Ka dhe nje video ktu por ne norvegjisht
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8386022
Kea brohorisin keshtu:«Obama, Obama, we love Osama!»
Ka dhe nje video ktu por ne norvegjisht
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8386022
Kea brohorisin keshtu:«Obama, Obama, we love Osama!»
Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 08-11-2012 më 16:50
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Esht nje thenje per mjekrrat. Thohet se egzistojne tri lloj mjekrash :
Mjekrra e menchurise
Mjekrra e profesjonit
Mjekrra e budadhekise
Une ket e kam ndigjue ne gjuhen MalaZeze dhe po e thom ashtu si e kam ndigjue
Brada Zvanja
Brada znanja
Brada sranja
Une pak e zbukurova ne perkthim se nuk desha te shkruej fjale banale shqip.
Po. Në Xhami mësohet ta duash Allahun,t'i respektosh prinderit,të mësosh edukatën e shkencën,t'a mirpresësh musafirin,të duash vëllaun e motrën,familjen,të ndihmosh të varfërin,të mos pish alkoolin e as të mos pish drogën por as duhanin...të duash atdheun e shkollën,të largosh nga rruga pengesën,të kujdesësh për kafshët por edhe për bimët e pemët...të mos bëjmë padrejtësi vetes tonë dhe askujt tjetër,tê respektojm njeriun pa marr parasysh përkatësinë e tij dhe t'a ndihmojmë atë...këto e shumë tjera mëson Xhamia e sa mund t'iu përmbahemi mirë për ne.
Nuk keni nevoje t'i njehni te gjitha, thuej vetem qe i permbahemi Kuranit dhe na i ke thene te gjitha, ose ndjekim pedofiline sikur Muhamedi pagja e All-Ahut qofte mbi te, mund te martohemi me vajzat e halles (sikur aj) me vajzat e axhes, me vajzat e tezes dhe keshtu me ralle. Edhe te del rend te pergojosh te tjeret kure ti i ke te gjitha kto ne vete rrenjen e besimit tend. Nuk te ndihmon more njeri as (brada sranja) kjo mjekrra e budadhakise.
Deri kur do mendojm ne se argumenti qëndron diku më larg sesa në pohimin apo mohimin e diçkaje apo dikujt.
Pse kur thua diçka nuk e arsyeton atë çfarë ke thënë... Pse?!!
Është koha e informacioneve e dijes dhe shkencës,prandaj kur thua një mendim trego se e mbështet diku më larg sesa veq tek epshi,para se të detyrohemi të iu etiketojmë si të tillë.
Ndryshuar për herë të fundit nga Elytony : 08-11-2012 më 18:21
Nuk kam thane dichka ma shume se chka qendron ne Kuranin tend, ndersa ato qe kan "ndodhe" ne kisha, nuk e kane bazen ne Biblen e shejte, djalli mundet me hy kudo. Kurse incestet, pedofilija, luftrat (kamikazet) qe do te thot xhihadi, ato per ju jane te lejushme. Chka ti bejsh, ne shkrimin shejt shkruen : hiqe ma pare traun nga syri yt qe te shohish lmishten ne syrin e vllaut tend
Krijoni Kontakt