Darius!
I ke rrit nderin Aqilleseduke e replikuar,edhe kthyer pergjigje
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Gentian_gr : 08-11-2012 më 17:44
Kujdes me fjalorin ne forum se do fluturoni per ca jave pushim.
Nuk e perseris me !!!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
po kete pikerisht te thote darius se forcat e tjera me deklarata te tilla hyjn e dalin lirshem ne Shqiperi,tani pas deklaratave te ministrit te jashtem u ndaluan keta te agimit te erret,e ardhmja do e tregoj sa do mbaj ky premtim i tij,kurse ketu nga njerez te thjeshte nga nje bisede e thjeshte u ndaluan 60pasagjer,megjithe un sic e shpreha mendimin tim ne vend qe te ndalohej i gjithe auobuzi mun te ndalohej vetem shoferi per ''gabimin'' qe beri,megjithese demokraci kemi gjithkush mun te thote mendimin e tij dhe ska asnje arsye qe te behen keshi ndaljesh,pra mun te zevendesohej shoferi,nje pyetje kam per te gjithe bashkbisedusit,a kemi ndonje lajm si perfundoi kjo histori sa eshte e vertete dhe ku qendron e verteta,sikur me pane syte diku sikur autobuzi kishte problem me letrat ,nuk e di sa eshte e vertete
Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 08-11-2012 më 17:40
1- oponentet nuk po flisnin vetem per keta, sepse agimi i arte vetem 4 muaj ka ne politike. por per te gjithe marredheniet mes dy shteteve. ku shume gjera kane patur
konsensus dy palesh.
2- te autobuzi u ndalua vetem shoferi, i vune penalizimin ne pasaporte.
pasagjeret e tjere vazhduan rrugen.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
tani te mos fshihemi pas gishtit ,nuk flasim vetem per agimin e arte,ka 4 muaj qe hyri ne parlament se per te egzistuar ekziiston qe ne 85,ka shume ne greqi qe enderrojn bashkimin un e them me perbindje komplet e djathta greke dhe e djathta greke ka shum faktor brenda...harrove partin e karaxhaferit vinin ne Shqiperi te njejtat thonin etj pra duhet te pranosh se dhe nga ana tjeter eshte cenim i territorit te Shqiperise
-puna eshte se ca njerez u munduan vetem per nje bisede dhe ashtu sic flet lajmi fillestar priten gati nje dite ne kufi,me fal por kjo vetem per kapricio mun te ndodhte.
Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 08-11-2012 më 17:51
shiko, ne nuk mund te marrim rolin e gjykatesit, per incidente qe ndoshta nuk dime hollesira etj.
problemi qe ne kuptojme pas cdo incidenti me greket, pa ditur detaje, kuptojme qe klima e urrejtjes po thellohet. dhe kur ka klime te keqe mes dy vendeve, eshte
e sigurt qe incidentet do vazhdojne pafundesisht, dhe ndoshta do agravohen.
une shohe qe shume njerez jane te fanatizuar dhe e kerkojne me deshire kete konflikt. forca politike si camet dhe ak-ja, nuk ka dite qe nuk kultivojne urrejtje,
pasi shqiperia ka me qindra probleme madhore, dhe sipas tyre shkaku i problemeve ne shqiperi eshte helenizmi.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Krijoni Kontakt