Close
Faqja 30 prej 56 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 555
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nje vajze qe falte namaz , mbante ramazan, ishte edukuar ne nje shkolle fetare dhe dilte naten nga shtepia prej dritares se banjos per te shkuar tek dashnori 80 vjecar... Kjo as ne fantazite me ekstreme nuk do kishte kaluar.... por ja qe realiteti ne kete vend eshte me fantastik se vete fantazia.
    A duhet une tani ti shof me dyshim vajzat e medresese??? po ato qe mbajne shami e perce?
    Ku duhet ta gjejne besimin keto vajza qe edukimi u lihet vetem ne shkolle?
    Cili duhet te jete roli i familjes?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Tmerr per ate vajze,me tmerr qe thone ka shku te i dashuri80 vjeqar,ku e dini ju se ai e thote te verteten plak matufi,sigurish e ka kercenuar !!

Njera nder ngjarjet tmerrues,iu preht shpirti ne paqe vajzes se gjore,deri kur te degjojme nga keto lloj krime monstre ncnc!!!

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nje vajze qe falte namaz , mbante ramazan, ishte edukuar ne nje shkolle fetare dhe dilte naten nga shtepia prej dritares se banjos per te shkuar tek dashnori 80 vjecar... Kjo as ne fantazite me ekstreme nuk do kishte kaluar.... por ja qe realiteti ne kete vend eshte me fantastik se vete fantazia.
    A duhet une tani ti shof me dyshim vajzat e medresese??? po ato qe mbajne shami e perce?
    Ku duhet ta gjejne besimin keto vajza qe edukimi u lihet vetem ne shkolle?
    Cili duhet te jete roli i familjes?
    haha dhe shume pikepyetje te tjera do te shtohen dita dites,ka dal qemerit mileti
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    2043 ,ti duhet te lexosh perrallat arabe te njemije e nje neteve dhe te arrish te kuptosh moralin e perrallave,cfare mesazhi ato percjellin nga mencuaria e arabeve mbi natyren e femres.,kuptohet nese arrin te lexosh bituin dhe llajns.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Njerez , a nuk iu duket se mjaft e kane vra Ajshen deri tani?!

Ishte vetem 13 vjec kur e dhunuan dhe megjithate ajo mbeti e urte, e sjellshme, e shkelqyeshme ne mesime. Jo te gjithe fitojne te drejten perte studiu ne nje dege mjekesie pa qene femije ministri, politikani a biznismeni.

Me 12 vjet i ka vdeke nena. Me 13e kane dhunu. Me 18 ia hoqen koken. E ju diskutoni pa fund nese pati faj qe ishte shtatzane a jo?! Per te vjelle....
    po cfare pret nga disa ketu?
    para disa ditesh nje person i vuri flaken vehtes dhe ishte ne rrezik per jeten e disa ketu arrinin te flisnin keq, ta gjykonin apo paragjykonin...
    humanizmi per disa nuk ekziston fare. nuk dine cfare eshte. njerez te lige.
    vertete per te vjelle.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po cfare pret nga disa ketu?
    para disa ditesh nje person i vuri flaken vehtes dhe ishte ne rrezik per jeten e disa ketu arrinin te flisnin keq, ta gjykonin apo paragjykonin...
    humanizmi per disa nuk ekziston fare. nuk dine cfare eshte. njerez te lige.
    vertete per te vjelle.
    Vetem Zoti ka te drejte te marri jetet, Aj qe jep jete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gjyka : 17-10-2012 më 20:37

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    Duhet te folet keq per ata qe chojne dore ne jeten e vet sidomos pa nevoje te madhe. Vetem Zoti Aj qe e fale jeten ka te drejte ta marre. Ata qe e bajne nje gja te tille drejtohen nga njerz te prishun qe shfrytezojne shpirtin e tyne te prishun per hesape te veta. Pes mos paskan kene tue vdek nga urija ? Ata jane me probleme mendore, psiqike apo dichka te ngjajshem, perndryshe mire tha njeni ktu siper: pse nuk u vetedogjen ma pare nga veshtirsina ma te mdhaja qe paten. Asht vertetua per njenin sish chka ka ba me pare qe i jane dhane, i ka fut ne biznis e i ka humb e tash vetedigjet nga depresioni.
    mendimi yt dhe e respektoj, por nuk jam dakord. se pari sepse jam pro eutanazise.
    se dyti sepse keto jane ceshtje private. aq private sa me s'ka dhe nuk duhet gjykuar.

ti thua: askush nuk ka te drejte te "coje dore" ne jeten e vet, sepse vetem Zoti (qe jeten ta jep) ka te drejte ta marre.
    ok, po pse nuk ia le Zotit edhe te gjykoje atehere???

dikush nuk ka te drejte te beje c'te doje me jeten e vet, sepse kjo eshte e drejte e Zotit, ndersa ti ke te drejte te gjykosh per jeten e dikujt?
    pak si paradoksale me duket kjo menyre e te menduarit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Bato unë nuk jam dakord kur ti i trash dhe i shtrembëron gjërat.. askush nuk tha se na pëlqejnë që vajzat e vogla të bëjnë atë që thua ti dhe të ngelen me barrë etj etj

Vetëm ti i thua këto (për ne), dhe as për rolin e babait në përgjithësi nuk foli dikush keq.

Është nevojë që të kujtosh se njeriu duhet të përshtatet, një prind mund të bëhet i çmendur sepse more një notë të keqe p.sh.. por nga ana tjetër mund të bëhet krejt tolerantë dhe mbase dhe i ëmbël po i vajti vajza e vogël në shtëpi dhe ti thotë se është me bar!

Dhe kjo tolerancë nuk do vijë nga fakti se është rezil siç thua ti.. kjo tolerance do vi nga fakti se ai prindër është i aftë të kuptojë se këtu është bërë një e keqe e madhe e cila kërkon vesh të hapura, komunikim, dhe marrje përgjegjësie (nga vet prindëri së pari!!).

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Skam deshiren me te vogel te shkruaj mbi ngjarjen, por thjesht pyes veten ce shtyu nje person ta masakronte nje tjeter person ne kte far feje ???
    Eshte ber drama jetesa ne shqiperi ca spo na degjojn veshet .

I lumte dora asaj ne ate rastin tjeter ,qe e vrau 50 vjecarin,,heroin per zotin.Po kjo vajza e gjore,pale ckercenim ka mare nga monstra,,,,ku je o Enver
    me ka humb firma

Faqja 30 prej 56 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •