Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 138
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    e kam kuptu shum mir

e ti pa shtu dicka e pa mundme lol ngul shikimin ferko doren lepi buzet shkel synin etj etj

per menimin tim kjo tregon pasiguri. un ni person qe nuk i besoj nuk e bi mrena ne shpi. edhe grus ne at moment qe nuk do i besoj do i tham merr teshat e krisu ke baba jot.

po te shkoj ke shpija anes psh i jap doren burrit te saj. i zgjas doren dhe anes e ulem ku me tako.

po nuk ma dha doren ana mathi apet kpucet e dal jasht me ni her e se te jem gjall nuk e shkel ma at dere as per deke as per gzim.
    E vertete ,nese ajo shtepi nuk i beson as mysafirit as gruas se shtepise nuk kane cka rrine ne te as musafiri as gruaja!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Muhamedi a.s e parashikoi fatkeqesine por ajo qe do te ndodhte do te ishte e pashmangshme.
    Sikur mos kishin ndodhur ato qe ndodhen historia e botes do ishte ndryshe sot , ndoshta ti do ishe ne ndonje barake me kallamishte me 10 kalamaj per te ushqyer
    Po po e di ,krejt qellimi ishte i Allahut ,kush mund te ndal vullnetin e allahut per te mjeruar muslimanet
    P.S mos te nin kush tu thane islami ndryshoi boten per te mire se qeshin edhe pulat

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Pasiguri? Uroj qe siguria e madhe qe ke ti ndaj gruas te jape rezultate pozitive

Feja Islame mundohet te vendose kufizime per ato gjera qe historia e ka treguar qe ka pasur shkaterrime familjare. Problemet e kurverise ndodhin kudo ne bote por nje familje me baza te shendosha Islame Derjans te siguroj qe nuk ka te tilla problemesh.
    probleme te tilla nuk ka ne asni familje me baza te shendosha. ndash te jete islame ndash krishtere ndash pa fe.

edhe un uroj qe pasiguria qe ke ti te jape rezultata sa ma pozitive e jo naj rrebelim si pranvera arabe psh.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Ketu duhet cekur edhe ajo se ne ate kohe,djemte dhe vajzat e axhallareve nuk kan ndejtur bashke sikur qe rrine ditete e sodit,vajza nuk ka qen e lire me kusheririn e vete sic bejme ne sote,dhe ata jan llogaritur te larguar..

gjithashtu: me breze une e di se me te aferte jemi me familjen e Nenes se sa te babait,dmth me gjake...dhe keshtu qe ai ka pasur te drejt ne kete raste oj ane...

Me thoni ju qe dini me shume,a ekam gabim...
    Tetovare ,sot per shkak te mergimit rralle shihen kusherinjet e pare ,mund te martohen sipas teje ?!!
    P.sh burri im ka hallen ne Amerike dhe nuk i njeh mire vajzat e halles per shkak se ka 10 vite qe nuk kane ardhe .

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Po po e di ,krejt qellimi ishte i Allahut ,kush mund te ndal vullnetin e allahut per te mjeruar muslimanet
    P.S mos te nin kush tu thane islami ndryshoi boten per te mire se qeshin edhe pulat
    Nga Renia e perandorise Romake ne shekullin e 6-te e deri ne ne shekullin e 15-te kush i zhvilloi shkencat e Kimise, Matematikes e Fizikes etj? Mos valle shkenca rilindi pas 900 vjetesh aty ku e la qyteterimi Romak?
    Sigurisht qe ishin Muslimanet ata , dhe kur themi qe ti sot perdor kete teknologji qe ke sot kjo eshte si rezultat i zhvillimit te shkences qe nga Egjipti i lashte , tek Greket , Romaket , Arabet dhe Perendimi qe e gezon sot.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 05-10-2012 mė 11:46
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Nga Renia e perandorise Romake ne shekullin e 6-te e deri ne ne shekullin e 15-te kush i zhvilloi shkencat e Kimise, Matematikes e Fizikes? Mos valle shkenca rilindi pas 900 vjetesh aty ku e la qyteterimi Romak?
    Sigurisht qe ishin Muslimanet ata , dhe kur themi qe ti sot perdor kete teknologji qe ke sot kjo eshte si rezultat i zhvillimit te shkences qe nga Egjipti i lashte , tek Greket , Romaket , Arabet dhe Perendimi qe e gezon sot.
    Mendon qe piramidat u ndertuan pa njohuri matematikore?!!
    Babillonasit ,egjiptasit ,greket e perset kishin njohuri briliante ne keto fusha shume kohe para islamit
    Ndersa mendimet rreth kuranit e Muhamedit te shkencetareve me te mire te asaj periudhe qe ti deshiron ti paraqitesh si musliman te devotshem ti sjelle kur te duash ,por kam frike se demoralizohesh, sidoqofte kur te jesh i gatshem veq lajmero

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Mendon qe piramidat u ndertuan pa njohuri matematikore?!!
    Babillonasit ,egjiptasit ,greket e perset kishin njohuri briliante ne keto fusha shume kohe para islamit
    Ndersa mendimet rreth kuranit e Muhamedit te shkencetareve me te mire te asaj periudhe qe ti deshiron ti paraqitesh si musliman te devotshem ti sjelle kur te duash ,por kam frike se demoralizohesh, sidoqofte kur te jesh i gatshem veq lajmero
    Mos i transformo fjalet e mia , thash Arabet e jo Muslimane te devotshem.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Tetovare ,sot per shkak te mergimit rralle shihen kusherinjet e pare ,mund te martohen sipas teje ?!!
    P.sh burri im ka hallen ne Amerike dhe nuk i njeh mire vajzat e halles per shkak se ka 10 vite qe nuk kane ardhe .
    po tash mvaret krejt nga ti si te duash e jep vajzen a burin si ke puna si mos te duash se jep se per burin ke shkru

Ti mi shoqe ato qe kam thene une jan ligje arabe,keto ligje nuk ekzistojn ketu ose ne Amerike...
    dhe ata 10 vitet jan perseri nje numer,atje nje jete nuk takohen kusherinjet,kupton ti nje jete...
    as nuk flasin ,as nuk rrine sikur q errime ne me kusherinjet,qofshin te medhenje apo te rritur.

Kjo pune bohet sipas deshires ne rastin tende
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Mos i transformo fjalet e mia , thash Arabet e jo Muslimane te devotshem.
    Po pikerisht per fatin tend te keq shumica e atyre shkencetareve nuk ishin arab por persian

Citim Postuar mė parė nga V.I.P Member Lexo Postimin
    ane a po hup moj buq e keqe
    Hajde bari hajde... torben me buke, stapin ne dore dhe ec...me delet.

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •