Close
Faqja 31 prej 56 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 555
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Skam deshiren me te vogel te shkruaj mbi ngjarjen, por thjesht pyes veten ce shtyu nje person ta masakronte nje tjeter person ne kte far feje ???
    Eshte ber drama jetesa ne shqiperi ca spo na degjojn veshet .
    Sipas vrasesit Shaban Norja

Vajza i paska kerkuar 3 dite rrjesht qe ky ta vriste dhe ti priste koken ( sipas fes Islame) "gje qe nuk eshte e vertet, sepse nuk ka lidhje me tradite Islame", ngaqe feja nuk ja lejonte qe kjo te abortonte femijen qe kishte ne bark dhe qe nuk e mbante dot.

Shaban krimineli i paska thene qe po te vrava ty , do vras edhe veten, po kjo i paska thene qe JO, sepse do meret vesh arsyeja dhe do na dali horlliku

Sipas Shabanit

Degjoje vete ne sallen e gjygjit deklarimin e tije

http://www.youtube.com/watch?feature...v=_76VitWG1DM#
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    KURR njerez nuk keni me u ba o te mjere.JU JENI TURPI I KOMBIT SHQIPTAR,I QITNI ZANIN E ZI NE MBAR BOTEN MORE TE MJERE...me juve ishalla as ne boten tjeter nuk takohemi.siq duket enveri e ka dit miiiiiire qfar plehra ka n`popullin e vet...qfare njerez jeni qe vetem diktatura ju bjen ne vete?!me nje fjale,shyqyr qe nuk jam shqiptar i shqipnise.mburrem qe jam shqiptar Kosove me burrni e bese e me tradite t`paster shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 18-10-2012 më 04:55

Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    KURR njerez nuk keni me u ba o te mjere.JU JENI TURPI I KOMBIT SHQIPTAR,I QITNI ZANIN E ZI NE MBAR BOTEN MORE TE MJERE...me juve ishalla as ne boten tjeter nuk takohemi.siq duket enveri e ka dit miiiiiire qfar plehra ka n`popullin e vet...qfare njerez jeni qe vetem diktatura ju bjen ne vete?!me nje fjale,shyqyr qe nuk jam shqiptar i shqipnise.mburrem qe jam shqiptar Kosove me burrni e bese e me tradite t`paster shqiptare.
    hahaha tash me ket shkrim qe ke ba e me ate "shyqyrin" qe the , i ke zgjidh gjithe problemet e kosoves
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    hahaha tash me ket shkrim qe ke ba e me ate "shyqyrin" qe the , i ke zgjidh gjithe problemet e kosoves
    sa qesharak qe je

Degjoje vete ne sallen e gjygjit deklarimin e tije

http://www.youtube.com/watch?feature...v=_76VitWG1DM#
    ta shofesh se si flet e si pergjerohet,do thoja ky plak ska ber keq kurre ne jeten e tije...cfare perbindash mban kjo toke...dhe thote mu dhimbs ta digj'ja trupin,a per ti'a fut sepat nuk ju dhimbs.

Zote na ruaj !!!
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

sa qesharak qe je
    e ke nga mllefi po lere ma mire...pikerisht prej atije enver plehut i kane keto mend mileti e keto pune sot shqipnija.

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    e ke nga mllefi po lere ma mire...pikerisht prej atije enver plehut i kane keto mend mileti e keto pune sot shqipnija.
    sigurisht nga mllefi e kam,mdhimbseni se ju kemi gjak,e kur sheh gjakun tend ne kete gjendje...qfare pret te themi BRAVO JU LUMT JENI ME TE MIRET,VETEM VAZHDONI?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Cfar lidhje ka se nga vjen ajo bishe,fatkeqesisht ai i perket kombit tim,ketu nuk ka lidhje kah vije ai,nuk do te doja te degjoj as per kombe tjera krime te tilla e jo me te beje ,,shyqyr''
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Cfar lidhje ka se nga vjen ajo bishe,fatkeqesisht ai i perket kombit tim,ketu nuk ka lidhje kah vije ai,nuk do te doja te degjoj as per kombe tjera krime te tilla e jo me te beje ,,shyqyr''
    FATkeqsisht,qdo dite vjen nga nje bishe e tille,pikerisht nga kombi im e i yti,e pikerisht aty qendron ajo "lidhja"qe thua ti.NUK DO DOJA as une po ja qe do te ndegjosh qdo dite qe matan kufirit ose vritet nena ose masakrohet motra,e kjo te shtyn te thuash SHYQYR QE NUK JEMI NE ATE NIVEL.tungi tungi

shyqyr qe nuk jam shqiptar i shqipnise.mburrem qe jam shqiptar Kosove me burrni e bese e me tradite t`paster shqiptare.
    Qe ne momentin qe thua - Shyqyr qe jam shqiptar Kosove dhe Jo Shqiptar i Shqiperise, tregon qe nuk je Shqiptar i asnjeres ane.

Ik tani futja vrapit, se po te erdha aty, do te rrah me thuper thane
    Revolution 1848

Faqja 31 prej 56 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •