Close
Faqja 24 prej 41 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 405
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    off topic, pasiqe tash nuk e di se ku e patem ate diskutimin mbi burrin tend....desha vetem te ja percjellish kete selamin (absolut nostalgjike per ish muslimanet)

http://www.youtube.com/watch?v=7dFHvJoEtLo

..dhe nje pyetje te fundit e kam....mos e ke edhe "shef" ate bossin ???, do te me ndihmonte ta kompletoj profilin tende !!!, nese je e disponuar kuptohet, nuk ka nevoje te me njoftosh mbi keto detaje !!!

tung
    Keshtu mbrohet profeti i dashur,me kenge bosnjakesh, eh i mjeri ti

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Keshtu mbrohet profeti i dashur,me kenge bosnjakesh, eh i mjeri ti
    ...kete nuk e kuptoj, pse ta mbroj Profetin, e nguc dikush a ???

Muha nuk eshte boshnjak, por eshte maxhup nga shutka e shkupit, aman, superstar i jugotonit......

tungi
    albanish by nature

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Une nuk jame kunder asnje feje,nuk eshte e thanun qe te pajtohem apo mos pajtohem me fe te tjera,por ajo eshte nje bindje e imja qe askusush nuk mund te m'a imponoj apo ndrroj. Tek e fundit kot se koti perqahemi ketu,kur feja eshte dicka personale,ne kete rast i kemi bere fet sikur partit politike....
    Tasht ke folur sic duhet .

Une nuk po mundohem te krijoj perqarje , vetem po diskutojme , nese dikujte i pengon fakti ateher nuk eshte problemi im .

Met mira

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Gon ,do te ndalem te kjo pyetje se ne te tjerat ju "uroj " degradim te mbare ne martesat me femije e kusherira,veq vazhdoni
    Gjaktrazimi ndalohet

4:23 Tė ndaluara pėr ju (pėr martesė) janė nėnat tuaja, bijat tuaja, motrat tuaja, motrat e baballarėve tuaj, motrat e nėnave tuaja, bijat e vėllait tuaj, bijat e motrės tuaj, Nėnat gjidhėnėse tuaja, vajzat qė morėn gji nga e njėjta grua si ju, nėnat e grave tuaja, bijat e grave tuaja me tė cilat keni pėrmbushur martesėn – nėse martesa nuk ėshtė pėrmbushur, mund tė martoheni me tė bijėn e saj. Gjithashtu tė ndaluara pėr ju janė gratė qė ishin tė martuara me bijtė tuaj gjenetik. Gjithashtu, tė mos jeni tė martuar me dy motra nė tė njėjtėn kohė – por mos i prishni martesat ekzistuese. Zoti ėshtė Falės, i Mėshirshmi.

Me trego, si u krijua njeriu i pare?
    Une nuk e di ,dhe te jesh i sigurt qe askush ne bote se di ,as Muha se ka dite ,ai veq ka dite te genjej mire
    Ahaaa, per ate paske injoruar pyetjet e mia ti deri tani! Hmmmmm... Kur nuk e di per veten tende nga ke ardhur, per cka ke ardhur dhe ku do te shkosh, perse atehere gricesh me myslimanet dhe llomotit kot se koti?! Hmmmm... sa mire paska ditur te genjej Muha inferior i shekullit gjashte! Sa qe e paska qelluar se edhe shkences po i del qashtu! e une kur t'thom osht qashtu, ti mos um thuj nuk osht qashtu , se edhe Darvini e tha qashtu (sa i perket krijimit nga uji)... Mos valle Darvini kopjoi Kuranin?! Por rreshqiti kur tha se ne nga majmun u beme njeri! Po ti a mendon se ishim majmun?! Po e citoj nje shkrim t'imin, te cilin e kam bere ne nje teme tjeter, se po pertoj ta shkruaj prap:

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Pa pa pa... cdo gje qe permban dheu, permban eshe trupi i njeriut. Pos kesaj, jepja nje sy ketyre vargjeve:

24:45 Dhe Zoti krijoi cdo krijese te gjalle nga uji. Disa prej tyre ecin me barqet e tyre, disa ecin me dy kembe, dhe disa ecin me kater. Zoti krijon cka do Ai. Zoti eshte i Gjithefuqishem.

21:30 A nuk e kuptojne mosbesimtaret qe qiejt dhe toka dikur ishin (BIIIG BAANGG)nje mase e vetme qe e eksploduam ne ekzistence? Dhe prej ujit i beme te gjitha gjerat e gjalla. A nuk besojne?

Por Zoti beri nje perzierje, Balten e thare me Ujin dhe keshtu krijoi te gjitha krijesat:

32:7 Ai filloi krijimin e njeriut nga balta.

15:28 Une po e krijoj qenien njerezore nga balta 'e thare'.

Dhe sot jemi si jemi
    Njeri me tha se njeriu u be nga karboni, e karboni me te madhe gjindet ne toke dhe ne te gjithe boten ujore lol... . Cfare nenkuptojme me kete?!

Edhe njehere:

A ishim ne majmun?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 26-09-2012 mė 12:16

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Gjaktrazimi ndalohet

4:23 Tė ndaluara pėr ju (pėr martesė) janė nėnat tuaja, bijat tuaja, motrat tuaja, motrat e baballarėve tuaj, motrat e nėnave tuaja, bijat e vėllait tuaj, bijat e motrės tuaj, Nėnat gjidhėnėse tuaja, vajzat qė morėn gji nga e njėjta grua si ju, nėnat e grave tuaja, bijat e grave tuaja me tė cilat keni pėrmbushur martesėn – nėse martesa nuk ėshtė pėrmbushur, mund tė martoheni me tė bijėn e saj. Gjithashtu tė ndaluara pėr ju janė gratė qė ishin tė martuara me bijtė tuaj gjenetik. Gjithashtu, tė mos jeni tė martuar me dy motra nė tė njėjtėn kohė – por mos i prishni martesat ekzistuese. Zoti ėshtė Falės, i Mėshirshmi.

!
    Aha tani "kuptova" ,ju nuk paskeni lidhje gjaku me vajzat/djemte e axhes,halles ,tezes e dajes... meqe ra fjala jeni te sigurte qe nuk jeni jashtetokesore?!!

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Goni tu ka pshtjell situata.

Pergjigjet i more, mirepo pyetjeve spo din me ju dhen udhe.

Pyetja e radhes nga ana e yte mund te behet me specifike; pse ka ekzistu jezusi?
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Aha tani "kuptova" ,ju nuk paskeni lidhje gjaku me vajzat/djemte e axhes,halles ,tezes e dajes... meqe ra fjala jeni te sigurte qe nuk jeni jashtetokesore?!!
    I bere sarkazem vetes o burri i burrave .. Apo ti nuk e di se cfare permban Bibla yte..!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Goni tu ka pshtjell situata.

Pergjigjet i more, mirepo pyetjeve spo din me ju dhen udhe.

Pyetja e radhes nga ana e yte mund te behet me specifike; pse ka ekzistu jezusi?
    Cilat pergjigje i mora o Gogi, a ende nuk e kuptove ti se nuk ke pergjigje rreth atyre pyetjeve qe kam bere une? E di pse, sepse iu eshte shperlar truri me ate liber kontradiktor dhe as vete nuk e dini se sa Zoter keni, tre apo nje. Madje nuk dini te beni dallimet ne mes engjujve dhe Zotit , madje edhe engjellin e perzieni me Jezusin lol... Me ke luftoi jakobi, me engjullin apo me Jezusin?! Upssss Jakobi paska luftuar me Zotin..!!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    kishte edhe femije por kane harruar ose akoma nuk e kane gjetur dot. Cfare nuk degjon e cfare nuk do degjojme lum kush do jete i paster ne shpirt/mendje edhe i perkushtuar ne zot!
    I LOVE GOD

j&g

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    Binduni qe fete po marrin devijime e po ndahen ne copesh, kete kam kuptuar si tek feja krishtere ashtu edhe tek myslimane. Dhe kjo ka ardhur me teper nga menyra sesi ne i interpretojme ato! Duket qarte qe nga postimet e secilit anetar, e mos te marrim te gjithe njerezit qe ndodhen ne glob.
    shume dakord jam edhe une.
    mjafton te mendosh tek gjithe ato degezime qe kane pesuar fete. te gjitha vijne si rjedhoje e interpretimeve te ndryshme.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 24 prej 41 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •