Nga Renia e perandorise Romake ne shekullin e 6-te e deri ne ne shekullin e 15-te kush i zhvilloi shkencat e Kimise, Matematikes e Fizikes etj? Mos valle shkenca rilindi pas 900 vjetesh aty ku e la qyteterimi Romak?
Sigurisht qe ishin Muslimanet ata , dhe kur themi qe ti sot perdor kete teknologji qe ke sot kjo eshte si rezultat i zhvillimit te shkences qe nga Egjipti i lashte , tek Greket , Romaket , Arabet dhe Perendimi qe e gezon sot.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 05-10-2012 mė 11:46
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Mendon qe piramidat u ndertuan pa njohuri matematikore?!!
Babillonasit ,egjiptasit ,greket e perset kishin njohuri briliante ne keto fusha shume kohe para islamit
Ndersa mendimet rreth kuranit e Muhamedit te shkencetareve me te mire te asaj periudhe qe ti deshiron ti paraqitesh si musliman te devotshem ti sjelle kur te duash ,por kam frike se demoralizohesh, sidoqofte kur te jesh i gatshem veq lajmero
![]()
po tash mvaret krejt nga ti si te duash e jep vajzen a burin si ke puna si mos te duash se jepse per burin ke shkru
Ti mi shoqe ato qe kam thene une jan ligje arabe,keto ligje nuk ekzistojn ketu ose ne Amerike...
dhe ata 10 vitet jan perseri nje numer,atje nje jete nuk takohen kusherinjet,kupton ti nje jete...
as nuk flasin ,as nuk rrine sikur q errime ne me kusherinjet,qofshin te medhenje apo te rritur.
Kjo pune bohet sipas deshires ne rastin tende
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt