Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 62
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Te dobta fizikisht????? E kam thene edhe me pare kur nje burre te duroj dhimbje cdo muaj edhe te provoj dhimbjet te lindi nje femije ateher te vij e te na thoje qe jemi te dobta fizikisht.

Abuzimi ndodh pikerisht se na bejne zap fizikisht...se po te mundnim ti shqepnim ne dru...ne sdo ishim delikate e ata sdo ishin abuzus....
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow

Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Sot u behet thirrje baballareve per tu dal ne ndihme vajzave ,femijeve te tyre ! Sot u behet thirrje, klithje per ndihme atyre qe i sollen ne jete por qe mbollen te gabuaren ne aren e familjes, mbollen femren. Sa shume padrejtesi , lot ,lutje, renkime e gjemime te shpirtit s'ua ka degju askush vajzave tona.E sot ? Sot kur vajzat tona, femijet tane ,ardhmeria jone ,varrosen me gjysme trupi te sakatosur nga nje " baba" , sot kur me dhjetera femra ,vajza tona bredhin rrugeve te Europes per te shite trupin te tradhetuara nga vellezerit e gjakut qe thyen bese e ndere dhe i hudhen si plehera rrugeve pa kthyer koken per te ditur se cfar po ndodhe me to me tutje por duke vrapuar per te gjete viktimen e radhes ne shtresen fisnike e te urte por mjerisht te varfer te shqiptareve , sot behet thirrje. Ngreni zerin femra, gra e nena sepse ju jeni ato qe mbuloheni me zi turpi ,sepse per epshet e shthurura te langojve si Shaban Norja ju mbeteni fajtore sepse nuk patet force te mbroheni nga dhunimet si femije e as nga plumbi mbrapa shpine. Mos kerkoni ndihme neper kisha si murgesha e te bini pre e prifterinjeve, mos mbuloni trupin me feregje zie e te beheni roberesha te hoxhallareve, por ngriteni zerin e luftoni, mesoni ,arsimohuni dhe vendosni per veten tuaj . SOT nuk duhet bere thirrje baballareve te i mbrojne vajzat ,por sot duhet bere thirrje Njeriut shqiptar te e ngjalle ate njerezoren ne shpirt qe per cdo dite po e vrasim me doren tone .Njeri ,burre ,djal thirr njerezoren ne veten tende sepse disa gram mish me shume mes kembesh nuk te bejne Perendi tu falesh e marresh jeten kur dhe kujt te duash !
    Foleja!
    Sa mekat qe ma shpesh nuk shkruhen as nuk lexohen mendime dhe ide te tilla si e jotja...me shume do ndergjegjesoheshin njerzia, sikur te kete shkrime dhe mendime te tilla... te pergzoj edhe te fajsoj njekohesisht !? te pergzoj qe kaq bukur e ke bere thirrjen dhe kaq bukur e ke hudh ne leter mendimin tend. E ke ndje dhimbjen e ngjarjes deri ne palc. Te fajsoj pse nuk shkruan me shpesh, se te tilla mendime i mungojne shoqerise shqiptare, dhe se sa me shume te shkruani... per luftimin e gjerave te errta brenda shoqerise sone, aq me shume do vetdijesohemi si shoqeri, dhe ketu jo vetem ty, por te gjithe ata/o qe munden dhe kane ide, ta thrrasin shoqrine shqiptare qe ta ndale rrugen e devijimit me te tilla akte çnjerzore.
    Dhuro shumë...e prit pak!

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin

Baballarë zgjohuni. Po ju ngacmojnë vajzat.
    Ato të brishtat që hapën jetët me kodet foshnjore dhe që në fjalorin e bebeve bekuan ditët tuaja me belbëzimin “bush...”. Ato vocerraket që u rrëzuan duke rendur për t’ju përqafuar pas orës së mbrëmjes...
    Baballare zgjohuni , po ju prekin vajzat.

Bushë zgjohuni, po ju cënojnë vajzat, ato ëmbëltoret që jua zbutën vështrimin e ashpër mbi fundin e shkurtër me një ledhatim mollëzash. Ato lozonjaret që ju përfshinë me krahëve të brishtë për të vallëzuar rrokun e rradhës. Ato te bukurat që ju dhembën në mes të kraharorit kur jua morën në mbrëmjen e maturës.

Baba zgjohu, po të marrin vajzën. Atë që i ngrite vellon për t’i puthur ballin dhe që të puthi syrin për të të fshirë lotin. Atë që tw lidhi këpucën, kur therja e mesit ia la vendin shpirtit. Atë që i mbylle dritaren kur duhet t’i hapje derën. Atë që i tregove vijat e bardha, kur duhej t’i mësoje bulevardin.

Baballarë zgjohuni, po ju zhvirgjërojnë shpirtin, po ju gjymtojnë atë të bukurën, të ëmblën, të dhimbsurën, të voglën, punëtoren, fjalëmjaltëzën, duarbrishtën, lozonjaren. Bbaballarë zgjohuni, po ju vrasin vajzat. Po ju vrasin shpirtin.

Maturantët e shkollës “Nikolla Koperniku”, Elbasan
    Gazeta Shqiptare
    18-10-2012
    angmokio

Ti je djale i zgjuar por ne kete rast ke ngaterruar shqiptaret me myslimanet.
    C'jane keto plehra tek problematika shqiptare?
    Pagezimi do t'i shpetoje vajzat shqiptare, asgje tjeter.
    Paqe per shqiptaret.
    Paqe!

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Latint keto budallellaqe i kan mesuar prej arabomagjypistanezeve, Keta martohen me qiken e agjes etj. por edhe nuk lejojn te dal nusja nga shtipa edhe pse ka vdekur vellai etj.

shum i nderum Eurostar1
    Ato telenovela,soap opera latine jane ekranizimi i librave te verdhe nga shkrimtare latine dhe ajo qe jepet ne telenovelat latine nuk eshte realiteti i familjes latine.
    Ne shume nga keto telenovela ka shume ekzagjerime,ka sens humori,ka edhe shume stil, bukuri dhe art(dekoret stili i te veshurit,argjendarite etj), qe perfaqson kulturen latine.
    Korrupsioni qe shfaqet ne ato telenovela nuk ekziston ne realitet.
    Ngjarjet jane trillim dhe bazuar ne libra te verdhe,libra romancash,libra intrigash,pucesh, kaq.
    Familjet latine ,shumica jane te rregullta,perjashto nje perqindje te vogel familjesh qe jane te perfshira ne droge,alkol dhe kane dale nga shinat komplet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 18-10-2012 më 20:34
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin

Baballarë zgjohuni. Po ju ngacmojnë vajzat.
    Ato të brishtat që hapën jetët me kodet foshnjore dhe që në fjalorin e bebeve bekuan ditët tuaja me belbëzimin “bush...”. Ato vocerraket që u rrëzuan duke rendur për t’ju përqafuar pas orës së mbrëmjes...
    Baballare zgjohuni , po ju prekin vajzat.

Bushë zgjohuni, po ju cënojnë vajzat, ato ëmbëltoret që jua zbutën vështrimin e ashpër mbi fundin e shkurtër me një ledhatim mollëzash. Ato lozonjaret që ju përfshinë me krahëve të brishtë për të vallëzuar rrokun e rradhës. Ato te bukurat që ju dhembën në mes të kraharorit kur jua morën në mbrëmjen e maturës.

Baba zgjohu, po të marrin vajzën. Atë që i ngrite vellon për t’i puthur ballin dhe që të puthi syrin për të të fshirë lotin. Atë që tw lidhi këpucën, kur therja e mesit ia la vendin shpirtit. Atë që i mbylle dritaren kur duhet t’i hapje derën. Atë që i tregove vijat e bardha, kur duhej t’i mësoje bulevardin.

Baballarë zgjohuni, po ju zhvirgjërojnë shpirtin, po ju gjymtojnë atë të bukurën, të ëmblën, të dhimbsurën, të voglën, punëtoren, fjalëmjaltëzën, duarbrishtën, lozonjaren. Bbaballarë zgjohuni, po ju vrasin vajzat. Po ju vrasin shpirtin.

