Close
Faqja 213 prej 230 FillimFillim ... 113163203211212213214215223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,121 deri 2,130 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga flora57 Lexo Postimin
    Kosova me Shqiperine do bashkohen kur sidomos Shqiperia te jete shtet i forte me qeveritare qe e duan si syte vendin e tyre, kur ky shtet te jete i forte ekonomikisht, politikisht, ushtarakisht.
    Sot nuk mund te flitet per bashkim , biles mua me duket se gjendja si ne Kosove dhe ne Shqiperi eshte me e rrezikshme se kurre, ne njeren ane Serbia ne veri te Kosoves dhe ne anen tjeter Greqia ne jug te Shqiperise po luftojne fort per ta tkurr edhe njehere kete vend te pafat.
    Me keto lloj politikanesh qe udheheqin Shqiperine ku greku hyn ne territorin shqiptar sikur eshte ne toke te tij, kur shkel ujrat territoriale te Shqiperise ,( de juro nuk ju ka dhene por de fakto e ka marre ) nuk mund te flitet per bashkim.
    Me e keqja eshte se kete vend e ka pllakosur apatia , ska intelektuale , ose levizje te fuqishme intelektualesh qe ta shkundin kete klase politike oktapodesh , tentakulat e te cileve ja kane zene frymen e po e shesin pjese pjese kete vend.
    e po let provojn kta shovenist, ksaj rradhe ja po i mbrojm tokat tona niher e mire ja po vdesim te gjithe deri nshqiptarin e fundit, se nuk jetohet kshtu! kurr rahat sna lane gjithmone nlufte gjithmone nen okupim gjithmone gjithmone

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Në rradhë të parë duhen shpallur persona të padëshiruar persona si Akili-a dhe ilia spiro. Të paktën Kosova mund ta bëjë këtë gjë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    A do vini ne Morine apo jo??

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    A po me duket a VV dhe AKZ jan kan pregadisin ni far lloj shpallje te Bashkimit Kombetar met 28tin????

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga agonny Lexo Postimin
    A po me duket a VV dhe AKZ jan kan pregadisin ni far lloj shpallje te Bashkimit Kombetar met 28tin????
    O vella une nuk e di se cfare kane pregaditur VV apo AK, por une jam me ata qe ia deshirojne te miren kombit dhe bashkimin e tij, per ate dhe po pyes: A do vini me 28 nentor ne kufirin shqiptaro-shqiptar apo jo??!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 14-11-2012 më 09:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Mua aty me keni ! Do te ve edhe qelelshen e gjyshit , ashtu toskerishte me pipe ! Vetem dua te rakordoj qe ate dite te jem edhe ne Vlore ! Po mendoj qe mbasditen dhe mbremjen ta kaloj ne Vlore ! Keshtu qe i bie qe paradite te jem ne Morine !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 14-11-2012 më 13:39

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Mua aty me keni ! Do te ve edhe qelelshen e gjyshit , ashtu toskerishte me pipe ! Vetem dua te rakordoj qe ate dite te jem edhe ne Vlore ! Po mendoj qe mbasditen dhe mbremjen ta kaloj ne Vlore ! Keshtu qe i bie qe paradite te jem ne Morine !
    Unë fatkeqësisht nuk mund të jem...por me zemër jam atje. Shpresoj që të tubohen shumë vetë, që t'i tregojmë botës se duam bashkim e s'mund të na ndalin. Do të jetë si ato çastet historike kur qindra mijëra gjermanë iu vërsulën murit të Berlinit dhe kërkuan bashkim. Aty bota e pa se s'ka ça t'u bëjë gjermanëve e nuk mund t'i mbajë më të ndarë! Ju lutem sa më shumë foto atë ditë, që ta përhapim lajmin në të gjithë botën që ne o do të bashkohemi o s'ka rrugë tjetër!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Po! Drejt asaj rruge jemi! Me e mira do behet!

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Me vetevendosjen si subjekt Politik, as bashkim nuk du, as ne Nato as ne BE me ta nuk bon.Sa ti fitojne keta mbi 3% Kosova gjithe varferi ka me pas :d
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Me vetevendosjen si subjekt Politik, as bashkim nuk du, as ne Nato as ne BE me ta nuk bon.Sa ti fitojne keta mbi 3% Kosova gjithe varferi ka me pas :d
    Shkojme per Shqiperine tone ! Kauza i mbledh bashke njerezit ! Na therret gjaku dhe sakrificat e te pareve dhe detyrat tona te sotme !

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •