Close
Faqja 42 prej 65 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 650
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Ju marrte mbrapa Enver Hoxha me gjithe farefis !!!

Ptuuuu rrace e qelbur !!!
    ke harru librin e shpis

ka ndonje ndryshom sllobo me enverin?

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    qe te mohosh dicka qe ka bere e ka ndertuar eshte te hedhesh posht punen e gjyshreve edhe prinderve tane qe kan lind edhe punuar ne ate kohe
    jo te gjith kan vuajtur jo te gjith jan internuar krimi ska qen kaq shum

enveri beri ate qe se beri dot kush 20 vjet tani i beri te tere me dy klas shkoll

pastaj vrasjet eliminimet e te thash e me the i ke edhe sot ne demokraci
    prandaj ne cdo kohe ka njerz qe se pelqejn sistemin e atehershme
    i till jam edhe vet se jam rit ne amerik edhe ai sisitem sme pelqen por aman edhe i sales akoma me keq

kur nje njeri lavderohet te pakten nga nje perqindje e madhe shqiptare
    atehere duhet te kuptohet qe ka bere dicka te mire

te keqiat i kemi thene edhe do i themi ne tema te tjera
    Partizoni

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

ahaha . si nuk kane turp e permendin "enver" ai na shkatrroj si kombe. gjithcka ne kohen e enverit ishte fallco.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    qe te mohosh dicka qe ka bere e ka ndertuar eshte te hedhesh posht punen e gjyshreve edhe prinderve tane qe kan lind edhe punuar ne ate kohe
    jo te gjith kan vuajtur jo te gjith jan internuar krimi ska qen kaq shum

enveri beri ate qe se beri dot kush 20 vjet tani i beri te tere me dy klas shkoll

pastaj vrasjet eliminimet e te thash e me the i ke edhe sot ne demokraci
    prandaj ne cdo kohe ka njerz qe se pelqejn sistemin e atehershme
    i till jam edhe vet se jam rit ne amerik edhe ai sisitem sme pelqen por aman edhe i sales akoma me keq

kur nje njeri lavderohet te pakten nga nje perqindje e madhe shqiptare
    atehere duhet te kuptohet qe ka bere dicka te mire

te keqiat i kemi thene edhe do i themi ne tema te tjera
    Per figurat historike , aq me teper kur shoqeria ka reflektuar , nuk diskutohet politikisht , por historikisht ! Ke degjuar ti ndonje shqiptar ta akuzoj Zogun si feudal ? Jooo , por ama ke degjuar te diskutohet per faktet historike qe kane lidhje me vete ecurine e shoqerise shqiptare dhe shtetit shqiptar ... !

Me kete logjike infantile , i bie qe Skenderbeun as mos ta permendim , sepse ai ishte feudal tipik dhe me "kutin" tone sot eshte nje "gje" e prapambetur (!!!!) por ja qe neve me lehtesi e shmangim kete "argument" , sepse roli i tij nuk ka te beje fare me feudalizmin , por me ardhmerine e popullit shqiptar .......

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ka nje dallim thelbesor midis Hoxhes e Sales sot.
    Te dy diktatore te paskrupullt
    Po Enveri e quajti Shqiperine ciflig te vet dhe e ndertoi me menyren evet qe ta vilte si i tille.
    Kurse Saliu se ka me ciflig Shqiperine e ka placke tregu dhe si mall qe shitet kurre nuk mendohet ta ndertoje. Dhe klientet e plackes se tregut jane armiqte me shekullore te shqiptarve serbet e greket.
    Dhe ky eshte dallim i madh midis dy diktatoreve.
    Albania Uber Alles

Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Per figurat historike , aq me teper kur shoqeria ka reflektuar , nuk diskutohet politikisht , por historikisht ! Ke degjuar ti ndonje shqiptar ta akuzoj Zogun si feudal ? Jooo , por ama ke degjuar te diskutohet per faktet historike qe kane lidhje me vete ecurine e shoqerise shqiptare dhe shtetit shqiptar ... !

Me kete logjike infantile , i bie qe Skenderbeun as mos ta permendim , sepse ai ishte feudal tipik dhe me "kutin" tone sot eshte nje "gje" e prapambetur (!!!!) por ja qe neve me lehtesi e shmangim kete "argument" , sepse roli i tij nuk ka te beje fare me feudalizmin , por me ardhmerine e popullit shqiptar .......
    vivalito pershendetje

cdo njeri ke mendimin e ti gabim apo mir [nuk them se degjoni mua edhe pik]
    sa per Zogun lene me mir ne tema te tjera
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690

mos u qaj shum se nuk ka ndryshim idhulli yt shpellari ,me xhaxhin bile dhe me keq,te pakten mir keq ai i beri pes vepra ,po vucidoli ka 20 vjet qe i shet e shkaterron dhe skan te mbaruar veprat e enverit.tregohuni realist .

i/e regjistruar Maska e Orteku
    Anëtarësuar
    17-08-2006
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    ahaha . si nuk kane turp e permendin "enver" ai na shkatrroj si kombe. gjithcka ne kohen e enverit ishte fallco.
    Meqënëse gjithcka në kohën e Enverit ishte fallso , na thuaj çfarë ka sot origjinale ?
    Origjinale ndoshta te duket tu pritet kokave femrave 18 vjeçare apo të shiten rrugëve të europes si prostituta ?! Krimi dhe varfëria janë gjithnjë në rritje. Sot jeta e njeriut në Shqipëri nuk ka asnjë pikë vlere , te vret tjetri per një fjalë goje... Mos të flasim për vlerat kulturore dhe historike si dhe arsimin, që janë shkatërruar dhe degjeneruar sa ska ku vete ma.
    Në kohën e LUANIT ( lexo Enverit) shqiptari kishte identitet...sot ne Envrope emri shqiptar është sinonim i krimit dhe te keqes...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Orteku : 16-10-2012 më 12:54

Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga Orteku Lexo Postimin
    Meqënëse gjithcka në kohën e Enverit ishte fallso , na thuaj cfaë ka sot origjinale ?
    Origjinale ndoshta te duket tu pritet kokave femrave 18 vjeçare apo të shiten rrugëve të europes si prostituta ?! Krimi dhe varfëria janë gjithnjë në rritje. Sot jeta e njeriut në Shqipëri nuk ka asnjë pikë vlere , te vret tjetri per një fjalë goje... Mos të vlasim për vlerat kulturore dhe historike si dhe arsimi që janë shkatërruar dhe degjeneruar sa ska ku vete ma.
    Në kohën e LUANIT ( lexo Enverit) shqiptari kishte identitet...sot ne Envrope emri shqiptar është sinonim i krimit dhe te keqes...
    cdo kohe te mirat e saja
    Ndryshuar për herë të fundit nga mario_kingu : 16-10-2012 më 13:05
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    vivalito pershendetje

cdo njeri ke mendimin e ti gabim apo mir [nuk them se degjoni mua edhe pik]
    sa per Zogun lene me mir ne tema te tjera
    Nuk desha me te repliku ty ! Desha me shume me sqaru opinionin dhe kendveshtrimin tim ! Do te me falesh sepse ndoshta te "perdora" nga qe nuk desha me bo repilike me askend , sepse ky eshte gjithashtu opinioni im personal ! Asesi nuk desha te "ndryshoj" mendimin tend tend !

Une nuk e kam problem ta diskutoj mendimin tim mbi baze e argumentit , por jo me imponim , por me logjiken e fakteve !

Edhe nje here me fal qe te "perdora" pa dashje !

Faqja 42 prej 65 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •