals ishte tonight ! What a game! So proud of my boy !! Ka lujt tamam agresiv ashtu sic e duam!!! Loje e forte. Ca tifozlliku ne fushe! Sepse ka lezet, shijon me shume naten me drita. 90 min me hyri ftohti mire.but it was worth it. Sa m'ka shiju dhe tifozlliku, u shkriva! Spara bertas shume po sot ishte njoni ne skuadren tjeter so freaking annoying! Llapaqen mashkull qe cirrej e I jepte gojes llapa llapa ne nje loje futbolli per 6/7 vjecare. Anyway I had fun and my boy too. Loved it! Sa keq qe po mbaron season.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 05-11-2013 mė 22:54
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
ēunit vogel i thashe te dua, te dua, te dua, te dua...( qe ja them sa her por ndoshta jo si ate dite se e puthja ne nje kohe dhe ishte si bresheri , lool ) ai me pa si i habitur dhe tha :
Po une nuk jam i dashuri jot , eshte babi ...hahahahaa epo eshte dashuri tjeter i thashe , nuk eshte hera e pare qe e them te dua...
pas nje momenti me tha : Ma te dua dhe une..... por jo si e dashur, hahahahahahahaaha sa qesha
Na ka zene belaja me keta femijet. Stres te dalesh nga shtepia kur do ti dhe ne fundjave, mire gjate javes. Qurraviten. Te pyesin 100 here..,Ku do ikim? Jo nuk dua ketu, jo aty. 5 ore te behen gati, aq sa kur dalim humbas interesin dhe dua te kthehem ne shtepi.Kulmi kur thote dhe burri, " Ku do ikim?" Jam gati te ulerij, aaaaaaa.
Po ju mi gra keni probleme te tilla?
Feelings change - memories don't.
edhe une mezi se e ngrej burrin, perton te dal dhe gjen mijera pretekse qe te mos dalim, jo se ftohet vajza, jo se eshte kohe e keqe , por ne te dyja jemi gati gjithe kohes te dalim
vecse vajza ime ka nje zakon te keq ka ca fiksime sa here qe kalojme prane dyqanit ku zakonisht blejme pica do pica , pica, pica po perdite nuk do i blej pica de, ose kur vemi ne qender se aty na pelqen te shkojme eshte nje dyqan ku blejme zakonsiht akullore , sa e shikon qe afrohemi me vrap akullore, akullore, ne vere i bleja , po do edhe tani ne dimer nuk dua ti blej , qan aq shume sa shtrihet pertoke, do akullore, te gjithe njerezit habiten thua se e kam keqtrajtuar, mmmmm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 11-11-2013 mė 03:57
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Krijoni Kontakt