Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 138
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk ka asnje verset Kuranor qe te thote lejohet te martoheni me kushurinjte.
    Nese ti e gjen qofte edhe nje te tille atehere une do behem si ty ateist , dakort?
    El Ahzab Sure 33; 50.

O ti Pejgamber, Ne tė kemi lejuar gratė, tė cilave u ke dhėnė shpėrblimin e kurorės, dhe ato qė me ndihmėn e Allahut hynė nė posedimin tėned (robėreshat e luftės) dhe bijat e axhės tėnd, bijat e hallave tua e dajės tėnd, bijat e tezeve tua tė janė lejuar, pos grave me niqah dhe tė afėrtat, tė cilat kanė migruar kanė bėrė hixher.
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    po tash mvaret krejt nga ti si te duash e jep vajzen a burin si ke puna si mos te duash se jep se per burin ke shkru

Ti mi shoqe ato qe kam thene une jan ligje arabe,keto ligje nuk ekzistojn ketu ose ne Amerike...
    ,atje nje jete nuk takohen kusherinjet,kupton ti nje jete...
    as nuk flasin ,as nuk rrine sikur q errime ne me kusherinjet,qofshin te medhenje apo te rritur.
    Me qene e vetedishme cka ke shkru ,turp te vjen prej vehtes!!
    Thua martohen se nuk mbajne lidhje familjare(une e dija se Muhamedi ka porosit te mbajne lidhjet familjare) dhe kurre nuk takohen por si arrijne te takohen per tu martuar?!!

Pastaj afersia e gjakut behet me e larget nga largesia fizike?!!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Me qene e vetedishme cka ke shkru ,turp te vjen prej vehtes!!
    Thua martohen se nuk mbajne lidhje familjare(une e dija se Muhamedi ka porosit te mbajne lidhjet familjare) dhe kurre nuk takohen por si arrijne te takohen per tu martuar?!!

Pastaj afersia e gjakut behet me e larget nga largesia fizike?!!
    thjeshte te tregova ate qe kerkove,dhe ska cka te turperohem ketu...

Ne krahasim me ty ska cka te turperohem,perderisa nuk turperohesh ti se cka shkruan dhe rrine e shkruan ku ka sharje te meshkujve e lloj lloj fjalesh,si femer qe je,...ateher mua sme mbete gje per tu turperuar...

e para here bjeri ballit kur te shkruash,sepse vetem ne kete menyre do jesh e vetdijshme se c'ka...

mire mbetshe
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    thjeshte te tregova ate qe kerkove,dhe ska cka te turperohem ketu...

Ne krahasim me ty ska cka te turperohem,perderisa nuk turperohesh ti se cka shkruan dhe rrine e shkruan ku ka sharje te meshkujve e lloj lloj fjalesh,si femer qe je,...ateher mua sme mbete gje per tu turperuar...

e para here bjeri ballit kur te shkruash,sepse vetem ne kete menyre do jesh e vetdijshme se c'ka...

mire mbetshe
    Te turperohesh nga injoranca qe ke ,jo per tjeter ,sidoqofte nuk ia vlen te mirrem me ty ,je lost case.. nuk duhet te debatosh se je femer me thua!!!!

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Te turperohesh nga injoranca qe ke ,jo per tjeter ,sidoqofte nuk ia vlen te mirrem me ty ,je lost case.. nuk duhet te debatosh se je femer me thua!!!!
    ti mi shoqe kur te i drejtohesh dikujt njejte me injorance,mos prite te te hedh lule...

sepse e vetmja gje bene ti,eshte se leshon vrer nga gjuha yte,duke ofenduar shipetaret vetem e vetem se jan musliman...

Nese une jam los case,ateher i bie qe ti te te mos jesh case aspak...

dhe ste thash te mos debatosh s eje femer,por e pata se ti dukesh shume keq "ne oden e burave" kur shajne e ofendojn e thuan lloj lloj fjalesh ...

kete me larte vetem mere si shembull e jo ashtu bukfalishte...kupton no case
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Mos i fut te gjitha keta femra qe ke folur me siper ne nje kandar , cme flet mua per komshien qe je rrit ne klase te pare apo te dhjete?
    Kush eshte ajo motra jote?
    Leri budallalleqet se te te dale lakuriq ajo ty e di une sa pyet ti per klase te pare apo te dhjete.
    A eshte e ndaluar martesa me shoqen e klases keshtu?
    ketu ke te dreje.

hahhaha sa kam qeshur.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Fytyra e zbuluar po ashtu nuk eshte prej Islamit por eshte zakon arab. Islami thote te mbuloje floket por jo fytyren.
    A mund te ma shpjegosh edhe nje here kete "ajet" aman

Fytyra e zbuluar nuk eshte prej Islami.....pastaj....Islami thote mbulo floket por jo fytyren

Mos ke dashur te thuash ( fytyra e mbuluar ) nuk eshte prej Islami ?
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Kam ca pyetje.

Po femrat ne ket rast nuk tundohen nga pamja e burrave te tjere te cliet rrine zbuluar?
    Po keta drejt e ne thes martohen?
    Po sikur mos ta pelqejne nj-tj kur Jane ne shtepi,dac per karakter a dac per pamje si I behet?
    A mos eshte me mire nje femer me parime e vullnet te forte,sesa femer qe e mbulojne,qe mos ti shkoj mendja per keq(kjo vlen edhe per mashkullin)

Po mu kujtu ndonje tj do u pyes prap.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A mund te ma shpjegosh edhe nje here kete "ajet" aman

Fytyra e zbuluar nuk eshte prej Islami.....pastaj....Islami thote mbulo floket por jo fytyren

Mos ke dashur te thuash ( fytyra e mbuluar ) nuk eshte prej Islami ?
    Nuk eshte ajet por mendimi im.
    Ke te drejte kam dashur te them fytyra e mbuluar nuk eshte prej Islamit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nje video qe perkujdeset per te mbyllur ca gojra ketu ne kete mes:

Irfan Salihu - Statistika interesante qė duhet t'i dėgjojnė tė gjithė !

Ndersa nga ana ime, ca melheme:

Mbi 90% te rasteve kur perdhunohet nje femer, autori i kesaj vepre eshte alkoolist - Shtrohet pyetja Ca ka lidhje alkoolisti me islamin?? - Muslimani dhe Alkoolisti jan pothuajse si raca njerzore me ate te gjitareve apo me ate te zvaranikeve.

Tjetra: Sipas disa statistikave te OKBs, cdo minut ne Amerik, perdhunohen rreth 6 femra.

Ne Amerik: Mbrenda nje ore 78 femra perdhunohen.

Keto jan te mjaftueshme, sa per te nxjerrur nje konkluzion: "Kur te flitet per te drejtat e femrave, uleni koken dhe merrni model muslimanet"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 06-10-2012 mė 03:49
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •