Ishte nje pergjigje e asaj se cka mesohet ne xhami.
A eshte e vertet ose jo kjo per fotografite dhe permendoret?
Ishte nje pergjigje e asaj se cka mesohet ne xhami.
A eshte e vertet ose jo kjo per fotografite dhe permendoret?
Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 09-11-2012 më 09:33
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Sipas kesaj qe lexoj ,nuk eshte shume rende te te identifikojme si komunist Kercove pasardhes i A:A: .Kush e dy se cfar dyftyrshe qe je,futesg ne xhami dhe ndegjon cfar thote hoxha dhe pastaj ketu ja mban b..... turp eshte kjo
Ata eksplozive qe futen neper xhami dhe qe shperthejne veten jane produkt terorizmi ateisto-krishter ,MADE IN HOLLYWOOD![]()
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Pse, nuk u dashka me dijt chka thot hoxha ne xhami ? PO Kurani chka thot qe mund ta kete chdokush dhe ta lexoji. Asht turp te citohet kurani ? Chudi, eksplozivat na qenkan holivudjan, po ata qe e marrin persiper me duket kane do tjere emra, sikure grupet terroriste islame, mos ti njehim se tashme jane te njohura. D.m.th. njerz ateisto-krishter, simbas teje po e hjellkan vehten ne ajr. Nuk e di, por per boten tjeter keta jane te njohur si kamikazet qe me vrasje te shumefishta qe pretendojne te shkojne ne xhenet per tu takuar me virgjereshat e premtuera nga kurani. Po mos ta pranojshin ata vete, do te thojsha se bota asht gabim.
Ti mund te mundohesh te i besh keto gjera si irelevante, se ti e din te verteten.
Une kur shkruaj ose bej pyetje te forumi musliman, ju i fshini te gjithat.
Pra per kete e solla kete video dhe thash se nder tjerat dhe keto mesohen nga hoxhallaret. Aty ka mesuar dhe ky marokeni ose edhe ata tjeret qe u hedhin acide vajzave dhe grave per arsye te ndryshme.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Pse qe kur na qenke ti ekspert Kurani qe do te na tregosh ketu se cfar thote Kurani dhe cfar thote hoxha,qe je manipuluar si ata kamikazet nuk ka dyshim vetem se ti pak nga ana tjeter ,kush i ka shpalle grupe teroriste ?? CIA , Mosad , kush te gjithe referencat i ke te internetit apo gazetave dhe Tv me te mdhaja botrore qe kontrollohen nga USA DHE ALEATET E SAJ
Ato grupe nuk i lane vend kujt t'i shpalli, sepse shpallin vehten. Po permend USA, ALEATET E SAJ, d.m.th. bota normale te gjith po rrejne vetem ato grupet e shkretires te "famshme" per veprat e tyre te shejta, kenkan ne te verteten. po kush ka me ti besue ty tana keto marrina ? as fmija pesvjechar. Sa per ato qe thot kurani, nuk duhet te jeshe ekspert, aj asht ne disponim qe te lexohet, megjithse me ato suret qe lexohen nga mrapsht, si kurrni liber tjeter, te kalle tmerrin, ne vend te pagjes qe e "rekllamoni" ju.
Edhe e di si ai kishte thene te shoqes.
E kishte marre ne cel dhe I kish thene "vrava femijet meqe ti nuk ve shamin"?po ate pse se LAN te vids te,por I dhane ndihmen e pare.
Ndryshuar për herë të fundit nga Prudence : 11-11-2012 më 11:07
"Më e mira është armike e së mirës"
Keta njerez nuk do ta kuptojne se nuk ben te imponohet feja
Krijoni Kontakt