ho more mos keni gajle se nuk eshte something is fucking up in this world
Qeveria shqiptare ka përshëndetur vendimin e shtetit turk për lejimin e ushtrisë të ndërhyjë në Siri. Nëpërmjet një deklarate për mediat, qeveria shqiptare e quan një reagim të ligjshëm ndaj aktit të rrezikshëm për paqen dhe stabilitetin në rajon.
"Qeveria Shqiptare i bën thirrje Komunitetit Ndërkombëtar të bëjë çdo gjë që Bashar al-Assad, kasapin e popullit sirian dhe regjimit të tij, ti rezervojë fundin që meriton", thuhet në deklaratë.
Siri bombardoi në kufirin me Turqinë ku edhe pati viktima të popullsisë civile. Kjo u cilësua si një akt i rëndë në dhunim të normave dhe ligjeve ndërkombëtare.
@S
Aman moooo kur marin pjese edhe keta tanet ne probleme te medha. A i "ashtu" njeri se cfar thone keta.
Po ne na shkepi Greku dhe Serbi e akoma nuk kemi mare ndonje inisjative (me domate te pakten te gjuajm matan kufiri).... keta na pershendesin iniciativen e Ushtris Turke
tobenestorfullah
Revolution 1848
parlamenti turk sapo dhe OK per nje nderyrje ushtarake ne siri.
nderkohe siria paska kerkuar falje per ate qe ndodhi... paska qene nje "aksident", dicka "e paqellimte"...
ndersa turqia paska sulmuar akoma duke vrare disa ushtare siriane.
Vasudhaiva Kutumbakam
Dhe po dalin fjalet e Shefqet Krasniqit se nje dite bota do te jete ne doren e Muslimanve :P:P
Une po du ni luft botrore se e kam shume afer Zvicrren dhe dali andej ne kufi dhe s'me kap lufta.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Me ke jeni ne kete ndeshje? me Turqine apo Sirine?
Mortje jane te dyja palet.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ambasadoret e Natos Mblidhen per te diskutuar situaten Turqi-Siri
Siria posedon Arme Kimike dhe eshte Zotuar ti perdor kunder cdo shteti te jashtem qe nderhyn ne Konflitkte
Me heret Irani paralajmeroi Turqine se nese godet Sirine do hy ne Luft edhe me Iranin
Krijoni Kontakt