Close
Faqja 19 prej 24 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 235
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Po pse o Bledi,

per hater t'emigranteve ne Greqi, te lejojm grekun t'na perdhunoj si komb??

Kshu thua ti??

.
    nuk e di o Këno, pse ndihesh i perdhunuar sa here permendet fjala grek????
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Po pse o Bledi,

per hater t'emigranteve ne Greqi, te lejojm grekun t'na perdhunoj si komb??

Kshu thua ti??
    kete gje thash un?-ti kujton se pervec britmave nacionaliste ,ka gje tjeter ne dore ak?-ne asnje menyre te mos e lejojme,por jane pikerisht keta veprime qe i bejne punet me keq,un kete po them,nga njera ane ke te drejte se kjo eshte pune e shtetit,po shteti fle,salius rri i qete dhe ben sikur nuk shikon,por nga ana tjeter as keta nuk te zgjidhin gje,politika si te ak jane te deshtuara ne gjithe boten.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    te shau njeri personalisht ty?qe po ma kthen sharjen ne menyre personale???????????????-sic shaj gjithe politikanet qe luajne me fatin e shqipatereve,shaj dhe keta,ti ku e ke problemin???un jam i lire te them mendimin tim nuk jam ushtar i asnje partie apo organizate keshtu si je ti,ne vend qe te shikosh ne sy realitetin dhe cfar po ndodh,te erdhi keq ty se te shame ak,ae shikon ku te dergojne veprimet e saj??sic lexove me larte te agimit te erret kercenuan bashkeatdhetaret tua ne athine(nqs kjo te dhemb ndonje fije),dhe kjo fal veprimeve te ak.
    Nuk ishte personale ...ishte e njejta fjale qe perdore pa te drejte per Ak...ti nuk e kupton....i vetmi resultat qe do kene greket mbas gjithe ketyre ndalimesh e kercenimesh..eshte se do ta kene gjithmone e me te veshtire te hyjne ne menyre te organizuar. ne Shqiperi ..pasi mendo pak..policia jone i shoqeroi greket e u garantoi sigurine..policia greke ndaloi Ak ..dhe nuk i jejoi ose garantoi sigurine...qe sot lexova se kishte vene tellallin Ak se greket nuk u lejojne shqiptareve te njejtat gjera qe ata bejne ne Shqiperi.. Cke or burre ..lere te ngrihet pak temperatura ..te zgjohet pak ky popull..Agimi i Arte nuk eshte i erret ...ai lufton per vendin e tij qe po pushtohet nga refugjatet...mos e ngaterro kekun me byrekun. Ata sipas tyre jane patriote qe duan te shpetojne Greqine...ku eshte problemi ketu ??? Pse i ke inat ti ..nuk do te shpetojne Greqine ?Une personalisht nuk dua te bjere Greqia e as populli grek.....Ne te shohim vendin tone ata leri aty ku jane ne vend te vet ..Mua Bledi nuk me duket i pallogaritur ku veprim i Ak ..bile me duket i menduar mire gjithe kjo rremuje shaj e llafos do ta bej efektin megjithese kam pershtypjen se do ti ndaje keta dy popuj per shume kohe...dhe me vjen pak keq se e dua historine e Greqise se lashte dhe e kam enderr ti shoh gjithe aty qytete te lashta me syte e mi .. e meqe ra llafi kam dale edhe grek me adn nga nena (po flasim per kohen 900 para krishtit)..nuk me vjen keq qe shan Ak ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga medaur : 03-11-2012 më 19:09
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Nuk ishte personale ...ishte e njejta fjale qe perdore pa te drejte per Ak...ti nuk e kupton....i vetmi resultat qe do kene greket mbas gjithe ketyre ndalimesh e kercenimesh..eshte se do ta kene gjithmone e me te veshtire te hyjne ne menyre te organizuar. ne Shqiperi ..pasi mendo pak..policia jone i shoqeroi greket e u garantoi sigurine..policia greke ndaloi Ak ..dhe nuk i jejoi ose garantoi sigurine...qe sot lexova se kishte vene tellallin Ak se greket nuk u lejojne shqiptareve te njejtat gjera qe ata bejne ne Shqiperi.. Cke or burre ..lere te ngrihet pak temperatura ..te zgjohet pak ky popull..Agimi i Arte nuk eshte i erret ...ai lufton per vendin e tij qe po pushtohet nga refugjatet...mos e ngaterro kekun me byrekun..Ne te shohim vendin tone ata te i veti flaken ti vene po te duan...Mua Bledi nuk me duket i pallogaritur ku veprim i Ak ..bile me duket i menduar mire me ....nuk me vjen keq qe shan Ak ....
    nuk mund te barazosh nje ardhje me marreveshje zyrtare,ambasadore dhe deputete, dhe nga ana tjeter nje organizate nacionaliste.

sa per tensionin, eshte e provuar ne histori qe gjerat zgjidhen duke krijuar klime pozitive. me tension vetem humb. KJO ESHTE FILOZOFIA E INJORANTEVE.
    QE NUK PERMBAJNE DOT EMOCIONET E TYRE. KETA NJEREZ NUK DUHET TE MARRIN KURRE PUSHTET.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Nuk ishte personale ...ishte e njejta fjale qe perdore pa te drejte per Ak...ti nuk e kupton....i vetmi resultat qe do kene greket mbas gjithe ketyre ndalimesh e kercenimesh..eshte se do ta kene gjithmone e me te veshtire te hyjne ne menyre te organizuar. ne Shqiperi ..pasi mendo pak..policia jone i shoqeroi greket e u garantoi sigurine..policia greke ndaloi Ak ..dhe nuk i jejoi ose garantoi sigurine...qe sot lexova se kishte vene tellallin Ak se greket nuk u lejojne shqiptareve te njejtat gjera qe ata bejne ne Shqiperi.. Cke or burre ..lere te ngrihet pak temperatura ..te zgjohet pak ky popull..Agimi i Arte nuk eshte i erret ...ai lufton per vendin e tij qe po pushtohet nga refugjatet...mos e ngaterro kekun me byrekun..Ne te shohim vendin tone ata te i veti flaken ti vene po te duan...Mua Bledi nuk me duket i pallogaritur ku veprim i Ak ..bile me duket i menduar mire me ....nuk me vjen keq qe shan Ak ....
    Per mendimin tim qelbesire po tregohesh ti
    me fal po ketu me drejtohesh mua.pra esghte personale,un nuk e perdora per dike personalisht..
    po te shkosh 2 faqe mbrapa do shikosh se ai ministri i puneve te jashte ka prej disa ditesh qe ka deklaruar se dio i nadalohet hyrja ne territorin shqiptar atyre te agimit te arte,pra kjo nuk eshte ndonje merite e ak,them un,se kjo mbase ka qene dhe nje marreveshje 2paleshe dhe mbase ministri grek i kathene,ju ndaloni keta ne ndalojme te ak,keto gjera kurr nuk i di dhe nuk te mesosh thjesht te verteten..
    te ngrihet temperatura per gjera kote tek nje popuul qe permbeytet nga varferia paunesimi etj???me mire te ngrihet per keta qe jane elemetart ejetes me pare temperatura,te ngritet tempertura me thirje boshe nacionaliste nuk perfiton asgje populli.

Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    me fal po ketu me drejtohesh mua.pra esghte personale,un nuk e perdora per dike personalisht..
    po te shkosh 2 faqe mbrapa do shikosh se ai ministri i puneve te jashte ka prej disa ditesh qe ka deklaruar se dio i nadalohet hyrja ne territorin shqiptar atyre te agimit te arte,pra kjo nuk eshte ndonje merite e ak,them un,se kjo mbase ka qene dhe nje marreveshje 2paleshe dhe mbase ministri grek i kathene,ju ndaloni keta ne ndalojme te ak,keto gjera kurr nuk i di dhe nuk te mesosh thjesht te verteten..
    te ngrihet temperatura per gjera kote tek nje popuul qe permbeytet nga varferia paunesimi etj???me mire te ngrihet per keta qe jane elemetart ejetes me pare temperatura,te ngritet tempertura me thirje boshe nacionaliste nuk perfiton asgje populli.
    Popuuli sic ke shkruajtur ti ..nuk ka nevoje vetem per buke ..por ka nevoje edhe per Dinjitet se ndryshe quhet Bageti!
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Popuuli sic ke shkruajtur ti ..nuk ka nevoje vetem per buke ..por ka nevoje edhe per Dinjitet se ndryshe quhet Bageti!
    na e fal dot gabimit e shkruarjes se shpejte apo jo?apo eshte e dyshimte dhe gabimi ne te shkruajtur??.nejse.....
    si fitohet dinjiteti per mendimin tend?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Edhe njehere miko , mos u mundo kinse vetem "agimi arte" eshte e zeza e shqiptareve e jo i tere populli "grek" , dhe jo te tjerat parti jevgje sepse neve nuk pijme nafte por uje siq te tjeret
    Cfare tentojne konzulatat "greke" neper Shqiperi duke pare me sy neve te gjithe ne ditet e sotshme me propaganden "voriopepirote", edhe ate haptas ?
    Po ushtria "greke" cfare brohoritke para nje vite neper qender te Athines ?
    Si nuk keni pak ndenja kombetare ore ju dy me larte ?
    Po ti asimiloi miliona arvanite ore djal, qe sot i ben "grek"(do kishin qen Shqiptare siq jane)patrijarhana e Athines , na mori edhe nje Shqiperi te bukur me dhune (Camerine), na masakroi e perdhunoi vellezerit e motrat ,qe boterisht eshte e pranuar kjo ,dhe ju na beni muibaete ketu per "grekun"
    Po cfare do benin popuj tjere ne kete rastin e shqiptareve me te ashtuquajturit "grek" ?
    Une edhe habitem si marrin guxim te shkelin token shqiptare pas gjith kesaj !! E jo edhe te kerkojne territore ! Aman .
    Perpara AK .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 03-11-2012 më 19:29

Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Edhe njehere miko , mos u mundo kinse vetem "agimi arte" eshte e zeza e shqiptareve e jo i tere populli "grek" , dhe jo te tjerat parti jevgje sepse neve nuk pijme nafte por uje siq te tjeret
    Cfare tentojne konzulatat "greke" neper Shqiperi duke pare me sy neve te gjithe ne ditet e sotshme me propaganden "voriopepirote", edhe ate haptas ?
    Po ti asimiloi miliona arvanite , qe sot i ben "grek"(do kishin qen Shqiptare siq jane)patrijarhana e Athines , na mori edhe nje Shqiperi te bukur me dhune (Camerine), na masakroi e perdhunoi vellezerit e motrat ,qe boterisht eshte e pranuar kjo ,dhe ju na beni muibaete ketu per "grekun"
    Po cfare do benin popuj tjere ne kete rastin e shqiptareve dhe te ashtuquajturit "grek" ?
    Une edhe habitem si marrin guxim te shkelin token shqiptare pas gjith kesaj !! E jo edhe te kerkojne territore ! Aman .
    Perpara AK .
    Aaa jo ata bejne per paqen dhe mosurrejtjen midis popujve...:
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Po ti asimiloi miliona arvanite ore djal, qe sot i ben "grek"(do kishin qen Shqiptare siq jane)patrijarhana e Athines , na mori edhe nje Shqiperi te bukur me dhune (Camerine), na masakroi e perdhunoi vellezerit e motrat ,qe boterisht eshte e pranuar kjo ,dhe ju na beni muibaete ketu per "grekun"
    Po cfare do benin popuj tjere ne kete rastin e shqiptareve me te ashtuquajturit "grek" ?
    Perpara AK .
    asnje qeveri greke nuka ka kerkuar NDRYSHIM KUFIJSH. por te drejtat e minoritetit grek.

per camerine ca kerkon ti plako?

Faqja 19 prej 24 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •