Close
Faqja 18 prej 24 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 235
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Shifra shokuese ka publikuar shërbimi statistikor grek, sipas të cilave, Greqia kërcënohet seriozisht nga varfëria.

Sipas të dhënave, 21.4% e popullsisë kërcënohet nga varfëria, ndërsa tek fëmijët rreziku i varfërisë ka arritur në 23.7%. E thënë me shifra të tjera, në rrezik nga varfëria ndodhen rreth 901 194 familje me 2 341 400 anëtarë.

Në rrezik varfërie janë kryesisht kategori të tilla si burrat e papunë, prindërit e divorcuar me fëmijë, familjet me të moshuar, dhe fëmijët deri në 17 vjeç.

Vlen të përmendet se statistikat iu referohen viteve 2010 dhe 2011, kur Memorandumi masave sapo kishte filluar të zbatohej, ndaj parashikohet që të ardhurat e familjeve greke të bien akoma dhe më shumë ndërkohë që papunësia do rritet, ndërsa Parlamenti do të miratojë javen që vjen një tjetër paketë masash të ashpra.

balkanweb.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    te dyja,gjesteve te ktyre qelbesirave qe shpresojne akoma se ''vorioipiri'' do behet i tyri,nuk mund ti pergjigjesh me politika si te akz,duhet qetesi diplomati dhe mbi te gjitha POLITIKAN QE MARRIN VESH NGA POLITIKA,sepse po e lame politikien ne duart e akz dhe gjesteve te saj,nuk do i kemi mire punet,po e perseris prape gjuajtja me veze e gur e autobuzeve,thirje nacionaliste boshe pa patur gje ne dore, nuk zgjidhi dhe as nuk do zgjidh asnje nga keta probleme,i ben me te ashpra ata,flitet se akz do kete neser nje mbledhje ketu ne athine,pastaj thane sikur u anollua,nuk e di ku eshte e verteta,por uroj te mos kemi ndonje gjurulldi, ekam fjalen se flitet se mbase ngriten keta te agimit te erret e te krijojn ndonje incident si pergjigje per sa ndollen ne kelcyre,prandej e thash se gjitha keta te kthehen bumerang,e thashe disa here me lart,konkretisht ca dua te them,qe po ndodhi gje ne athine ,nuk ke as se cfare i thua se do thone keshtu na pritet neve,kkeshtu ju presim dhe ne.
    prandaj vellezer nuk luhet me keto gjera.
    Bledish,

Neve na duhet nje element nacionalist i kesaj forme.
    Edhe vendet perendimore kan organizata nacionaliste...

Por nuk duhet t'hyje ne politike, sepse aty merr ngjyr tjeter....
    Duhet t'jet nje organizate e perbere nga t'rinj atdhe/futbolldashes....

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Bledi une e kam shume te qarte qe AK nuk zgjidh dot gje bejne vetem zhurme ... por nga ana e kundert qendrojne individe e parti si keta me larte, me poste ne shtetin Shqiptar, qe ngrene flamurin e megalloidese..
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Aleanca KuqeZi anulon aktivin e saj në Athinë

Mbrëmjen e të premtes policia greke ka refuzuar lejen dhe garantimin e sigurisë për zhvillimin e këtij aktiviteti të AK dhe ka paralajmëruar organizatorët e takimit P.C (për arsye sigurie po japim vetëm inicialet) se nuk do të mbajnë përgjegjësi për incidentet e pritshme dhe për jetën e të gjithë pjesëmarrësve.

Ndërkohë po gjatë ditës së djeshme katër deputetë të partisë naziste greke “Agimi i Artë” kanë shkuar në shtëpitë e disa aktivistëve të Aleancës Kuq e Zi duke kërcënuar familjet dhe fëmijët e tyre në rast së do të vendosnin mbajtjen e aktivitetit të planifikuar.

Grupime të partisë “Agimi i Artë” prej disa ditësh janë zhvendosur në hotelin ku do të mbahej aktiviteti duke ushtruar presion të jashtëzakonshëm mbi përfaqësuesit e AK si dhe kanë vendosur në ambientet e jashtme të hotelit një parullë ku shkruhet: “Poshtë fashistët kuqezi shqiptar”.

Si rrjedhojë e këtij presioni të fortë dhe agresiv të përfaqësuesve të “Agimit të Artë”, të cilët nuk kanë kursyer as dhe pronarët e Hotelit Stanley që ndodhet në qendër të Athinës i kanë detyruar ata të anulojnë kontratën për zhvillimin e aktivitetit.
    Aleanca Kuq e Zi i kujton opinionit publik zhvillimet që pasuan kremtimin e festës së çlirimit të Greqisë që u mbajtën në Shqipëri ku me qindra njësi të patrullave të përgjithshme të policisë, forcat e ndërhyrjes së shpejtë dhe ato RENEA shoqëruan hap pas hapi dhe kilometër për kilometër shtetasit grek, zyrtarët grekë, madje përfaqësuesit e “Agimit të Artë” dhe ndërkohë nga ana tjetër policia greke ka deklaruar haptazi se nuk garanton as rendin, as qetësinë madje as jetën e emigrantëve shqiptarë që po organizonin aktivitetin e Aleancës Kuq e Zi.

Për Aleancën Kuq e Zi është shumë herë më e rëndësishme jeta e emigrantëve shqiptarë në Greqi se sa zhvillimi i një aktiviteti, i cili kishte për qëllim themelimin e degës së AK në Athinë.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    ca te mire konkretisht na sjell,kjo?-un mendoj asnje,vetem ulerijne,krijojn incidente si ky i temes,pra po qe se esht te na sjelli vetem probleme,nuk na duhen gje fare,se vetem sherrin do ja shohim.
    Nacionalizmi i kontrollum... nuk sjell asnje gje t'keqe, perkundrazi...

Fruti i pare qe ai i marrveshjes per ujerat ne detin Jon...

Ca gjera arrihen vetem ne forma t'paligjshme...

.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Për Aleancën Kuq e Zi është shumë herë më e rëndësishme jeta e emigrantëve shqiptarë në Greqi se sa zhvillimi i një aktiviteti, i cili kishte për qëllim themelimin e degës së AK në Athinë.
    qelbesira,kete ta mendonit dhe perpare se te hidhnit gure e veze autobuzeve...

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Per mendimin tim qelbesire po tregohesh ti ..se vetem te tema per Ak po shkruan..,gjithe dyshime ,frika ,iluzione...pse te djeg ty e ??
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Per mendimin tim qelbesire po tregohesh ti ..se vetem te tema per Ak po shkruan..,gjithe dyshime ,frika ,iluzione...pse te djeg ty e ??
    te shau njeri personalisht ty?qe po ma kthen sharjen ne menyre personale???????????????-sic shaj gjithe politikanet qe luajne me fatin e shqipatereve,shaj dhe keta,ti ku e ke problemin???un jam i lire te them mendimin tim nuk jam ushtar i asnje partie apo organizate keshtu si je ti,ne vend qe te shikosh ne sy realitetin dhe cfar po ndodh,te erdhi keq ty se te shame ak,ae shikon ku te dergojne veprimet e saj??sic lexove me larte te agimit te erret kercenuan bashkeatdhetaret tua ne athine(nqs kjo te dhemb ndonje fije),dhe kjo fal veprimeve te ak.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    imagjino sikur keta te AK te qeverisin ndonje dite..e moren gjithe kombin me qafe.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Po pse o Bledi,

per hater t'emigranteve ne Greqi, te lejojm grekun t'na perdhunoj si komb??

Kshu thua ti??

.

Faqja 18 prej 24 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •