Close
Faqja 13 prej 88 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 874
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Vetëvendosje kërkon ballafaqim televiziv Kurti –Thaçi

Vetëvendosje i është përgjigjur kërkesës së zëvendëskryeministrit Hajredin Kuçi, i cili i ka ftuar publikisht përfaqësuesit e VV-së në takim për të qartësuar dialogun.

Sekretari organizativ i Vetëvendosjes, Dardan Molliqaj, në një konferencë për shtyp ka hënë se Vetëvendosje pranon të ketë një takim mes liderit të Vetëvendosjes, Albin Kurti me kryeministrin Hashim Thaçi, mirëpo vetëm nëse kjo do të bëhej në një emision në njërin prej televizionet nacionale në Kosovë.

Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi, mbrëmë ka ftuar përfaqësuesit e VV-së në takim për të qartësuar dialogun.

Unë ju bëjë thirrje atyre që të takohemi, ne jemi në gjendje kur të duan, vendin dhe kohën le ta caktojnë ata, ne do shkojmë. Le ta përzgjedhin kë të duan për të biseduar me ne”, ka thënë ai.
    http://www.botasot.info/kosova/19307...v-kurti-thaci/

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ok, d.m.th. ma dhatë përgjigjen, që jeni kundra bashkimit të Kosovës me Shqipërinë. Dije se në Shqipëri ka shumë që duan ta bëjnë këtë ribashkim me hir a me pahir. Dhe ju na qenkeni kundra....ashtu si dhe shumica e serbëve...
    Kur të hyjmë në Kosovë, me hir a me pahir, nuk e di se ku do të shkoni ju qe jeni kundra Shqipërisë.
    O keta jane qena te MUP-it serb .

Keta me vota te stervjedhura kan ardh ne pushtet dhe me dhune dhe diktature sot udheheqin vendin .

Populli , edhe pse ka pasur raste qe Shqiperia eshte mundu tja humb dashurine , perseri eshte pro bashkimit .

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ok, d.m.th. ma dhatë përgjigjen, që jeni kundra bashkimit të Kosovës me Shqipërinë. Dije se në Shqipëri ka shumë që duan ta bëjnë këtë ribashkim me hir a me pahir. Dhe ju na qenkeni kundra....ashtu si dhe shumica e serbëve...
    Kur të hyjmë në Kosovë, me hir a me pahir, nuk e di se ku do të shkoni ju qe jeni kundra Shqipërisë.
    - une personalisht Jo nuk e dua bashkimin me Shqiperin.!!, perse te bashkohemi me Shqiperin , ju i ken vllezer Kinezet, kete shprehje ende e perdorni, per qfar te bashkohemi me ju , ju jeni ata qe abuzoni dhe masakroni te miturit, ju jeni ata qe rraheni dhe i vrisni Prinderit, ju jeni ata qe vritni vllaun per nje fije patligjani, qka na duhen keto funderina kujt i duhet ose kujt i hyn ne pune keta plehra, ju me shani dhe ofendoni ne menyra me te flliqta futbollistet Kosovar, ju maltretoni dhe vjedhni ne menyra tincare shqiptaret nga Kosova qe vin ne pushime gjat veres , ju nuk i doni Kosovaret, kjo shihet neper forume shihet drejt per drejt ne jeten e peritshme shihet edhe ne Tv etj etj, ju me shum i doni italianet dhe greket se s Kosovaret.....une dikur isha pro bashkimit , por jo tani.

- para disa muajve nje ish udheheqes serb me sa me kujtohet Tadiqi dul me plan se ai e deshiron nje shqiperi te madhe, edhe serbet kete e deshirojn , eshte propagand e tyre qe bojn shum zhurm rreth asaj qe kinse nese behet shqiperi e madhe eshte katastrof per ballkanin , ato jan rrenat e tyre porpagandat e tyre.
    Vv - Palaço+LISBA :D

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Shume shpejte Kryeministrat Sali Berisha, Hashim Thaci, dhe Ali Ahmeti, do te reshqasin ,sepse ata nuk jane udheheqesit qe i ka votuare populli ,pore jane sherbyese agjente amerikane dhe evropiane bile bile ka njehere edhe sherbyese sllave te serbise me ndikimin e amerikes dhe BE

Amerika dhe BE , me Sali Berishen ,Hashim Thacin dhe Ali Ahmetin ,per popullin shqipetare ku do qe jane kane instaluare nje sistem anarkie ,varferie ,pa siguri pa identitet etj.etj.
    - kush tha qe si ka votu populli ???!!! mos fol jangra jungra, se nuk mundesh me dit prej andej , duhesh te jesh ketu ne Kosove te jetosh edhe te folesh tani per keto gjera, une jetoj ketu dhe i di keta gjera , nese mendon se eshte vjedh vota ne ks , eshte shum e sakt po sdo te thot qe nje parti ka vjedh e te tjerat jo, te gjitha partit kan vjedhur sa kan mujt .
    - nuk eshte mir per ty me fol anej gardhit, paushall ''hajt se nashta ja qelloj'' se nuk mundesh mir me dit qqka po ndodh ketej gardhit pa e pa me sy tu.

Protestat/Demonstratat jane e drejte themelore demokratike qe nje popull te shpreh pakenaqesite e tije kunder padrejtesive qe i servohen. Cdo kund ne vende/shtete me demokratike Europiane, e Boterore (SHBA, KANADA, AUSTRALI e gjetiu) behen protesta, bile bile behen protesta edhe me te ashpra se sa tek ne, dhe policia ne ato vende nuk nderhyn ne menyre brutale, sikurse Policia e Kosoves me ane te nje brutaliteti te papare nderhyri ndaj protestuesve paqesore.

Protesta e dites se Hene 22 /10/2012 kunder bisedimeve ne mes te Kosoves dhe Serbise respektivisht kunder takimit Thaci-Dacic e organizuar nga Levizja Vetevendosje, ishte e drejte, ishte e domosdoshme, ishte edhe e moralshme. Sepse po te lihet anash ky takim, duke mos bere asnje te vetmin reagim, ateherash ne si popull, ne nje menyre apo tjetern po ia falim te gjitha ato vuajtje, te gjitha ato malltretime, te gjitha ato masakra, te gjitha ato vrasje, te gjitha ato debime qe politika dhe shteti I serbise zbatoi ndaj Shqiptareve, jo vetem gjate luftes se fundit ne Kosove, por edhe gjate gjithe nje shekulli te tere.

Nuk dua te hyje ne detaje se cfare ndodhi gjate protestes e se Henes (22/10/2012), sepse aty definitivisht eshte pare nje Shtet Policor dhe aspak fare Shtet Parlamentar (Popullit) dhe Demokratik, eshte pare edhe nje brutalitet I papare I policise private te nje Qeverie e cila ne pushtet eshte me vota te vjedhura fabrikisht. Por nje gje lirisht mund te them se ne SHQIPTARET, per fat te keq jemi I vetmi popull, jo vetem ne Ballkan, por edhe me gjere, ne Europe dhe Bote, qe shume shpejt I harruam (harrojme) vuajtjet qe I patem ndaj nje Shteti (Serbise) ku tani si kryetar e kryeminister jane zevendesa te atyre qe ne vitet e 80-ta dhe 90-ta ben masakrimet me antinjerezore ndaj Shqiptareve, por jo vetem ndaj Shqiptareve. Nje popull qe harron te kaluaren e tije, as te ardhmen nuk e ka te sigurte.

Ju te nderuar forumista mund te shajni, mund te ofendoni, mund te beni propaganda e llojeve me te ndryshme, por aspak fare nuk mund ti ndaloni keta qe nuk duan ta harrojne te kaluaren dhe duan ta ndertojne te ardhmen e tyre ashtu sic duhej te jete.
    Do vije koha dhe momenti (me shpjete se sa disa qe mendojne ketu) qe edhe ju do I bashkangjiteni ose me protesta, ose perkrahje vashave e djemeve te VV (Popullit) ne kete rruge te drejte qe e kane.

Nuk dua qe tua imponoj askujt, nuk dua qe te ofendohem me askend nga jush, secili e ka mendimin e tij rreth shume qeshtjeve te ndryshme, por mos harroni se VV tani per tani eshte e vetmja levizje (deshet ju apo jo) eshte Kombetare Shqiptare. Do vije dita edhe per ju qe do ta kuptoni kete gje.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - une personalisht Jo nuk e dua bashkimin me Shqiperin.!!, perse te bashkohemi me Shqiperin , ju i ken vllezer Kinezet, kete shprehje ende e perdorni, per qfar te bashkohemi me ju , ju jeni ata qe abuzoni dhe masakroni te miturit, ju jeni ata qe rraheni dhe i vrisni Prinderit, ju jeni ata qe vritni vllaun per nje fije patligjani, qka na duhen keto funderina kujt i duhet ose kujt i hyn ne pune keta plehra, ju me shani dhe ofendoni ne menyra me te flliqta futbollistet Kosovar, ju maltretoni dhe vjedhni ne menyra tincare shqiptaret nga Kosova qe vin ne pushime gjat veres , ju nuk i doni Kosovaret, kjo shihet neper forume shihet drejt per drejt ne jeten e peritshme shihet edhe ne Tv etj etj, ju me shum i doni italianet dhe greket se s Kosovaret.....une dikur isha pro bashkimit , por jo tani.

- para disa muajve nje ish udheheqes serb me sa me kujtohet Tadiqi dul me plan se ai e deshiron nje shqiperi te madhe, edhe serbet kete e deshirojn , eshte propagand e tyre qe bojn shum zhurm rreth asaj qe kinse nese behet shqiperi e madhe eshte katastrof per ballkanin , ato jan rrenat e tyre porpagandat e tyre.
    Krime e kriminel ka edhe ne Kosove sa te duash, me shumice, dhe ata nuk e pefaqesojne krejt popullin e Kosoves. Njejte eshte edhe ne Shqiperi. Nuk perfaqesohen te gjithe shqiptaret e Shqiperise nga disa grupe apo nga disa individ kriminel.

Eshte e drejte e secilit qe te shpreh mendimin e tij lidhur me ceshtjen e bashkimit kombetar, por perdorimi i kesaj gjuhe vetem sa nxit perqarje e urrejtje ne mes shqiptarve. Po flet per shqiptaret e Shqiperise sikur te te flisje per shkijet, biles as ndaj shkijeve nuk shprehni kaq shume mllef!

Me vjen keq kur e lexoj nivelin e diskutimit ne keto tema. Ju jane erresuar syte nga militantizmi partiak dhe jeni shendrru ne dele. Po flas ne pergjithesi!

Ne rradhe te pare duhet te jeni qytetar te Kosoves e ne rradhe te dyte militante te ndonje partie. Nje qytetar i mire e denon partine e tij kur eshte gabim dhe e perkrah oponentin kur ka te drejte. Nuk ka parti apo udheheqje qe punon keq gjithmone, ashtu sic nuk ka udheheqje qe punon mire gjithmone.

Kthjelluni!!!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    -[B] une personalisht Jo nuk e dua bashkimin me ShqiperinCOLOR]
    Sa me pare, te vizitosh kliniken psikiatrike ose te shefqet krasniqi, per ca rreshte magjupistanishte, se paske ikur per leshi
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Sa me pare, te vizitosh kliniken psikiatrike ose te shefqet krasniqi, per ca rreshte magjupistanishte, se paske ikur per leshi
    - o bal i Mitrovices eshte mendimi jem edhe pik.
    Qyp te veni tash.

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Hague: Harta e Evropës Juglindore është e mbyllur
    25 TETOR 2012

Sekretari i Jashtëm britanik, William Hague, e ka bërë sot të qartë në Prishtinë se harta e Evropës Juglindore është e përmbyllur dhe kjo do t’i rikonfirmohet edhe sot në Beograd. Ndërkohë ka thënë se dialogu për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë është esencial për të dyja vendet që dëshirojnë integrimin në Bashkimin Evropian.
    Sekretari i cili po qëndron për vizitë në Kosovë përherë të parë, pas takimit me Kryeministrin Thaçi tha se Mbretëria e Bashkuar fuqishëm mbështet vazhdimin e dialogut dhe përshëndet takimin Thaçi-Daçiq.

Lidhur për deklaratat dhe ambicieve të Beogradit,diplomati britanik e ka bërë të qartë, duke thënë se Serbisë iu është bërë e qartë edhe para dy viteve se harta e Evropës Juglindore është e përmbyllur.
    “Ne e kemi bëri të qartë se çka duhet të bëjë Serbia për të marr statusin e kandidatit. Unë kam qenë në Serbi para dy vitesh së bashku me kolegun tim gjerman, dhe atje e thash se harta e Evropës juglindore është përmbyllur, dhe i thamë se nëse ju dëshironi të jeni vend kandidat, atëherë duhet të hyni në dialog me Kosovën. Prandaj ne jemi shumë të qartë me Serbinë sa i përket kësaj çështje”, ka theksuar Hague.
    Hague duke folur për dialogun e nisur për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë, theksoi se në fazën e parë të dialogut Baronesha Ashton, do të identifikoj çështjet që do të diskutohen.
    Kurse,duke mirëpritur dhe përshëndetur takimin Thaçi – Daçiq, Hague tha se dialogu është e vetmja rrugë për të arritur ambiciet e integrimit Evropian.
    “Dialogu Kosovë – Serbi për normalizim të marrëdhënieve është esencial për dyja vendet për të vazhduar rrugën evropiane. Mbështes fuqishëm takimin e javës së kaluar Thaçi –Daçiq dhe i inkurajoj të gjitha palët që të vazhdojnë këtë rrugë, këto mesazhe do t‘i them edhe në Beograd”, ka theksuar ai.
    Për më tepër ai ka shtuar se Mbretëria e Bashkuar është një nga mbështetësit më të fuqishëm të Kosovës, raporton Express.
    Ndërkohë kryeministri i vendit, HashimThaçi ka informuar sekretarin për takimin me kryeministrit serb Ivica Daçiq, që siç ka thënë ai, ishte një takim korrekt i frymës evropiane për normalizimin e marrëdhënieve mes shtetit të Kosovës dhe Serbisë.
    Megjithatë, Thaçi është shprehur se nuk duhet të pritet që menjëherë pas fillimit të këtij dialogu të ndodh edhe njohja e Kosovës nga ana e Serbisë.
    “Ne duhet të jemi realist, nuk duhet të presim që Serbia të njeh Kosovën në ditët apo javët dhe muajt e ardhshëm, por ka filluar në proces evropian për normalizimin e marrëdhënieve Kosova-Serbi. Pra,nuk do të presim në ditët dhe muajt e ardhshëm njohjen nga Serbia për shtetin e Kosovës dhe anasjelltas por presim sjelljet evropiane të Serbisë në raport me Kosovën, dhe ky relacion evropian Kosovë-Serbi do të rezultojë edhe me njohjen e pesë vendeve të Bashkimit Evropian të Kosovës dhe duhet rezultojë me anëtarësimin e Kosovës në Organizatën e Kombeve të Bashkuara”, ka thënë kryeministri Thaçi.
    Sekretari britanik Hague ka mbërritur dje pasdite në Prishtinë me ç’ rast është takuar me presidenten e vendit, Atifete Jahjaga, ndërsa sot para nisjes për në Beograd është takuar me përfaqësuesit e komuniteteve në Kosovë.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Ok, meqë ti je kundra pjesës tjetër të kombit, të këshilloj të ikësh nga Kosova, pasi ne që duam ribashkimin kemi mbështetje prej 85% në Kosovë. Na e thuaj dhe emrin që e ke në të vërtetë, që kur të hyjmë në Kosovë, të vijmë të të bëjmë një vizitë, dhe të të japim transport falas deri në kufirin me Serbinë meqë nuk ke qejf të rrish me "NE"...
    Bile, nesër kam një rrugë për në Prishtinë, ma jep emrin që tani që të lajmë hesapet që tani me ty. Tradhëtarë si puna jote nuk na duhen në komb!

Faqja 13 prej 88 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •