Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 62
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin

Mos harro edhe telenovelat Latine, qe po i japin nje mesim te mire se si te dalin me b.yth e gjoks perjashta, se si tja marin burrin motres , apo gruan vellait e tjera budallalleqe
    Latint keto budallellaqe i kan mesuar prej arabomagjypistanezeve, Keta martohen me qiken e agjes etj. por edhe nuk lejojn te dal nusja nga shtipa edhe pse ka vdekur vellai etj.

shum i nderum Eurostar1

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nuk eshte se vetem babai te mbroj vajzen e vet, por cdo mashkull ta shofi/respektoj nje femer sikur te ishte nena/motra/gruaja/vajze e vet. Femra eshte e shtypur ne ket bote por ne disa shoqeri akoma me teper ( si ne shoqerin shqiptare). E vetmja menyre per femren ti perballet kesaj bote eshte shkollimi. Njohuria eshte nje aset qe askush smund ta marri.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin

Mos harro edhe telenovelat Latine, qe po i japin nje mesim te mire se si te dalin me b.yth e gjoks perjashta, se si tja marin burrin motres , apo gruan vellait e tjera budallalleqe
    O euro

Telenovelat jane te vona,ndersa ato dukuri qe pershkruhen aty tere jeten...

Me kujtohet kur isha as e vogel as e madhe...komente nga sh me te vjeter ne moshe....

Shoku te merr gruan/shoqja te merr burrin.....prandaj neper shpia ba e by mos beni me shok e shoqe.
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Nuk eshte se vetem babai te mbroj vajzen e vet, por cdo mashkull ta shofi/respektoj nje femer sikur te ishte nena/motra/gruaja/vajze e vet. Femra eshte e shtypur ne ket bote por ne disa shoqeri akoma me teper ( si ne shoqerin shqiptare).

Ja pra kaq i thjesht eshte konkluzioni.

Kjo per Ilian.
    Qe jemi me te dobta fizikisht seshte nevoja ta pranojme ketu,se kjo dihet,por kjo kursesi su jep te drejten te shfrytezoni dobsine per te kenaqur epshet,sido qe te jene rrethanat,te mendoje mashkulli njehere per nenen,motren,vajzen e vet ne te tilla situata....dhe te thote si ndihet....
    "Më e mira është armike e së mirës"

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin

Baballarë zgjohuni. Po ju ngacmojnë vajzat.
    Ato të brishtat që hapën jetët me kodet foshnjore dhe që në fjalorin e bebeve bekuan ditët tuaja me belbëzimin “bush...”. Ato vocerraket që u rrëzuan duke rendur për t’ju përqafuar pas orës së mbrëmjes...
    Baballare zgjohuni , po ju prekin vajzat.

Bushë zgjohuni, po ju cënojnë vajzat, ato ëmbëltoret që jua zbutën vështrimin e ashpër mbi fundin e shkurtër me një ledhatim mollëzash. Ato lozonjaret që ju përfshinë me krahëve të brishtë për të vallëzuar rrokun e rradhës. Ato te bukurat që ju dhembën në mes të kraharorit kur jua morën në mbrëmjen e maturës.

Baba zgjohu, po të marrin vajzën. Atë që i ngrite vellon për t’i puthur ballin dhe që të puthi syrin për të të fshirë lotin. Atë që tw lidhi këpucën, kur therja e mesit ia la vendin shpirtit. Atë që i mbylle dritaren kur duhet t’i hapje derën. Atë që i tregove vijat e bardha, kur duhej t’i mësoje bulevardin.

Baballarë zgjohuni, po ju zhvirgjërojnë shpirtin, po ju gjymtojnë atë të bukurën, të ëmblën, të dhimbsurën, të voglën, punëtoren, fjalëmjaltëzën, duarbrishtën, lozonjaren. Bbaballarë zgjohuni, po ju vrasin vajzat. Po ju vrasin shpirtin.

Maturantët e shkollës “Nikolla Koperniku”, Elbasan
    Gazeta Shqiptare
    18-10-2012
    Nuk munden, nese vajza deshiron vet te shkoje e te beje marrdhenie seksuale sic ka ndodhe para disa ditesh ne Shqiperi. Ska shoku vajzen me zingjire nuk mund ta lidhesh, e provuan edhe myslimanet qe t'i bejne roberesha vajzat, por ato perseri bejne marrdhenie seksuale me njerez qe nuk i kane burra. Nese nje vajze ngacmohet nga nje djale apo burre, dhe vajza nuk e deshiron te kete asgje me te, por djali apo burri perseri insiston dhe e ngacmon atehere me kete problem duhet te mirret policia e jo babai, kur mirret familja me keto probleme mund te vije deri tek dhuna dhe deri tek vrasja, sic ndodhe shpesh tek ne, dhe ka ndodhur edhe rast familjar, burri i .... ka vrare nje djale qe ia ngacmonte vajzen dhe e kercenonte qe nese nuk martohet me te do ta..., andaj thirrja per t'i mbrojtur vajzat duhet t'i behet shtetit e jo familjes apo babait. Babai mund ta mbroje por eshte rrezik nese i lihet tere barra prindit, shteti duhet te ndihmoje. Babai ne pune, nena ne pune, vellau ne pune si me mbrojt, s'munesh me ndejt 24 ore polic ne shpi, kjo bote eshte mekatare andaj me force nuk arrihet asgje. Me shku vajza 18 vjet me burre 80 eshte MADNESS, e ne ate MADNESS gjithcka mund te ndodhe.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Kjo thirrja per baballaret eshte instigim per t'i mbajtur te mbyllura, apo per t'i martuar qe femije ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    ligji , institucionet ligjvenese ,qeveria , familja , shkolla ,feja ,shoqeria dhe respektimi i te drejtave te njeriut i parandalon keto fenomene te keqija ;

a i kemi keto ne shqiperi ?

ne kemi vetem varferi , korupsion ne qeveri , shoqeri dhe familje ,kemi mentalitet kolektiv te inspiruar nga ndikime lindore dhe rjedhimisht ndodhin keto gjera .

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Prudence Lexo Postimin
    Ja pra kaq i thjesht eshte konkluzioni.

Kjo per Ilian.
    Qe jemi me te dobta fizikisht seshte nevoja ta pranojme ketu,se kjo dihet,por kjo kursesi su jep te drejten te shfrytezoni dobsine per te kenaqur epshet,sido qe te jene rrethanat,te mendoje mashkulli njehere per nenen,motren,vajzen e vet ne te tilla situata....dhe te thote si ndihet....
    Te dobta fizikisht????? E kam thene edhe me pare kur nje burre te duroj dhimbje cdo muaj edhe te provoj dhimbjet te lindi nje femije ateher te vij e te na thoje qe jemi te dobta fizikisht.
    I LOVE GOD

j&g

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Te dobta fizikisht????? E kam thene edhe me pare kur nje burre te duroj dhimbje cdo muaj edhe te provoj dhimbjet te lindi nje femije ateher te vij e te na thoje qe jemi te dobta fizikisht.
    hahahahaha me shkrive, provo ta imagjinosh
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Kjo thirrja per baballaret eshte instigim per t'i mbajtur te mbyllura, apo per t'i martuar qe femije ?
    ky eshte qellimi i ketyre leshatukeve, per t´naj mbyllur shoqerin, dhe te na kaploj mbrapa mbeturia.
    Facit:
    Shum thjesht kultura dhe tradita ne rrezik njiashtu edhe tere identiteti te qenurit shqiptar.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •