Close
Faqja 6 prej 30 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 295
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Disa pasagjerë I telefonuan gazetës Tema
    Shakaja e dites kjo?

S'i duket lajmi nuk kalon me me pare nga TCH, por nga Gazeta Tema.
    Elegance is an attitude.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    nuk po kupton asgje.
    leri historianet shqiptar dhe grek te bejne punen e tyre per te shkuaren.
    dhe ne njerezit e tjere te merremi me punet tona.
    se nuk ndertohet e ardhmja me akuza te perjetshme. greqia do jete komshiu yne i perjetshem.
    te pelqen apo jo,ty apo mua.
    nese cdokush e harxhon kohen me akuza dhe fyerje, nuk fitohet asgje e mire.
    as historine nuk do ta kthesh mbrapsht dhe as te ardhmen nuk e nderton.

shoferi te bej punen e shoferit, e historiani punen e historianit.
    ahahahah ti me ben te qesh. Populli shqiptare ka anashkaluar shume, ceshtjen came, ceshtjen e emigrantve, ceshtjen qe vodhen ishujt ne sarande fale saliut. Tani edhe autobuzat mos te lejojne te kalojne???? Autobuza me femije, te moshur & gra. O kemi faluar/harruar ne por ata vazhdimisht na sulmojne. Edhe te drejten e ankeses nuk e kemi ne??? Ide e mire e jotja i japim gjithe tokat shqiptare greqis edhe te vrasim gjithe shqiptaret. Greqia merr cfare do edhe ne i mbyllim gojen gjithe shqiptarve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 06-11-2012 më 16:43
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ti per shoferin e hape temen apo per grekun?
    tema u hap per fenomenin.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    ahahahah ti me ben te qesh. Populli shqiptare ka anashkaluar shume, ceshtjen came, ceshtjen e emigrantve, ceshtjen qe vodhen ishujt ne sarande fale saliut. Tani edhe autobuzat mos te lejojne te kalojne???? Autobuza me femije, te moshur & gra. O kemi faluar/harruar ne por ata vazhdimisht na sulmojne. Edhe te drejtene ankeses nuk e kemi ne??? Ide e mire e jotja i japim gjithe tokat shqiptare greqis edhe te vrasim gjithe shqiptaret. Greqia merr cfare do edhe ne i mbyllim gojen gjithe shqiptarve.
    ke toka moj goce. ca ceshtje came thua ti. kush ti pranon kerkesat per ndyshim kufijsh.
    per ke ishuj e ke fjalen, per ke marrveshje deti e ke fjalen, per ate qe nuk e dime akoma se si u nda?

mos bej viktimen, sepse viktimizimi eshte agresivitet.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ke toka moj goce. ca ceshtje came thua ti. kush ti pranon kerkesat per ndyshim kufijsh.
    per ke ishuj e ke fjalen, per ke marrveshje deti e ke fjalen, per ate qe nuk e dime akoma se si u nda?

mos bej viktimen, sepse viktimizimi eshte agresivitet.
    I am confused ti je pro apo kunder grekut????? Hapesi i temes, mbron greket, shan shqiptaret??? Luan te paditurin??? Fajeson viktimen??
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    I am confused ti je pro apo kunder grekut????? Hapesi i temes, mbron greket, shan shqiptaret??? Luan te paditurin??? Fajeson viktimen??
    ketu po flasim per fenomene dhe jo per mastrubime personale.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ketu po flasim per fenomene dhe jo per mastrubime personale.

Te gjitha ato krime qe kam permendur me siper jane fakte qe greqia i ka kryer kundrejt popullit shqiptar. Zoti te marri hake se ne shqiptaret jemi teper te bute.

Sa per ty, ti sje normale, i rest my case. have a nice one edhe kushtoj pak me shume rendesi asaj firmes qe ke vendos.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Te gjitha ato krime qe kam permendur me siper jane fakte qe greqia i ka kryer kundrejt popullit shqiptar. Zoti te marri hake se ne shqiptaret jemi teper te bute.

Sa per ty, ti sje normale, i rest my case. have a nice one edhe kushtoj pak me shume rendesi asaj firmes qe ke vendos.
    kur nuk shef firmen e tendene por te tjetrit, behesh absurd.

clidhje ka zoti me ndjenjat e hakmarrjes dhe mllefit????

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Polici grek le 60 pasagjerë në shi në Kakavijë.Shkaku, shoferi ka bërë debate antigreke me një himariot.

Policia greke ka bllokuar 60 pasagjerë shqiptarë në Kakavijë, për shkak të një vendimi arbitrar ndaj shoferit të autobusit. Autobusi me targa KPN8473 drejtuar nga Edlir Xheblati është ndaluar në doganë dhe nuk lejohet të kaloj pasi një shtetas nga Himara pasagjerë I autobuzit I ka raportuar policisë që shoferi dhe disa pasagjerë kanë bërë propagandë antigreke në autobuzë. Disa pasagjerë I telefonuan gazetës Tema dhe sqaruan se debatet në autobus I kanë kushtuar ndalimin e hyrjes së shoferit në tokën greke dhe vënien e vizës së kuqe në pasaportë si I padëshiruar në Greqi.
    Pasagjerët janë bllokuar në shi në Kakavijë dhe nuk ka shpresa të lëvizin deri nesër në mëngjes kur ë vij një autobus tjetër nga Greqia ti marrë.
    Policia greke nuk jep shpjegime dhe ka zbuar në tokën shqiptare shoferin e autobusit.
    Policia shqiptare dhe Ministria e jashtme nuk kanë reaguar.
    Po si thane mo si thane... "nj'ai aty ka sha mretin..." vetem me mentalitet grek zberthehet kjo.. mua s'ma pertypi dot kaplloqa ...
    Milet llafazan.. nuk e pane tabellen "mos i fol shoferit" ?
    Po edhe ky "kallepi" tjeter dhe ca si soi i tija si s'hoqen dore.. spiuna ne ate kohe, spiuna dhe sot yyt soj butakesh..
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Po si thane mo si thane... "nj'ai aty ka sha mretin..." vetem me mentalitet grek zberthehet kjo.. mua s'ma pertypi dot kaplloqa ...
    Milet llafazan.. nuk e pane tabellen "mos i fol shoferit" ?
    Po edhe ky "kallepi" tjeter dhe ca si soi i tija si s'hoqen dore.. spiuna ne ate kohe, spiuna dhe sot yyt soj butakesh..

"spiuni" nuk e mban veten per shqiptar, qe te quhet spiun.

Faqja 6 prej 30 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •