Kur te them qe je budalla nuk ta them kot. Po merr si shembull mjekrren?
Kete burrin me poshte me mjekerr e njef?
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...kenderbeu.jpeg
Edhe ky terrorist ka qen? Apo Arab?
Kur te them qe je budalla nuk ta them kot. Po merr si shembull mjekrren?
Kete burrin me poshte me mjekerr e njef?
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...kenderbeu.jpeg
Edhe ky terrorist ka qen? Apo Arab?
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 08-11-2012 më 16:00
vahzdo ti ngjash lale vazhdo,e keni ne terezi ju...futi nji puro hashash made in afganistan-maroken aty me vone,edhe shif yjt parajsen mbi koke pastaj
lus allahun xheleshanuhu-zotin e madherishem...qe ju rriqra e manjiak te ndyre,te zhdukeni nga ajo toke arbnore sa ma pare,ju s'keni te bani asgje as me komb e as me traditen e atije kombe, e as me gjuhen e as me flamurin,as me humanizmin as me respektin,as me tolerancen,as me njerzillekun,as me asnjefar dashuriet qe ka fal i madhi Zote...ju e keni te fshim njeher e pergjithmone hard diskun,skizofrenaaaaaaaaaaa
Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 08-11-2012 më 13:51
Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
Kjo quhet shfryrje e mllefit dhe mu kjo nuk i duhet këtij trualli. Shqiptarët njihen në botë për tolerancën fetare dhe marrdhëniet e tyre të shkëlqyera në mes vete.
Unë iu kuptoj se mund të jeni habitur nga ky lajm por kjo nuk është arsye për sharje e fyerje ndaj pjestarëve tjerë të pafajshëm. Të jeni të bindur se të gjitha fetë dënojnë dhunën dhe aktet e ulta në mënyrë të prerë.
Kot te shkruaj ,nuk ia vlen ,me shpirt presin qe nje musliman te beje ndonje idiotsire dhe hyyrriiishh e te shkruajme se ja cbejne muslimanet
Nuk jam Maroken prandaj thash cfar ka lidhje me tolerancen fetare kjo, kur te jesh esell prej raki rrushit lexoj edhe njeher fjalet qe i kam shkruar.
Edhe ketu eshte Forumi Shqiptar, Toleranca Fetare jo Forumi Maroken, nese nuk keni dicka per te shtuar te pakten mos hapni tema palidhje qe nuk kan dobi.
Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman
Krijoni Kontakt