Maturantët e shkollës “Nikolla Koperniku”, Elbasan
    Gazeta Shqiptare
    18-10-2012
    Nuk realizohen ndryshime me thirrje te baballaret por me aksione konkrete ligjesh dhe institucione.
    Bejini thirrje deputeteve ne lagje dhe direkt parlamentit te krijoje ligje dhe ngreje institucione te monitorizoje dhe suportoje femije nga familjet e thyera.
    Femije me prinder te keqinj nuk duhet te jetojne me prinderit.Ato femije duhet te futen ne institucione te vecanta dhe tu sigurohet ushqim,fjetje dhe edukim nga shteti falas.
    Thirrjen bejeni aty ku duhet pasi problemi eshte te prinderit e keqinj alkoliste,drogaxhinj,ish burgaxhinj ,kriminele.Femijet e tyre marrin rruge shume te keqe dhe perfundojne ose ne burg, ose vriten ne moshe te re.
    Kjo nuk ndodh asnjehere ne familje te rregullta me prinder te rregullt dhe qe kujdesen dhe monitorizojne kalamajte.Ndodh vetem te familje te thyera me nje prind te degjeneruar.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga Prudence Lexo Postimin
    O euro

Telenovelat jane te vona,ndersa ato dukuri qe pershkruhen aty tere jeten...

Me kujtohet kur isha as e vogel as e madhe...komente nga sh me te vjeter ne moshe....

Shoku te merr gruan/shoqja te merr burrin.....prandaj neper shpia ba e by mos beni me shok e shoqe.
    shok i mire eshte ai qe nuk te merr gruan.....
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    vajzat qe dalin me breke ne pazar, ne dijeni te plote te prinderve, qe ekspozojne shumicen e pjeseve te trupit, jane ato qe provokojne dhe nxisin djemte,..., shumica e tyre i ndrojne te dashurit njeri tek tjetri,...kesaj thirrje une mund ti shoja edhe ruani djemte se po jua ngacmojne...kur femra nuk ka me asnje lloj kufizimi ne veshje dhe me sjellje e fjale banale, djemte kane te drejte te sillen edhe ata si meshkuj,...,
    te drejtat jane absolutisht te barabarta, si ka mundesi qe trajtohen vajzat si viktima? kush ua ka mohuar te drejten per tu ankuar kudo///
    por ketyre nuk u behet vone, se zhvishen qe te shesin veten vetem per para....
    teme pa pike kuptimi, ne nje kohe te tille kur imoraliteti, lakuriqesia , cthurrja, e femres eshte teresisht totale, ju i qani hallin femrave...
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 20-10-2012 më 06:02
    Duaje te afermin tend si veten

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    vajzat qe dalin me breke ne pazar, ne dijeni te plote te prinderve, qe ekspozojne shumicen e pjeseve te trupit, jane ato qe provokojne dhe nxisin djemte,..., shumica e tyre i ndrojne te dashurit njeri tek tjetri,...kesaj thirrje une mund ti shoja edhe ruani djemte se po jua ngacmojne...kur femra nuk ka me asnje lloj kufizimi ne veshje dhe me sjellje e fjale banale, djemte kane te drejte te sillen edhe ata si meshkuj,...,
    Nga cifti yt edhe lopve duhet me u vesh brek,o derezi.....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ndersa une kam nje keshille per vajzat,vishuni si tu ka qejfi dhe gjithnje mbani ne qanta spray qe ju verbon syte nese ndonje maniak ju sulmon,nese sillet si njeri i civilizuar dhe tregon respekt,kthejani ne te njejten menyre!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    angmokio

Ti je djale i zgjuar por ne kete rast ke ngaterruar shqiptaret me myslimanet.
    C'jane keto plehra tek problematika shqiptare?
    Pagezimi do t'i shpetoje vajzat shqiptare, asgje tjeter.
    Paqe per shqiptaret.
    Vetem nje person i pallogjikshem jep nje koment te tille.

Te Krishteret po vrasin njeri-tjetrin aq shum per hakmarrje sa detyroi Kishen ti c'kisheroje ata qe do vrasin tash e tutje.

Shume prej tyre kane vrare dhe gra e kalamaj ne shenje hakmarrje.

Ndaj ,probleme te tilla gjithmone do mbeten ceshtje te problematikes Shqiptare, pak rendesi ka se kush vret apo vritet, ne jemi te gjithe Shqiptare.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •