Close
Faqja 48 prej 196 FillimFillim ... 3846474849505898148 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Wink

Psikologjia e femijes eshte mister qe po perpiqem ta zbuloj dita dites.
    Perpara ca ditesh ju fola per arushin doudou pas te ciles vajza ime e mori ne dore qe diten e pare dhe tani nuk e heq me as nga dora e as nga goja.Pas disa muajsh perpjekesh me ne fund gjetem edhe tre cope te tjera si ai arushi me qellim qe kur te behet pise njera derisa te lahet e te thahet ti japim tjetren.
    Sot i jap arushin e ri , duke fshehur ate te vjetrin dhe po e shikoja me vemendje reagimin. E merr ne dore , u shtang, mmmmmmmm, e prek e rrotullon nga te gjitha anet , ben ta fuse ne goje cepat si bente me tjetrin, e heq me nje here dhe e hedh arushin.
    E kuptoi qe nuk ishte arushi i saj
    Mendova mbase nga era e dallon, i marr dhe i laj bashke te gjitha dhe pasi i thava i jap prap arushin e ri, prap nuk e adoptoi, mbase nga tekstura.
    Po nje gje kuptova se nuk e genjen dot kollaj dhe kupton me shume se une e imagjinoja.
    Madje i thashe po sa karkalece te ka mami dhe ajo pas meje perseriti ***-ka-leeec, do ta ha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 19-04-2012 mė 11:59

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    .. pupupu ska tulp ky biri im
    te kam thene, pickarosh i madh ka per tu be

sa te rritet edhe pak, ke per ta pa ti, krejt cucat e shqipnise dhe kosoves ka per ti pru nshpi haha
    #VamosArgentina

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Meqe ra muhabeti I vaksinave- doni apo sdoni, eshte e demshme apo Jo, nuk ja zgjidhje tjeter. Vjet ne vere I bera ate visiten vjetore fizike cunit, e kishte dhe nja 4 per te bere. Ngaqe mu duk shume 4 ne 1 dite, e me erdhi keq , I bera vetem 2 ate dite, e 2 te tjerat mbas 1 muaji. Kur ja bera heren e dyte ajo infermierja nuk ja shenoi te fleta e rekordeve ( ne fakt e kisha marre qe heren e pare te kompletuar ato qe kish bere per shkollen se ti kerkojne vit per vit).. So ta bej shkurt kur u dhashe rekordet e vaksinave mungonin ato 2 qe I pata bere 1 muaj me pas. Skaloi shume, me cuan leter ne shtepi nga shkolla- pa paraqitur te gjitha vaksinat e duhura ( mungonin ato 2) nuk do e pranonin ne shkolle!! So I mora te gjitha, por dua te them pavarsisht se cdoni ju, ste le shkolla.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Do shes pikturat! - tha para nja 2 ditesh cuni im. Mori nja 15 cope qe I ka bere me superheroes, mori karriken e vet, nje kuti ku te fuste cash edhe o burraaaa- para shtepise( front yard ). U shkriva . Aman I thashe se ti ble une te gjitha . No tha, do ti shes. 5 dollar each. Beri llogarite sa Benin te gjitha ( e cuditshme si mesojne math me pare femijet sot lol, kollaj ). Ule ca pazarin I thashe. Beje 1 dollar 1. Doli, po te rruga ime nuk Ben xhan xhin. Priti nja 10 mins edhe u merzit - ku Jane njerezit, Jane zhdukur?!! E si perfundim I 'bleva' ca une nga arti qe kish bere. Shkoi te nesermen ne shop rite, I prishi atje me budalliqe, gummy bears and spiderman edhe pasi I hengri- e pa qe asgje si ngeli. As pare, as kokofile. I want my money back bente. Nuk desha me I prish une. Dua te ble nje loder me ato pare bente ( nga power rangers). Ska I prishe vete e ke fajin I thashe! Leave me alone now! ... Iku kur cte shoh?! Filloi nga pikturat prape. Hehehe nuk blej me I thashe. Uaaa ate Pune kam une te 'ble' piktura
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 24-04-2012 mė 12:27

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Pinko lere te pikturoje , e paska kuptuar se leku fitohet me pune.
    Une nje dite pashe dy femije qe kishin dale dhe shisnin librat artistike ne rruge , i pyeta ne prinderit e dinin se cfare benin me thane qe po dhe u bleva nja pese libra dhe u dhashe edhe ciokollate qe mu gjenden ne cante ne ato momente.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po po, te kuptuar qe cke me te. E lej une, ate dua se ka fantazi, po skam pare me ble gjithe ato se. . Po ka big heart( kete se ka marre nga une si cilesi ) . Dje filloi duke nxjerre gjithe toys qe nuk I perdor me. Do ti jap tha, ndonjerit qe ka nevoje. Kurse nje dite tjeter me kerkonte cans me supera, per ti cuar ne shkolle per homeless people. Aman Aidan I thashe se skemi me cans, nuk mban mami nga ato. Lol.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Normalisht para vaksinimit te jepet flet-informativa, qe ne s'gaboj duhet edhe firmosur.

Shto 5 pike per neve babat...
    Ktu ne shqipo s'praktikohen kshu gjerash.po si tia bej te marr vesh te verteten tani.duhej ne krah a ne kembe....?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Do shes pikturat! - tha para nja 2 ditesh cuni im. Mori nja 15 cope qe I ka bere me superheroes, mori karriken e vet, nje kuti ku te fuste cash edhe o burraaaa- para shtepise( front yard ). U shkriva . Aman I thashe se ti ble une te gjitha . No tha, do ti shes. 5 dollar each. Beri llogarite sa Benin te gjitha ( e cuditshme si mesojne math me pare femijet sot lol, kollaj ). Ule ca pazarin I thashe. Beje 1 dollar 1. Doli, po te rruga ime nuk Ben xhan xhin. Priti nja 10 mins edhe u merzit - ku Jane njerezit, Jane zhdukur?!! E si perfundim I 'bleva' ca une nga arti qe kish bere. Shkoi te nesermen ne shop rite, I prishi atje me budalliqe, gummy bears and spiderman edhe pasi I hengri- e pa qe asgje si ngeli. As pare, as kokofile. I want my money back bente. Nuk desha me I prish une. Dua te ble nje loder me ato pare bente ( nga power rangers). Ska I prishe vete e ke fajin I thashe! Leave me alone now! ... Iku kur cte shoh?! Filloi nga pikturat prape. Hehehe nuk blej me I thashe. Uaaa ate Pune kam une te 'ble' piktura
    hahaha so cute pink, sa te vajti djali

kjo puna e parave me kujton nipcen...shkoj ne pazar me motren, dhe me femijet tan...dhe si cdo 2 apo 3 vjecar duan cdo gje qe shikon...i marr nje nga ato "noodles" qe perdor te notosh qe te preokupohenin me ato sesa te degjoja ore minuta "dua ate dua ate"...so i jap nje nipces dhe pastaj vajzes...ky duke qeshur me te madhe nga gezimi i thot vajzes time "is 5 dollors ajana" hahaha lol, siduket ne ate moment ai numer i erdhi ndermend

nje e forte tjeter te nipces, se i ka te forta nganjehere eshte 9 muajsh me i madh se vajza dhe thon qe kur je me i madh apo me i gjate, behesh pak "a bully" me femijet e tjere...dhe ky gjithemone ja merr gjera, e pickon, e shtyn apo e godet nganjehere, sa e ka bere dhe kete abuzime gjitheashtu sepse i hidhet dhe e godet dhe kjo nga inati lol...nejse ishim ne makin dhe sic ishin ulur afer njeri tjetrit ky e pickon vajzen dhe vajza fillon te qan ky drejton gishtin dhe i thot "becareful miza Ajana"...dhe perplas duart, gjasme sikur vravi mizen...jemi shkrir me lot
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 24-04-2012 mė 17:29
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Meqe ra muhabeti I vaksinave- doni apo sdoni, eshte e demshme apo Jo, nuk ja zgjidhje tjeter. Vjet ne vere I bera ate visiten vjetore fizike cunit, e kishte dhe nja 4 per te bere. Ngaqe mu duk shume 4 ne 1 dite, e me erdhi keq , I bera vetem 2 ate dite, e 2 te tjerat mbas 1 muaji. Kur ja bera heren e dyte ajo infermierja nuk ja shenoi te fleta e rekordeve ( ne fakt e kisha marre qe heren e pare te kompletuar ato qe kish bere per shkollen se ti kerkojne vit per vit).. So ta bej shkurt kur u dhashe rekordet e vaksinave mungonin ato 2 qe I pata bere 1 muaj me pas. Skaloi shume, me cuan leter ne shtepi nga shkolla- pa paraqitur te gjitha vaksinat e duhura ( mungonin ato 2) nuk do e pranonin ne shkolle!! So I mora te gjitha, por dua te them pavarsisht se cdoni ju, ste le shkolla.
    Kam pershtypjen qe keto qe zgjedhin mos tu bejne vaksinat femijeve, i homeschooling femijet se s'ka mundesi tjeter. Keta s'te pranojne ne asnje cerdhe, kopsht, shkolle pa paraqitur vaksinat.

Sa per ate punen e shitjes se pikturave, cuni im donte te shiste limonade perjashta. E kishin mesuar andej nga shkolla. Pa le kur me tha dua $1 per cdo pune shtepie qe do bej. $1 per te rregulluar krevatin, $1 per te sistemuar lodrat, etj. Ti te nxjerr ne deficit te keqen mami i thashe.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Rexhi, se shpejti ka graduation per kindergarten.

Mia po dhe kjo ideja e limonades qendron. Shkolla pra shkolla ua meson gjithe keto idera. lool

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •