Close
Faqja 203 prej 230 FillimFillim ... 103153193201202203204205213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,021 deri 2,030 prej 2300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    O shoku kta spo i bin as serbise e as greqise ,ca ka per ekstremizem te shembesh murin shqiptaro-shqiptar nuk e kuptoj...ore vetem ne Shqipri te fjalesh per bashkim je extremist...te gjithe popujt e tjere eshte ndjenje natyrale....
    vella un te thash mendimin tim me lart,duhet te kuptosh,po ta them prap,qe me aktet qe ben ak,te gjitha te kthehen bumerang,pra do kesh rezultatin e kundert nga ajo qe pret,as ne nje vend tjeter nuk flitet per bashkime,dhe bashkimi qe thua ti nuk esht eq i thjeshte sa degjohet,duhet te thote te ndrrosh dhe nje here kufijt e ballkanit,sic tha dhe shoku me lart,mos kujto se kete do e pranoje europa dhe usa.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nuk besoj se ka ndonje gje te keqe qe ne te gjitha trojet shqiptare te festohet pavarsia. Keta thjesht po festojne nuk po bejne ndonje sulme qe te preket serbia, greqia etc.
    I LOVE GOD

j&g

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    a keni honger naiher kumlla te tharta? ti mpijn dhomet

Kreshniku e ka ngrejt ne piedestal Salen.tani na u be armik

popull hani me mire turshi.

me thote djali ne do bej kete ,une do bej ate

ke boole i them une.kam thote

i ke te vogla i them une. kshu dhe puna e Nikut

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    A do kemi probleme me nderkmbetaret kur te hiqet kufiri me dat 28 apo me shtetin e serbise ?

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    AK shpall strategjinë për 28 Nëntorin: Kjo nuk është Shqipëria e Ismail Qemalit

TIRANË- Aleanca Kuq e Zi shpalli planin e zhvillimeve të aktiviteteve të 100 vjetorit të Pavarësisë nëpërmjet komisionit organizator me përfaqësues nga Shqipëria, Maqedonia, Kosova, Ulqini dhe Lugina e Preshevës. Aleanca Kuq e Zi do të tubohet ne kufirin Shqipëri-Shqipëri të Morinës mëngjesin e 28 Nëntorit ku mijra shqipëtarë nga Tirana, Shkodra, Ulqini, Prishtina, Tetova, Prizreni, Durresi, Lezha dhe cdo qytet etnik shqipëtar do të udhëtojnë drejt kufirit që prej 100 vitesh i ndau shqipëtarët.

“Aleanca KuqeZi deklaron se ka ardhur koha që të thyejmë murin ndarës të shqipëtarëve, murin shekullor që na ndau, copëtoi, rrënoi, dhunoi, poshtroi nga një sërë regjimesh politike anti-shqipëtare. Në vend të kufirit ndarës Aleanca KuqeZi do të vendos obeliskun e bashkimit dhe shqiponjës si simboke kombëtare të dy pjesve dikur të ndara por që bashkohen pas një shekulli”,- theksoi komisioni organizatir.

Kreu i Aleancës Kuq e Zi Kreshnik Spahiu theksoi se "Aleanca Kuq e Zi ka "detyrim moral dhe historik që të plotësojë aspiratën shekullore të shqipëtarëve për bashkim kombëtar", detyrim i cili rrjedh nga parimet kushtetuese, por edhe si realizim i misionit të rilindasve dhe Ismail bej Vlorës i cili 100 vite më parë nuk e shpalli pavarësinë për këtë Shqipëri të vogël dhe që shqipëtarët të mbëtëshin i vetmi komb që të jetonte në 7 shtete.

(e.m/BalkanWeb)
    - keni ndonje skic te Planit ?? dojm ta shohim edhe ne !!!!
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Mu me duket pak e egzaxhirume ..po ku i dihet si thone...nga ferra vogel del lepri madh .. qehfi ma ka e pranoj .....sepse e kam nje parandjenje qe nuk i ben aq kot pa plan kto qe thote ky Spahiu se qe kur erdhi nga Usa filloj me keto gjera...
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Mu me duket pak e egzaxhirume ..po ku i dihet si thone...nga ferra vogel del lepri madh .. qehfi ma ka e pranoj .....sepse e kam nje parandjenje qe nuk i ben aq kot pa plan kto qe thote ky Spahiu se qe kur erdhi nga Usa filloj me keto gjera...
    A thua e ka ndonje dore ne shpatull nga andej ?
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Kjo lloj politike dergon uje vetem ne mullirin e Serbise dhe te Greqise !!! Nuk duhet te jete Kosova e pavarur pasi do te kemi Shqiperi te Madhe !!! Shqiperi e Madhe do te thote sherr me Greqine dhe destabilizim per Maqedonine, thone greket dhe sllavet...
    Shqipetaret nuk jane te obliguar te vuajn per stabilitet te Greqise, Maqedonise, Serbise etj...
    Nese stabiliteti i atyre vendeve varet nga shqipetaret resp. nga trajtimi i pabarabarte i shqipetareve, atehere ato shtete nuk e meritojne te ekzistojne si te tilla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 31-10-2012 më 08:21

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ku e sheh te keqen nese Ak apo dikush tjeter aspiron per bashkim ?
    aspirojne per vota o star..akoma nuk e ke kuptuar hilene e tyre..aman mos u beni kaq naive..me karten e nacionalizmit kreshniku don te hyje ne parlament..vetem kjo karte ka ngele ne shqiperi pa u shfrytezuar dhe kreshniku kerkon ta shfrytezoje..

bashkimin e shqiptareve nuk e ben dot as kreshniku e as kreshnikja..ti kujton se te tjere lidere nuk e kan ne zemer bashkimin e..e kane por e dine se diku tjeter duhet te marresh leje per kete gje..

kreshniku po tregohet i zgjuar..ne fakt po e meson mire albini..i ka thene se me tezen e nacionalizmit une futa 12 deputete ne parlamentin e kosoves..bej edhe ti propogande nacionaliste dhe hedhu hi syve shqiptareve mos po fiton ndonje vote per ne parlament..dhe kreshniku si kreshnik ka zhveshur pallen e nacionalizmit dhe derdellit poshte e lart...

nejse..pak budallenj e besojne propoganden e tij..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    -----------------------
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 31-10-2012 më 08:32
    "They will not control us, We will be victorious"

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •