Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    shiko e bindu...shif me ke don me na vellazeru egzoni biri i nenes

ky shtet eshte shume liberal,shume tolerant,shume i bute,shume doredhane e human...kesaj rrace gjynaf me i dhan uje me pi,se lere ma buke e pune e shtepi e arsim e siguri

kliko ne adresen me poshte,dhe hecni me shigjete nga e djathta e fotos,shifi surratat e mahluketeve bashke me egzonin tone...ke fotoja e ketij pisit,ne te djathe te fotos,jepen dhe ato informata qe une shkrojta me larte

http://www.aftenposten.no/nyheter/ir...s-7039727.html
    Kur te them qe je budalla nuk ta them kot. Po merr si shembull mjekrren?

Kete burrin me poshte me mjekerr e njef?

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...kenderbeu.jpeg

Edhe ky terrorist ka qen? Apo Arab?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 08-11-2012 më 16:00

Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Mashallah sikur te paret tan te viteve te perparshem originall shqiptar mashalla , e jo si kqir trathtari i rrum si both
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Kur te them qe je budalla nuk ta them kot. Po merr si shembull mjekrren?

Kete burrin me poshte me mjekerr e njef?

Edhe ky terrorist ka qen? Apo Arab?
    po se dija qe ju mjekrrat i leshoni e i mbani,vetem per ti ngja skenderbeut haha

e te mjeret ju te mjer...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    po se dija qe ju mjekrrat i leshoni e i mbani,vetem per ti ngja skenderbeut haha

e te mjeret ju te mjer...
    Profeti muhamed qe ne i ngjajm ka ler 800 vjet para Skenderbeut. Ku i ke aq tru ti sa me i bo kaq llogari.

vahzdo ti ngjash lale vazhdo,e keni ne terezi ju...futi nji puro hashash made in afganistan-maroken aty me vone,edhe shif yjt parajsen mbi koke pastaj

lus allahun xheleshanuhu-zotin e madherishem...qe ju rriqra e manjiak te ndyre,te zhdukeni nga ajo toke arbnore sa ma pare,ju s'keni te bani asgje as me komb e as me traditen e atije kombe, e as me gjuhen e as me flamurin,as me humanizmin as me respektin,as me tolerancen,as me njerzillekun,as me asnjefar dashuriet qe ka fal i madhi Zote...ju e keni te fshim njeher e pergjithmone hard diskun,skizofrenaaaaaaaaaaa
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 08-11-2012 më 13:51

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Ja ku erdhi dhe kamikazi rradhes

Ketij antari c"fardo teme ti hapesh edhe sikur sporti apo gatime me siguri do ta lidhi me fene krishtere ose muslimane.
    Une si takoj fes krishtere!!!!! Ase fes te Magjupistanit!!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    vahzdo ti ngjash lale vazhdo,e keni ne terezi ju...futi nji puro hashash made in afganistan-maroken aty me vone,edhe shif yjt parajsen mbi koke pastaj

lus allahun xheleshanuhu-zotin e madherishem...qe ju rriqra e manjiak te ndyre,te zhdukeni nga ajo toke arbnore sa ma pare,ju s'keni te bani asgje as me komb e as me traditen e atije kombe, e as me gjuhen e as me flamurin,as me humanizmin as me respektin,as me tolerancen,as me njerzillekun,as me asnjefar dashuriet qe ka fal i madhi Zote...ju e keni te fshim njeher e pergjithmone hard diskun,skizofrenaaaaaaaaaaa
    Kjo quhet shfryrje e mllefit dhe mu kjo nuk i duhet këtij trualli. Shqiptarët njihen në botë për tolerancën fetare dhe marrdhëniet e tyre të shkëlqyera në mes vete.
    Unë iu kuptoj se mund të jeni habitur nga ky lajm por kjo nuk është arsye për sharje e fyerje ndaj pjestarëve tjerë të pafajshëm. Të jeni të bindur se të gjitha fetë dënojnë dhunën dhe aktet e ulta në mënyrë të prerë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Kot te shkruaj ,nuk ia vlen ,me shpirt presin qe nje musliman te beje ndonje idiotsire dhe hyyrriiishh e te shkruajme se ja cbejne muslimanet

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    je maroken ti?

cfare lidhje ka me ty?
    Nuk jam Maroken prandaj thash cfar ka lidhje me tolerancen fetare kjo, kur te jesh esell prej raki rrushit lexoj edhe njeher fjalet qe i kam shkruar .

Edhe ketu eshte Forumi Shqiptar, Toleranca Fetare jo Forumi Maroken , nese nuk keni dicka per te shtuar te pakten mos hapni tema palidhje qe nuk kan dobi.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Pse jeton ne nje shtete krishter, ken ikur nga vendi i yt per t'u ngopur me nje kore buke.Tashe e keni barkun plote, si nuk ju ngopi me buke xhamia, po shkuat ne vendet krishtere, ku te gjitha kushtet t'u jan plotesiar meqe jeni te ngopur me buken e krishterve tashe keni filluar ti shqelmoni piaten ku ju vet keni, dhe jeni duke hanger ne Both krishtere
    Ok, ok,.. vec mshoni fmive ! Kajani nanen neper kisha !!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •