Pergjigje tipike e atij qe ska argumenta dhe kalon ne derdellitje ofenduese. Une Spahiun se njoh fare, nuk e kam lexuar apo degjuar ndonjehere dhe as nuk pres te dale ndonje Spahi per te shkruajtur ato qe shkruajta se jane gjera qe dihen prej vitesh. Injoranti ketu me tingellon ti qe spo sjell asnje argument dhe po e pergjitheson komentin tend ne dy fjale: ekstremizem dhe klime urrejtje. Dhe nese eshte keshtu (per mendimin tim nuk eshte) kemi nje fare justifikimi, kemi fqinjin ngjitur qe ka doktorature ne keto dy subjekte.
Shqiptaret nuk jetojne ne kasolle o greqar dhe pse shkojne ne nje vend te huaj sdo te thote se duhet te poshterohen. E kuptoj qe per kanibalet greke qe jane jevgjit e Europes ky koncept eshte i veshtire per t'u thithur por ja qe jetohet ne nje kohe kur njeriu trajtohet si njeri per ate qe eshte dhe jo per origjinen apo rracen qe ka. Respekti duhet te jete reciprok dhe shqiptaret kane qene te respektuar e koke ulur gjithmone, prandaj dhe greke bene si deshen. Ligjin greku le ta beje ne shtepine e tij, po nese une bej ligjin ne shtepine time atehere konsiderohem si ekstremist dhe perhapes klime urrejtje. Kjo me te vertete eshte per te vene duart ne koke. Ju qe flisni ne kete menyre harroni qe jetoni ne vendin me qesharak dhe skandal te Europes. Nje palo Greqi qe ka qene dhe eshte e ngordhur dhe flisni ne kete menyre. Lere me sikur te jetonit ne ndonje vend tamam te zhvilluar e te fuqishem. Me tipa si ju duhen 100 Kreshnika se 1 nuk mjafton.
Krijoni Kontakt