Close
Faqja 8 prej 30 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 295
    i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    mos kujto se ke te drejte
    asimilimi eshte pune force
    greqia po bie dhe te gjithe ata shqiptare qe studiojne ne shkollat greke kane gjak shqiptari dhe nuk e duan greqine.
    si thua ti, i bie qe irlandezet, te mesonin indisht kur erdhen ne amerike sepse amerika ishte toke indiane.
    duhet nje konflikt tjeter ne ballkan ku te perfshihet edhe turqia edhe shife ti sa vlen greqia.
    .....Tani cte te them une ti?? Se si eshte asimilimi pune force?! !!! Se si gjithe shqiptaret qe studjojne ne greqi nuk i duan greket se kane gjak shqiptari?!!!
    apo se ballkanit i duhej nje lufte e mire per te treguar se sa vlen kush??!!!
    kurse me punen e atyre irlandezve qe duhej te mesonin indisht .... e ke dhi krejt lali...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ceshtja eshte qe shqiptaret e shpenzojne kohen dhe energjine me ******** si nacionalizmi, dhe mllefe kombetare te se kaluares.
    po po. duhet thene qe shteti grek eshte mik, shteti serb eshte mik. nuk ka te kaluar fare...
    duhet menduar vetem per rritjen e mireqenies, pra te dinjitetit kombetar.
    ngaqe per ty keto dy gjera jane te njejta... rritja e mireqenies nenkupton rritje te dinitetit kombetar.

i bie qe ata qe ata shqiptaruce qe hiqen si greke per nje cope pension (pra per te rritur mireqenian), na paskan dinjitet te larte kombetar.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ai qe spiunoi do kthehet ndonje dite ne Shqiperi? hmmmm Diskutim kolektiv paska plas ne autobus? Ndonje mikrofon kishte me vete shoferi? LOL
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    e kunderta e nacionalizmit nuk eshte lepirja e bythes.
    dinjiteti nuk mbrohet duke bere si gore neper autobuza, stadiume,forume etj apo duke share si lapanjoz nga mengjesi ne darke. e duke u bere i peshtire dhe i padurueshem me viktimizimin.
    keshtu e humb dinjitetin.

dinjitet do kesh vetem kur zhvillohesh si shoqeri, ne ekonomi,art,shkenca etj.
    por kodet e injorantit dihen tashme, kur ai nuk zhvillohet, kerkon medoemos te gjej justifikimin
    e deshtimit te tij, dhe zakonisht gjen nje armik te jashtem, i cili nuk e ka lejuar ate te zhvillohet.
    dhe ne kete menyre ata e heqin fajin nga vetja.
    aqil ti lale ke ik per qime misri.shteti grek e ka te ligjeruar rrecizmin fyerjen perçmimin per ne si njerez ne istituticionet e shtetit.ne jemi aq te bute sa edhe ky prostitute burre nga himara qe ka bere spiunin ska fare frike nga ne si popull apo nga shteti yne qe mund ti ndodhe diçka kur te kthehet ne Shqiperi.ti mendo pak ç'mund ti ndodhte nje arvanitasi qe mund te denonconte turistet greke sa po te hynte ne token tone se kane folur kunder Shqiperise.Sa per gore ik shif forumet sllavogreke se ç'fjalor perdorin per shqiptaret dhe ne veçanti per goret si puna jote qe i mbrojne neper forume.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po po. duhet thene qe shteti grek eshte mik, shteti serb eshte mik. nuk ka te kaluar fare...
    duhet menduar vetem per rritjen e mireqenies, pra te dinjitetit kombetar.
    ngaqe per ty keto dy gjera jane te njejta... rritja e mireqenies nenkupton rritje te dinitetit kombetar.

i bie qe ata qe ata shqiptaruce qe hiqen si greke per nje cope pension (pra per te rritur mireqenian), na paskan dinjitet te larte kombetar.
    ligjet e njerezimit nuk i shpik une. une thjesht kam pare qe ne bote respektohen
    njerezit apo kombet qe kane demokraci, progres, ekonomik,kulturor etj.
    ata njerez apo kombe qe nuk i kane keto karakteristika gjithmone perbuzen si plehrat e civilizimit.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    per bes ca te doni thoni pa sante tu pa ndeshjen kishte dhe nja 3 femra tifoze te olimpiakos
    puuupu sme lane me pa ndeshjet tu ju pa prapanicat
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ligjet e njerezimit nuk i shpik une. une thjesht kam pare qe ne bote respektohen
    njerezit apo kombet qe kane demokraci, progres, ekonomik,kulturor etj.
    ata njerez apo kombe qe nuk i kane keto karakteristika gjithmone perbuzen si plehrat e civilizimit.
    pra kryesorja eshte te rritet mireqenia... menyra se si arrihet, nuk na paska fare rendesi...
    dikush shet by**en dhe rrit mireqenien, dikush tjeter provon me djersen e ballit dhe nuk ia arrine aq sa i pari.
    per ty respektohet me shume i para se i dyti...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    pra kryesorja eshte te rritet mireqenia... menyra se si arrihet, nuk na paska fare rendesi...
    dikush shet by**en dhe rrit mireqenien, dikush tjeter provon me djersen e ballit dhe nuk ia arrine aq sa i pari.
    per ty respektohet me shume i para se i dyti...
    ti e paraqet situaten bardh e zi. kjo eshte gafa jote.

une nuk po bej krahasime se kush u shit e kush u ble.

fakti qe ne jemi te prapambetur nuk na ben aspak krenar.
    dhe ky komb nuk po ecen sepse nuk ka kulturen e duhur, mohon gjithcka qe
    eshte primare per te ecur perpara.
    si psh, nuk mendohemi kur flasim, ose na flet bootha para mendjes.
    ose i gjithe kuptimi i jetes se shqiptarit eshte shfryrja e mllefit, pa menduar pasojat.
    shan te tjeret nga mengjezi ne darke, dhe nuk analizon veten dhe veprimet qe ben.
    etj,etj,
    pra ka nje deficence te madhe ne menyren e te menduarit.
    nese nuk i kupton dot keto gjera,atehere lere fare biseden, futu te partia e spahiut e shaj grekun gjith diten se mbase do civilizohesh.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ndersa ti e paraqet ne 3D. prandaj flet per krenarine e "kombit" zvicerjan... lol nje komb qe nuk ka nje gjuhe, por ka 3. dhe qe te treja jane te huaja.
    prandaj mendon se dinjiteti kombetar matet vetem me mireqenie.

baze e dinjitetit kombetar ore ti zoteri akil eshte identitetit kombetar e jo ato pallavrat e tua.
    nese nje popull sakrifikon identitetin kombetar per te rritur mireqenien, ky popull nuk ka dinjitet kombetar.
    eshte e thjeshte.
    nese nuk e kupton, atehere ik nderro emer, thuaj jam minoritar grek se mos kap ndonje pension. keshtu rrit mirqenien dhe si rrjedhoje, tregon identitetin kombetar "shqiptar" ....

p.s. na trego pak ti qe i sheh gjerat ne 3D, cilet jane popujt europiane me pak nacionaliste se shqiptaret???
    p.p.s. duket tek emrat qe i vejne femijeve se sa nacionaliste jane shqiptaret.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    ndersa ti e paraqet ne 3D. prandaj flet per krenarine e "kombit" zvicerjan... lol nje komb qe nuk ka nje gjuhe, por ka 3. dhe qe te treja jane te huaja.
    prandaj mendon se dinjiteti kombetar matet vetem me mireqenie.

baze e dinjitetit kombetar ore ti zoteri akil eshte identitetit kombetar e jo ato pallavrat e tua.
    nese nje popull sakrifikon identitetin kombetar per te rritur mireqenien, ky popull nuk ka dinjitet kombetar.
    eshte e thjeshte.
    nese nuk e kupton, atehere ik nderro emer, thuaj jam minoritar grek se mos kap ndonje pension. keshtu rrit mirqenien dhe si rrjedhoje, tregon identitetin kombetar "shqiptar" ....

p.s. na trego pak ti qe i sheh gjerat ne 3D, cilet jane popujt europiane me pak nacionaliste se shqiptaret???
    p.p.s. duket tek emrat qe i vejne femijeve se sa nacionaliste jane shqiptaret.
    ajo dilema e sakrifices se identitetit per mirqenie eshte ne koken tende,
    se ne realitet nuk nevojitet te sakrifikosh identitetin per mirqenien.
    shih norvegjine. e mos merr shembuj qe nuk pershtaten me biseden.

ai qe nuk di te zhvillohet sajon dilema me identitet dhe teorira konspiracioni.

Faqja 8 prej 30 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •