Foleja!
Sa mekat qe ma shpesh nuk shkruhen as nuk lexohen mendime dhe ide te tilla si e jotja...me shume do ndergjegjesoheshin njerzia, sikur te kete shkrime dhe mendime te tilla... te pergzoj edhe te fajsoj njekohesisht !? te pergzoj qe kaq bukur e ke bere thirrjen dhe kaq bukur e ke hudh ne leter mendimin tend. E ke ndje dhimbjen e ngjarjes deri ne palc. Te fajsoj pse nuk shkruan me shpesh, se te tilla mendime i mungojne shoqerise shqiptare, dhe se sa me shume te shkruani... per luftimin e gjerave te errta brenda shoqerise sone, aq me shume do vetdijesohemi si shoqeri, dhe ketu jo vetem ty, por te gjithe ata/o qe munden dhe kane ide, ta thrrasin shoqrine shqiptare qe ta ndale rrugen e devijimit me te tilla akte çnjerzore.
Dhuro shumë...e prit pak!
Ato telenovela,soap opera latine jane ekranizimi i librave te verdhe nga shkrimtare latine dhe ajo qe jepet ne telenovelat latine nuk eshte realiteti i familjes latine.
Ne shume nga keto telenovela ka shume ekzagjerime,ka sens humori,ka edhe shume stil, bukuri dhe art(dekoret stili i te veshurit,argjendarite etj), qe perfaqson kulturen latine.
Korrupsioni qe shfaqet ne ato telenovela nuk ekziston ne realitet.
Ngjarjet jane trillim dhe bazuar ne libra te verdhe,libra romancash,libra intrigash,pucesh, kaq.
Familjet latine ,shumica jane te rregullta,perjashto nje perqindje te vogel familjesh qe jane te perfshira ne droge,alkol dhe kane dale nga shinat komplet.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 18-10-2012 më 20:34
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Nuk realizohen ndryshime me thirrje te baballaret por me aksione konkrete ligjesh dhe institucione.
Bejini thirrje deputeteve ne lagje dhe direkt parlamentit te krijoje ligje dhe ngreje institucione te monitorizoje dhe suportoje femije nga familjet e thyera.
Femije me prinder te keqinj nuk duhet te jetojne me prinderit.Ato femije duhet te futen ne institucione te vecanta dhe tu sigurohet ushqim,fjetje dhe edukim nga shteti falas.
Thirrjen bejeni aty ku duhet pasi problemi eshte te prinderit e keqinj alkoliste,drogaxhinj,ish burgaxhinj ,kriminele.Femijet e tyre marrin rruge shume te keqe dhe perfundojne ose ne burg, ose vriten ne moshe te re.
Kjo nuk ndodh asnjehere ne familje te rregullta me prinder te rregullt dhe qe kujdesen dhe monitorizojne kalamajte.Ndodh vetem te familje te thyera me nje prind te degjeneruar.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
vajzat qe dalin me breke ne pazar, ne dijeni te plote te prinderve, qe ekspozojne shumicen e pjeseve te trupit, jane ato qe provokojne dhe nxisin djemte,..., shumica e tyre i ndrojne te dashurit njeri tek tjetri,...kesaj thirrje une mund ti shoja edhe ruani djemte se po jua ngacmojne...kur femra nuk ka me asnje lloj kufizimi ne veshje dhe me sjellje e fjale banale, djemte kane te drejte te sillen edhe ata si meshkuj,...,
te drejtat jane absolutisht te barabarta, si ka mundesi qe trajtohen vajzat si viktima? kush ua ka mohuar te drejten per tu ankuar kudo///
por ketyre nuk u behet vone, se zhvishen qe te shesin veten vetem per para....
teme pa pike kuptimi, ne nje kohe te tille kur imoraliteti, lakuriqesia , cthurrja, e femres eshte teresisht totale, ju i qani hallin femrave...
Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 20-10-2012 më 06:02
Duaje te afermin tend si veten
Ndersa une kam nje keshille per vajzat,vishuni si tu ka qejfi dhe gjithnje mbani ne qanta spray qe ju verbon syte nese ndonje maniak ju sulmon,nese sillet si njeri i civilizuar dhe tregon respekt,kthejani ne te njejten menyre!
Vetem nje person i pallogjikshem jep nje koment te tille.
Te Krishteret po vrasin njeri-tjetrin aq shum per hakmarrje sa detyroi Kishen ti c'kisheroje ata qe do vrasin tash e tutje.
Shume prej tyre kane vrare dhe gra e kalamaj ne shenje hakmarrje.
Ndaj ,probleme te tilla gjithmone do mbeten ceshtje te problematikes Shqiptare, pak rendesi ka se kush vret apo vritet, ne jemi te gjithe Shqiptare.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Krijoni Kontakt