Close
Faqja 27 prej 41 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 408
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Sepse evolucioni, per te cilin ti nuk di gje (s'po e them kete per te nencmuar) ashtu funksionon. Pra, te gjithe popujt e kane ngritjen dhe zbritjen e vet, naten dhe diten, baticen dhe zbaticen… Ne jemi ende ne nate/zbatice/zbritje, keshtuqe eshte per t'u ardhur keq por ja qe ashtu e do ligji.
    Evolucioni behet ne cikle forme spiraleje…
    Ndoshta kemi qene ne dikur (iliret) kur gjermanet ende as shpella s'kane pasur

*
    Ti shume paske njohuri ,mashallah evulocioni na qenka kthim ne gjendjen e meparshme ,ishalla jahudit e qafirat behen sa me shpejt prape neadertala
    Luja shkence islamike luja !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ti shume paske njohuri ,mashallah evulocioni na qenka kthim ne gjendjen e meparshme ,ishalla jahudit e qafirat behen sa me shpejt prape neadertala
    Luja shkence islamike luja !!!
    Sa mire e vertetove qe s'ke kuptuar gje...

*

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Ky popull nuk osht mirnjohes , per kurgjo
    Ky popull osht qe ska pik meshire ne trupin e tyre, ne librin e tyre shkrun se krejt njerzimi duhen me kan nen udheheqjen e tyre, kurse njerzit tjer nuk jan njerz te plot sikur ata vet

sa per kafshat te gojes , un nuk e di se ku jeton ti veq , po te tregoj vetem pak , se gjdo fabrik e tyre, i pagujn puntort ne minimum , i zgjedhi te gjith ata me probleme sociale, shiqo ADIDAS ne indi se kush punon per ta femit qe nga mosha 9 vjeqe,

Mc ne gjermani 7 euro e kan oren , ket e bojn vetem pse munden,

ata as ni popull nuk e dojn
    ne luften e dyt botrore ,Shqiprija ka qen strehim per shum QIFUT, ata sot nuk e njohin Kosoven ,

ata nuk din qka osht Meshira , Dashurija, dhimbja, ndaj tjerve , per me teper , Ata jan qe gjdo Pejkamber e kan malltretu, (nese beson ne fe) pamar parasysh se qfar feje i takon,

edhe ket fjal mos e hari , KURR KURR KURR SKAN ME GJET ATA RAHATI DERI NE DITEN E GJYKIMIT DHE NE FUND JAN HUMBES.
    Vet ky shkrim te cilin e ke shkruar ne cilesine e muslimanit tregon se Izraeli ne nje fare menyre ka te drejte ,ai smund te vepron ndryshe sepse ceshtja qenka ,te vrasesh apo te te vrasin!

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    4:85. Kush ofron ndihmë të mirë, do të ketë pjesë nga ajo, dhe kush ofron ndihmë të keqe do të ngarkohet me të. All-llahu është i plotfuqishëm ndaj çdo sendi.

..........

59:13. Ju (besimtarët) në zemrat e tyre (të munafikëve) jeni frikë më e fortë se All-llahu (frika nga All-llahu). Kjo për shkak se ata janë popull që nuk kuptojnë.
    59:14. Ata të gjithë së bashku nuk kanë guxim t’ju luftojnë, vetëm kur gjenden në ndonjë vend të fortifikuar ose kur janë pas ndonjë muri. Armiqësia ndërmjet tyre është e ashpër. Mund të mendohet për ta se janë të bashkuar, e në realitet zemrat e tyre janë të përçara, sepse janë njerëz që nuk logjikojnë.
    Solidarizimi i njerzve per Palestinen
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 19-11-2012 më 06:32
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Neqoftese ti nuk e pranon qe shteti Izraelit u popullua me miliona cifute nga e gjithe bota , dhe qe miliona Palestineze morren arratine anembane botes, fakt i cili eshte historik dhe e din dhe nje femij i shkolles fillore, atehere une kot qe paskam humbur kohe me ty.
    Izraeli, u k'thye ne trojet e veta, pasiçe ata i kishin debuar me dhune gjate sulmit nga Romaket, dhe Asiria, qe shkatrruan kulturen e tyre qe nga Adami, e deri mbreti i tyre !! duke ja tjetersu nga kultura judaike ne ate Islamik¨!! Pra Hamasi, po e sulmon Izraelin me raketa te Iranit, Ku e ka Hamasi, tashe Ahmedinexhatin ?? Ne disa forume te Selafise, bejshin lutje '' o, Allah ty po te lutem dergoj ushtaret e tu, per ta shkatrrua Izraeli'' angmokio, Allahi i paska formua Njesin paramiltare ?
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Muslimanet kritikojne Izraelin jo ne te shumten e rasteve pse ka okupuar Palestinen po pse Allahu i ka urdheru te urrejne .

Te tjeret perkrahin Izraelin gati per inat te muslimaneve .

Per mendimin tem te dy palet jeni gabim , teknologjia sot mundeson hedhje te bombave ne precizicion milimetrik , nuk arsyetohen vrasjet e femijeve , pleqeve apo te civileve .

Nga ana tjeter muslimanet behen aq hipokrita qe sulmojne nje shtet qe gjindet ne mesin e tyre dhe akuzojne nje liber si Telmudi , kur Allahu ju ka than me besu edhe kete liber .
    Muslimanet harrojne vrasjet , dhunimet neper Afrike qe kryhen prej tyre .

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Muslimanet kritikojne Izraelin jo ne te shumten e rasteve pse ka okupuar Palestinen po pse Allahu i ka urdheru te urrejne .

Te tjeret perkrahin Izraelin gati per inat te muslimaneve .

Per mendimin tem te dy palet jeni gabim , teknologjia sot mundeson hedhje te bombave ne precizicion milimetrik , nuk arsyetohen vrasjet e femijeve , pleqeve apo te civileve .

Nga ana tjeter muslimanet behen aq hipokrita qe sulmojne nje shtet qe gjindet ne mesin e tyre dhe akuzojne nje liber si Telmudi , kur Allahu ju ka than me besu edhe kete liber .
    Muslimanet harrojne vrasjet , dhunimet neper Afrike qe kryhen prej tyre .
    Une, pajtohem me ty ne ket pike, po si eshte e mundur qe militantet e Hamasit, marri raketat dhe i vendosin mbi nje ndertes shumkatshe dhe ne ate ndertes me familje te tera. Vet Hamasi, i ben keto gjera me qellim, sepse nuk e kan kurrajon luftaret e hamasit, te oganizohen nje lufte frantale, po ne mesin e popullates civile ne mesin e qytetit i ndezi raketat kur ata mire e din se airoplanat luftarak i kan ter kohen mbi koke.Hamasi, popullin e vet e muros para raketave te Izraelit.
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Une, pajtohem me ty ne ket pike, po si eshte e mundur qe militantet e Hamasit, marri raketat dhe i vendosin mbi nje ndertes shumkatshe dhe ne ate ndertes me familje te tera. Vet Hamasi, i ben keto gjera me qellim, sepse nuk e kan kurrajon luftaret e hamasit, te oganizohen nje lufte frantale, po ne mesin e popullates civile ne mesin e qytetit i ndezi raketat kur ata mire e din se airoplanat luftarak i kan ter kohen mbi koke.Hamasi, popullin e vet e muros para raketave te Izraelit.
    Une nuk jam duke e mbrojtur asnjeren pale , por vrasja e femijeve nga cilado pale nuk arsyetohet me asgje .

Nuk po du te gjykoj luften te drejte apo jo , por vrasja e femijeve duhet te ndalet pa asnje kusht .

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Nuk i kuptoj militantet e Hamasit.Izraeli tani eshte ne pozite te shkelqyer gjeo -strategjike,
    Sirija eshte perfshire ne kaosin e luftes qytetare,Hesbollahu shiit eshte i zene duke luftuar ne anen Asadit,Irani eshte i paralizuar...Mbetet Egjipti si ndonje rrezik "real" per Izraelin,por tani Egjiptianet nuk jane te afte as per ndonje lufte te shkurter,vendi eshte i destabilizuar,i percare.SHBA eshte aleat i perjetshem i Izraelit dhe i vetmi aleat besnik ne rejon per SHBA eshte Izraeli ( si Anglija ne Europe),kete e dine edhe gjeneralet e IDF-se dhe fakti qe jane mobilizuar 75.000 ushtar (ne konfliktin e fundit me Hamasin ne operacionet ushtarake ne Gaze mirrnin pjese vetem 6.000) tregon qe Izraeli eshte i vendosur per nje invazion tokesor dhe shkaterrimin e plote te kapaciteteve te policise se Hamasit.
    Neqoftese Izraeli vendose te marshoje ne Gaza do ta shkateroje plotesisht Hamasin,e neqoftese tenton te nderhyje Egjipti do perjetojne edhe ate fatin e Hamasit.
    Izraeli eshte fuqi boterore ushtarake,e ne konfliktin aktual faktori human (njerezor) dhe kapacitetet ushtarake jane katerciperisht ne anen e Izraelit.

Ne fund cmimin me te madh do e paguajne civilet e Gazes,per shkak te papergjegjesise se njerezve qe kane uzurpuar pushtetin ne Gaze (Hamasi).

Shallom !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 19-11-2012 më 10:33
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 27 prej 41 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •