Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 65
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ishte nje pergjigje e asaj se cka mesohet ne xhami.
    A eshte e vertet ose jo kjo per fotografite dhe permendoret?
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 09-11-2012 më 09:33
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    Lufte eshte kure futesh ne xhami i ngarkuer me eksplloziv dhe hjell ne ajr besimtaret tue u lute ? E pa besueshme ! E kuptoj mire qe mund te hyje gjithkund djalli, por si ka mundesi te hyje ne kuran ku thuhet : Hakmerruni. Ne ne ungjillin, posacherisht beslillja e re na thuhet. Mos u hakmerrni se hakmarrja i takon Hyut. Perkunrazi, falni n'se doni te gjeni falje. Kemi edhe lutjen e perditshme qe thot : Na i fal fajet tona, si falim ne fajtoret tone.
    Sipas kesaj qe lexoj ,nuk eshte shume rende te te identifikojme si komunist Kercove pasardhes i A:A: .Kush e dy se cfar dyftyrshe qe je,futesg ne xhami dhe ndegjon cfar thote hoxha dhe pastaj ketu ja mban b..... turp eshte kjo

Ata eksplozive qe futen neper xhami dhe qe shperthejne veten jane produkt terorizmi ateisto-krishter ,MADE IN HOLLYWOOD

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ishte nje pergjigje e asaj se cka mesohet ne xhami.
    A eshte e vertet ose jo kjo per fotografite dhe permendoret?
    Beje pyetjen ne vendin e duhur. Ka tema qe flasin per pyetje dhe pergjigje per Islamin dhe jo ketu qe flitet per vrasjen e femijeve prej nje Marokeni.

Pse nuk e bere kete pyetje tek ndonje teme ku flitet se si gatuhet bakllavaja?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga farang Lexo Postimin
    Sipas kesaj qe lexoj ,nuk eshte shume rende te te identifikojme si komunist Kercove pasardhes i A:A: .Kush e dy se cfar dyftyrshe qe je,futesg ne xhami dhe ndegjon cfar thote hoxha dhe pastaj ketu ja mban b..... turp eshte kjo

Ata eksplozive qe futen neper xhami dhe qe shperthejne veten jane produkt terorizmi ateisto-krishter ,MADE IN HOLLYWOOD
    Pse, nuk u dashka me dijt chka thot hoxha ne xhami ? PO Kurani chka thot qe mund ta kete chdokush dhe ta lexoji. Asht turp te citohet kurani ? Chudi, eksplozivat na qenkan holivudjan, po ata qe e marrin persiper me duket kane do tjere emra, sikure grupet terroriste islame, mos ti njehim se tashme jane te njohura. D.m.th. njerz ateisto-krishter, simbas teje po e hjellkan vehten ne ajr. Nuk e di, por per boten tjeter keta jane te njohur si kamikazet qe me vrasje te shumefishta qe pretendojne te shkojne ne xhenet per tu takuar me virgjereshat e premtuera nga kurani. Po mos ta pranojshin ata vete, do te thojsha se bota asht gabim.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Beje pyetjen ne vendin e duhur. Ka tema qe flasin per pyetje dhe pergjigje per Islamin dhe jo ketu qe flitet per vrasjen e femijeve prej nje Marokeni.

Pse nuk e bere kete pyetje tek ndonje teme ku flitet se si gatuhet bakllavaja?
    Ti mund te mundohesh te i besh keto gjera si irelevante, se ti e din te verteten.
    Une kur shkruaj ose bej pyetje te forumi musliman, ju i fshini te gjithat.
    Pra per kete e solla kete video dhe thash se nder tjerat dhe keto mesohen nga hoxhallaret. Aty ka mesuar dhe ky marokeni ose edhe ata tjeret qe u hedhin acide vajzave dhe grave per arsye te ndryshme.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    Pse, nuk u dashka me dijt chka thot hoxha ne xhami ? PO Kurani chka thot qe mund ta kete chdokush dhe ta lexoji. Asht turp te citohet kurani ? Chudi, eksplozivat na qenkan holivudjan, po ata qe e marrin persiper me duket kane do tjere emra, sikure grupet terroriste islame, mos ti njehim se tashme jane te njohura. D.m.th. njerz ateisto-krishter, simbas teje po e hjellkan vehten ne ajr. Nuk e di, por per boten tjeter keta jane te njohur si kamikazet qe me vrasje te shumefishta qe pretendojne te shkojne ne xhenet per tu takuar me virgjereshat e premtuera nga kurani. Po mos ta pranojshin ata vete, do te thojsha se bota asht gabim.
    Pse qe kur na qenke ti ekspert Kurani qe do te na tregosh ketu se cfar thote Kurani dhe cfar thote hoxha,qe je manipuluar si ata kamikazet nuk ka dyshim vetem se ti pak nga ana tjeter ,kush i ka shpalle grupe teroriste ?? CIA , Mosad , kush te gjithe referencat i ke te internetit apo gazetave dhe Tv me te mdhaja botrore qe kontrollohen nga USA DHE ALEATET E SAJ

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga farang Lexo Postimin
    Pse qe kur na qenke ti ekspert Kurani qe do te na tregosh ketu se cfar thote Kurani dhe cfar thote hoxha,qe je manipuluar si ata kamikazet nuk ka dyshim vetem se ti pak nga ana tjeter ,kush i ka shpalle grupe teroriste ?? CIA , Mosad , kush te gjithe referencat i ke te internetit apo gazetave dhe Tv me te mdhaja botrore qe kontrollohen nga USA DHE ALEATET E SAJ
    Ato grupe nuk i lane vend kujt t'i shpalli, sepse shpallin vehten. Po permend USA, ALEATET E SAJ, d.m.th. bota normale te gjith po rrejne vetem ato grupet e shkretires te "famshme" per veprat e tyre te shejta, kenkan ne te verteten. po kush ka me ti besue ty tana keto marrina ? as fmija pesvjechar. Sa per ato qe thot kurani, nuk duhet te jeshe ekspert, aj asht ne disponim qe te lexohet, megjithse me ato suret qe lexohen nga mrapsht, si kurrni liber tjeter, te kalle tmerrin, ne vend te pagjes qe e "rekllamoni" ju.

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anëtarësuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    nga hoxhallaret. Aty ka mesuar dhe ky marokeni ose edhe ata tjeret qe u hedhin acide vajzave dhe grave per arsye te ndryshme.
    Nga i mesuar keto shpifje.
    Sa vrasje ndodhin ne dite per shkaqe te ndryshme?

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Edhe e di si ai kishte thene te shoqes.

E kishte marre ne cel dhe I kish thene "vrava femijet meqe ti nuk ve shamin"?po ate pse se LAN te vids te,por I dhane ndihmen e pare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prudence : 11-11-2012 më 11:07
    "Më e mira është armike e së mirës"

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Keta njerez nuk do ta kuptojne se nuk ben te imponohet feja

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •