Close
Faqja 15 prej 88 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 874
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - une personalisht Jo nuk e dua bashkimin me Shqiperin.!!, perse te bashkohemi me Shqiperin , ju i ken vllezer Kinezet, kete shprehje ende e perdorni, per qfar te bashkohemi me ju , ju jeni ata qe abuzoni dhe masakroni te miturit, ju jeni ata qe rraheni dhe i vrisni Prinderit, ju jeni ata qe vritni vllaun per nje fije patligjani, qka na duhen keto funderina kujt i duhet ose kujt i hyn ne pune keta plehra, ju me shani dhe ofendoni ne menyra me te flliqta futbollistet Kosovar, ju maltretoni dhe vjedhni ne menyra tincare shqiptaret nga Kosova qe vin ne pushime gjat veres , ju nuk i doni Kosovaret, kjo shihet neper forume shihet drejt per drejt ne jeten e peritshme shihet edhe ne Tv etj etj, ju me shum i doni italianet dhe greket se s Kosovaret.....une dikur isha pro bashkimit , por jo tani.

- para disa muajve nje ish udheheqes serb me sa me kujtohet Tadiqi dul me plan se ai e deshiron nje shqiperi te madhe, edhe serbet kete e deshirojn , eshte propagand e tyre qe bojn shum zhurm rreth asaj qe kinse nese behet shqiperi e madhe eshte katastrof per ballkanin , ato jan rrenat e tyre porpagandat e tyre.
    Dhe fund fare pytja ime eshte se kush te pyet ty per bashkimin?

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Dhe fund fare pytja ime eshte se kush te pyet ty per bashkimin?
    - o shype nuk thash se une do te pytem per bashkim , kejt qka kam than eshte thjesht nje mendim i imi personal.
    - nuk mundeni ju askujt ti perziheni ne vetit personale te njerzve.
    - kam arsyet e mia edhe fund.
    Vv - Palaço+LISBA :D

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Keta duhet me i rreh gojes se her qe qojn kry, mire tha Bajram Rexhepi, ketyre nuk ju besohet me. Sikurse qenit qe si besohet, ngajehere edhe qeni bon sjellje te mira, mirepo qen osht.
    - mos Gog , mos e nenqmo Qenin.
    Qeni eshte miku me i mir i njeriut
    .

- deshtak kan lind , si deshtak po jetojn , dhe deshtak do te vdesin.!!!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Hague: Harta e Evropës Juglindore është e mbyllur
    25 TETOR 2012
    ...
    Fjale...
    Propagande...
    Mashtrim...
    Si te duash!

Hitoria edhe vete pervoja e disave nga ne e deshmojne te kunderten.

Kufijte e padrejte dhe/ose te papranuar qendrojne vetem me dhune. D.m.th. Ne momentin kur pushteti dhe shteti nuk kane fuqi te mjaftueshme ose nuk kane perkrahje te mjaftueshme nga fuqite e huaja, kufijte e tille nuk respektohen dhe ndryshohen (ose me lufte ose me marreveshje).

Se sa kane vlere kufijte ne rrethanat e lartepermendura e shohim edhe ne veri te Kosoves, pa e munduar fare historine dhe pervojen e tjereve...

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Platforma serbe, do të ketë edhe pozitive, jo vetëm “linja të kuqe”

Beograd, 25 tetor – Nënkryetari i parë i qeverisë serbe, Aleksandar Vuçiq deklaroi sonte se me ministrin e jashtëm të Britanisë së Madhe, William Hague ka biseduar për integrimet evropiane, Kosovën, investimet dhe luftën kundër korrupsionit në Serbi.

Pas takimit, ai iu tha gazetarëve se biseda ka qenë “përmbajtësore, jo e lehtë, por e mirë dhe e suksesshme”.

...

Në një prononcim të tij të sotëm më herët në Kuvendin e Serbisë, ai deklaroi se në platformën serbe për bisedime me Kosovën “për herë të parë do të dilet me diçka pozitive, e jo vetëm me negative dhe me ‘linja të kuqe’”.

Pasi e ka parë atë platformë, dëshiroj të ju them se të gjithë do të kemi probleme ta pranojmë një lloj të tillë platforme, por për herë të patë do të dalim me diçka pozitive, e jo vetë me negative dhe jo vetëm me vija të kuqe”, u tha ai deputetëve.

Sipas tij, platforma është ende duke u përgatitur andaj nënkuptohet se duhet ta ketë shenjën e sekretit shtetëror, për të mos pasur keqpërdorime, por paralajmëroi se kur të kryhet atë do të mund ta shikojnë të gjithë deputetët, para se ai t’i prezantohet publikut të gjerë.

Ai shtoi se Serbia “nuk pranon diktate nga Bashkimit Evropian, por se dëshiron që sa më parë të fitojë datën e fillimit të negociatave për anëtarësim. Vuçiq deklaroi se pjesëmarrësit e mbledhjes për platformën për Kosovën nga presidenti Nikoliq kanë marrë projektin e platformës, i cili është shumë më konkret se ndonjë tjetër projekt i mëparshëm. Në këtë mbledhje kanë qenë ai, kryeministri Daçiq, ministri i Jashtëm, Mërkiq, nënkryetarja e qeverisë për integrime, Suzana Grubleshiq, dhe drejtori i Zyrës për Kosovën, Vulin.

Të gjithë ne e kemi parë atë letër, duhet të përgatisim propozimet tona deri në mbledhjen e ardhshme që do të duhej të mbahet javën e ardhshme.

Ajo që është me rëndësi, është fakti se tashti gjërat lëvizin në kuadër të realiteteve, minimumi dhe maksimumi janë në kuadër të asaj që është reale dhe asj që është e mundshme”, i deklaroi ai TV publik, duke shtuar se dy janë parime themelore: ruajtja e interesave nacionale dhe vazhdimi i rrugës evropiane të Serbisë.

http://www.koha.net/?page=1,15,120562

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    - kush tha qe si ka votu populli ???!!! mos fol jangra jungra, se nuk mundesh me dit prej andej , duhesh te jesh ketu ne Kosove te jetosh edhe te folesh tani per keto gjera, une jetoj ketu dhe i di keta gjera , nese mendon se eshte vjedh vota ne ks , eshte shum e sakt po sdo te thot qe nje parti ka vjedh e te tjerat jo, te gjitha partit kan vjedhur sa kan mujt .
    - nuk eshte mir per ty me fol anej gardhit, paushall ''hajt se nashta ja qelloj'' se nuk mundesh mir me dit qqka po ndodh ketej gardhit pa e pa me sy tu.
    Munde te pergjigjem me fakte ,pore ju s'meritoni te humbi kohe te shkruaje . Nga vete komentet e juaja munde te kuptojme se ju ndoshta jeni ndonje partiash qe ta kane shperla trunin me nja 200 euro ne muaj .Ju dhe ata udheheqesit e juaj te LPK,UDB e Moskves dhe Beogradit )e dine shume mire se po qe se bashkohet nje dite populli shqipetare do te ju ngrehim zhag ne rruge si Gadafin . Udheheqesit e juaj qe rine ne Parlamente i kane duarte e perlyera me gjake shqipetari . Juve edhe bira e mijut ka te ju duket tunel .

Kushe ju pyete juve se a duhet te bashkohet populli shqipetare . E gjithe bota po te cohet ne kembe qe te bashkohet populli shqipetare, ju do te jeni per JO ,sepse ju prishen planet e shkijeve .Bashkimi Kombetare i prishe planet e juaja ,sidomos te Hashim Thacit Sali Berishes dhe Ali Ahmetit ,dhe tru shperlameve qe ju kane blere me ka 200 euro
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 25-10-2012 më 19:38

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Munde te pergjigjem me fakte ,pore ju s'meritoni te humbi kohe te shkruaje . Nga vete komentet e juaja munde te kuptojme se ju ndoshta jeni ndonje partiash qe ta kane shperla trunin me nja 200 euro ne muaj .Ju dhe ata udheheqesit e juaj te LPK,UDB e Moskves dhe Beogradit )e dine shume mire se po qe se bashkohet nje dite populli shqipetare do te ju ngrehim zhag ne rruge si Gadafin . Udheheqesit e juaj qe rine ne Parlamente i kane duarte e perlyera me gjake shqipetari . Juve edhe bira e mijut ka te ju duket tunel .

Kushe ju pyete juve se a duhet te bashkohet populli shqipetare . E gjithe bota po te cohet ne kembe qe te bashkohet populli shqipetare, ju do te jeni per JO ,sepse ju prishen planet e shkijeve .Bashkimi Kombetare i prishe planet e juaja ,sidomos te Hashim Thacit Sali Berishes dhe Ali Ahmetit ,dhe tru shperlameve qe ju kane blere me ka 200 euro
    - ti mos me pas hunden po i kollotshe kejt fushta e Skandinavis.

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

“Danas”: Autonomi financiare për veriun

Beograd, 26 tetor - Decentralizimi për veriun e Kosovës do të jetë i atillë që komunat në mënyrë autonome do t’i grumbullonin tatimet e taksat, dhe do të dispononin lirshëm me ato para, ndërsa si kompensim përfaqësuesit e serbëve lokalë do të marrin pjesë në punën e Qeverisë dhe Parlamentit të Kosovës, është njëra nga zgjidhjet e mundshme të cilën e mbështet Gjermania, shkruan gazeta “Danas” e Beogradit duke u thirrur në burime të Ministrisë së Jashtme në Berlin.

Sikurse shkruan gazeta “Danas”, autoritetet në Prishtinë dhe vet kryeministri Hashim Thaçi nuk pajtohen me këtë plan të një lloji të autonomisë financiare për veriun e Kosovës, por do të detyrohen ta pranojnë dhe Gjermania është e gatshme që këtë t’ua sqarojë kur për këtë të vijë koha.
    Nese pranohet dicka e tille, atehere Serbia apo institucionet paralele te Serbise, te cilat pas bisedimeve do te legalizohen ose shenderrohen ne institucione legjitime, do ta kontrollonin dhe do ta demtonin Kosoven edhe me shume se deri tani...

Sidoqofte, duket se plani eshte qe veriut resp. institucioneve te atjeshme te Serbise t'iu jepet autonomi funksionale, pa u permendur termi autonomi.
    Ndersa Kosova (ose Kosovo*) do te kete ose vetem prezence simbolike (ngjashem me zyren aktuale ne veri) ose do te krijohet ndonje komision i vecante me perfaqesues te Kosovo* apo te Republikes se Kosoves dhe te serbeve te veriut, te cilet do te takohen nje apo dy here ne vjet, vetem sa per sy e faqe, kur t'kerkohet nga Serbia dhe Bashkesia Nderkombetare.
    Autonomia e tille nga serbet e atjeshem, te cilet me siguri me vone do te kene edhe parlamentin e tyre, do te trajtohet ndryshe nga Prishtina zyrtare dhe propaganda shqipetare e Kosoves. Keta, shqipetaret e Kosoves ose pushteti i Kosoves dhe propaganda e tij, kete autonomi do te shpallin thjeshte si ne perputhje me planin e Ahtisarit. Do te pohojne se behet fjale per bashkepunim nderkomunal sipas planit te Ahtisarit etj...
    E vetekuptueshme qe atonomia e tille funksionale, qe ne fakt do te ishte baze legjitime e ndikimit edhe me te madh te shtetit te Serbise ne rrjedhat politike dhe ekonomike ne Kosove, por njekohesisht edhe fillim i ndarjes de jure te asaj pjese, do te propagandohej si marreveshje hostorike.
    Kosova me siguri do te mjaftohej me ndonje premtim te BE-se dhe eventualisht me anetaresim ne ndonje organizate nderkombetare te sportit, ekonomise, kultures...

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Katër kushtet amerikane për Serbinë

Sipas burimeve të ditores “Vecernji Novosti”, Clinton dhe Ashton nuk do të dorëzojnë kërkesa të reja për Kosovën, por do të vijnë për të inkurajuar rinisjen e dialogut dhe për të përsëritur atë se çka pritet nga Serbia në lidhje me Kosovën.

Lista e veprimeve që priten nga Serbia është kjo:

- Zbatimi i plotë i marrëveshjes për menaxhim e integruar të pikëkalimeve kufitare.

- Tërheqja e Beogradit nga strukturat e sigurisë dhe të drejtësisë në veri të Kosovës

- Vazhdimi i dialogut dhe ngritja e bisedimeve në nivel politik, pa cenuar statusin e Kosovës

- Gjetja e zgjidhjeve për sektorët e telekomunikacionit dhe energjisë.
    ...
    http://www.telegrafi.com/lajme/kater...e-2-25982.html

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    - o bal i Mitrovices eshte mendimi jem edhe pik.
    Qyp te veni tash.
    Mire faleminderit, po shifet ''kultura qe keni'' ne fjalorin tuaj, keshtu si jemi edhe punet i kemi
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Faqja 15 prej 88 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •