Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 65
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Sugjeroj qe ky nen-forum te quhet nen- forumi i marokenve dhe i afganve.
    Queni si te doni, po ky per fat te keq asht edhe i shqipfolesve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    Queni si te doni, po ky per fat te keq asht edhe i shqipfolesve.
    Ok , at'here ta quajm nen-forumi i shqipfolsve ekskuzivisht per afganet dhe marokent.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    te hapen biles edhe mire,te shofe e ndegjoje cdo kush,se me cfare njerzish kemi te bejm e kush na rri rrotull...

njerez psikopata te indroktinuar me lloje ideologjishe fetare e politike

shifni kte psikopatin qe i thote vehtes shqipetare,qe eshte bashkuar me nje grup pakistanezesh e arabesh,shikoni se cfare ben hipnoza fanatike fetare

Egzon Avdyli,perfaqesues i nje grupi radikal "islam"...ma mire me thane perfaqesuesi i nje grupi mutashhhhh cetnik psikopat ekstremitash fetar islam.

24 vjec,i denuar ne 2007 per dhune,ne 2008 per vjedhje,ne 2009 per dhune e kercenim e pervetsim,ne 2009 prap akuzohet per grabitje,por lirohet ne gjyqin e apelit.

Si mund te jete ekstremist fetar dhe eshte denuar per vjedhje e per dhune?
    Cila eshte ajo fe qe i meson njerezit te vjedhin e te vrasin?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Neqoftese sdo kish forumi si kto budallenjte e POKO dhe kompani qe shkruajne pa fut trunin n'perdorim , Albo do i fuste drynin forumit

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Po filluam e hapem tema sa here qe nje femiut i ngulet nga prifti, beso qe vetem per Irlanden do te hapeshin mbi 40 mije tema ! E lere me per çdo shtet !!
    Pse jeton ne nje shtete krishter, ken ikur nga vendi i yt per t'u ngopur me nje kore buke.Tashe e keni barkun plote, si nuk ju ngopi me buke xhamia, po shkuat ne vendet krishtere, ku te gjitha kushtet t'u jan plotesiar meqe jeni te ngopur me buken e krishterve tashe keni filluar ti shqelmoni piaten ku ju vet keni, dhe jeni duke hanger ne Both krishtere
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

tor e torreca si puna jotee e te tjer te mjer te kesaj toke...nje gje ta keni te ditur,qe ju shqipetaret autokton musliman,nuk do mbrrini kurre ti bani per vehte (large qofte),me ate mendje e me ate urretje e pisllek qe keni fut ju ne shpirt...mbajeni ne mend kete qe po ju tham...jeni tuj e cu punen,qe nje dite shpejt ishalla, keni me u zbute ne dajak prej vet atije popullit qe ju ka lind e rrite.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Pse jeton ne nje shtete krishter, ke ikur nga vendi i yt per t'u ngopur me nje kore buke.Tashe e keni barkun plote, si nuk ju ngopi me buke xhamia, po shkuat ne vendet krishtere, ku te gjitha kushtet t'u jan plotesiar meqe jeni te ngopur me buken e krishterve tashe keni filluar ti shqelmoni piaten ku ju vet keni, dhe jeni duke hanger ne Bothe krishtere
    Ja ku erdhi dhe kamikazi rradhes

Ketij antari c"fardo teme ti hapesh edhe sikur sporti apo gatime me siguri do ta lidhi me fene krishtere ose muslimane.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    tor e torreca si puna jotee e te tjer te mjer te kesaj toke...nje gje ta keni te ditur,qe ju shqipetaret autokton musliman,nuk do mbrrini kurre ti bani per vehte (large qofte),me ate mendje e me ate urretje e pisllek qe keni fut ju ne shpirt...mbajeni ne mend kete qe po ju tham...jeni tuj e cu punen,qe nje dite shpejt ishalla, keni me u zbute ne dajak prej vet atije popullit qe ju ka lind e rrite.
    Populli ku jetoj un identifikohet me islamin , shko n'Serbi ose n'Greqi dhe atje ke me e ni veten rehat prej nesh.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin

shiko e bindu...shif me ke don me na vellazeru egzoni biri i nenes

ky shtet eshte shume liberal,shume tolerant,shume i bute,shume doredhane e human...kesaj rrace gjynaf me i dhan uje me pi,se lere ma buke e pune e shtepi e arsim e siguri

kliko ne adresen me poshte,dhe hecni me shigjete nga e djathta e fotos,shifi surratat e mahluketeve bashke me egzonin tone...ke fotoja e ketij pisit,ne te djathe te fotos,jepen dhe ato informata qe une shkrojta me larte

http://www.aftenposten.no/nyheter/ir...s-7039727.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 08-11-2012 më 12:51
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    te hapen biles edhe mire,te shofe e ndegjoje cdo kush,se me cfare njerzish kemi te bejm e kush na rri rrotull...

njerez psikopata te indroktinuar me lloje ideologjishe fetare e politike

shifni kte psikopatin qe i thote vehtes shqipetare,qe eshte bashkuar me nje grup pakistanezesh e arabesh,shikoni se cfare ben hipnoza fanatike fetare

Egzon Avdyli,perfaqesues i nje grupi radikal "islam"...ma mire me thane perfaqesuesi i nje grupi mutashhhhh cetnik psikopat ekstremitash fetar islam.

24 vjec,i denuar ne 2007 per dhune,ne 2008 per vjedhje,ne 2009 per dhune e kercenim e pervetsim,ne 2009 prap akuzohet per grabitje,por lirohet ne gjyqin e apelit.

Mashallah sikur te paret tan te viteve te perparshem originall shqiptar mashalla , e jo si kqir trathtari i rrum si both
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •