Gjaktrazimi ndalohet
4:23 Tė ndaluara pėr ju (pėr martesė) janė nėnat tuaja, bijat tuaja, motrat tuaja, motrat e baballarėve tuaj, motrat e nėnave tuaja, bijat e vėllait tuaj, bijat e motrės tuaj, Nėnat gjidhėnėse tuaja, vajzat qė morėn gji nga e njėjta grua si ju, nėnat e grave tuaja, bijat e grave tuaja me tė cilat keni pėrmbushur martesėn – nėse martesa nuk ėshtė pėrmbushur, mund tė martoheni me tė bijėn e saj. Gjithashtu tė ndaluara pėr ju janė gratė qė ishin tė martuara me bijtė tuaj gjenetik. Gjithashtu, tė mos jeni tė martuar me dy motra nė tė njėjtėn kohė – por mos i prishni martesat ekzistuese. Zoti ėshtė Falės, i Mėshirshmi.
Ahaaa, per ate paske injoruar pyetjet e mia ti deri tani! Hmmmmm...Me trego, si u krijua njeriu i pare?
Une nuk e di ,dhe te jesh i sigurt qe askush ne bote se di ,as Muha se ka dite ,ai veq ka dite te genjej mireKur nuk e di per veten tende nga ke ardhur, per cka ke ardhur dhe ku do te shkosh, perse atehere gricesh me myslimanet dhe llomotit kot se koti?! Hmmmm... sa mire paska ditur te genjej Muha inferior i shekullit gjashte! Sa qe e paska qelluar se edhe shkences po i del qashtu! e une kur t'thom osht qashtu, ti mos um thuj nuk osht qashtu
, se edhe Darvini e tha qashtu (sa i perket krijimit nga uji)... Mos valle Darvini kopjoi Kuranin?! Por rreshqiti kur tha se ne nga majmun u beme njeri! Po ti a mendon se ishim majmun?! Po e citoj nje shkrim t'imin, te cilin e kam bere ne nje teme tjeter, se po pertoj ta shkruaj prap:
Njeri me tha se njeriu u be nga karboni, e karboni me te madhe gjindet ne toke dhe ne te gjithe boten ujore lol.... Cfare nenkuptojme me kete?!
Edhe njehere:
A ishim ne majmun?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 26-09-2012 mė 12:16
Goni tu ka pshtjell situata.
Pergjigjet i more, mirepo pyetjeve spo din me ju dhen udhe.
Pyetja e radhes nga ana e yte mund te behet me specifike; pse ka ekzistu jezusi?![]()
Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!
Cilat pergjigje i mora o Gogi, a ende nuk e kuptove ti se nuk ke pergjigje rreth atyre pyetjeve qe kam bere une? E di pse, sepse iu eshte shperlar truri me ate liber kontradiktor dhe as vete nuk e dini se sa Zoter keni, tre apo nje. Madje nuk dini te beni dallimet ne mes engjujve dhe Zotit, madje edhe engjellin e perzieni me Jezusin lol... Me ke luftoi jakobi, me engjullin apo me Jezusin?! Upssss Jakobi paska luftuar me Zotin..!!
![]()
kishte edhe femije por kane harruar ose akoma nuk e kane gjetur dot. Cfare nuk degjon e cfare nuk do degjojme lum kush do jete i paster ne shpirt/mendje edhe i perkushtuar ne zot!
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt