Close
Faqja 25 prej 41 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 405
    JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Cilat pergjigje i mora o Gogi, a ende nuk e kuptove ti se nuk ke pergjigje rreth atyre pyetjeve qe kam bere une? E di pse, sepse iu eshte shperlar truri me ate liber kontradiktor dhe as vete nuk e dini se sa Zoter keni, tre apo nje. Madje nuk dini te beni dallimet ne mes engjujve dhe Zotit , madje edhe engjellin e perzieni me Jezusin lol... Me ke luftoi jakobi, me engjullin apo me Jezusin?! Upssss Jakobi paska luftuar me Zotin..!!
    hahahah, ja ke fillu me i bo te njejtat pyetje qe i ke bere disa faqe me pare, mos te lutem, jo copy past nga forumet tjera apo keshilla te ndryshme, vec sa me shkru.

Ne e disktuam me heret punen 1 apo 3, edhe u duk se e kuptova dhe kerceve te nje pyetje tjeter, more edhe aty pergjigjen, tani prap u ktheve te nje zot apo tre. Cka po ndodh me ty? Rri i qet, jeto ne paqe Goni...
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    meqe po diskutoni rreth Jezusit, trinitetit etj, po jap nje kuriozitet:
    ne itali eshte bere nje sondazh nga nje reviste katolike mjaft prestigjoze. pyetej se kujt i luten italianet. rezultati me ka mahnitur te them te drejten,
    duke pasur parasysh qe flasim per nje fe qe quhet KRISHTerim.
    31% i luteshin Padre Pio-s, 25% Shen Antonit, 9% Shen Marias, 7% Shen Franceskut, 4% Shen Rites dhe Shen Jozefit etj, nderkohe qe vetem 2% i luteshin JEZU KRISHTIT.
    pak e cuditshme m'u duk kjo gje.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    hahahah, ja ke fillu me i bo te njejtat pyetje qe i ke bere disa faqe me pare, mos te lutem, jo copy past nga forumet tjera apo keshilla te ndryshme, vec sa me shkru.

Ne e disktuam me heret punen 1 apo 3, edhe u duk se e kuptova dhe kerceve te nje pyetje tjeter, more edhe aty pergjigjen, tani prap u ktheve te nje zot apo tre. Cka po ndodh me ty? Rri i qet, jeto ne paqe Goni...
    Jo une ne paqe jam, vetem se me keni ardhur ne maje te hundes te gjithe duke sulmuar Islamin dhe myslimanet shqipetare pa ia nda, pa iu bere hiq gje.. Aty sillen pyetjet, ngjasojne se nuk jane te njejta, as nuk bej copy paste, sepse se kam zakon . Ne e diskutuam dhe vazhdojme ta diskutojme, ti e more ate 'une dhe ati jemi nje' duke e ebere Jezusin Zot dhe Zotin Jezus qe don te thuash se ai eshte nje, por nuk mund te jete nje se Jezusi thirri 'Eli Eli' 'Hyji im Hzji im' dhe ju Jezusit i thoni Zot, Atit i thoni Zot. Per kete vijne pyetjet e shumta per shkak te kontradiktave te pakufishme te Bibles. Jezusin? Qe i bie se Jakobi paska luftuar me Zotin deri ne mengjes!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 26-09-2012 mė 15:55

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Aha tani "kuptova" ,ju nuk paskeni lidhje gjaku me vajzat/djemte e axhes,halles ,tezes e dajes... meqe ra fjala jeni te sigurte qe nuk jeni jashtetokesore?!!
    Me fal se me heret te kisha dhene pergjigje te gabuar, sepse te ngaterrova me dike tjeter dhe pas kesaj pres ndoj perl nga ana juaj. Me kete fjaline e fundit, ne se e ke fjalen per njeriun, ai ketu u krijua, u dergua nje kohe jasht ketij planeti dhe prap u kthye ketu. Nuk mund te them se jemi jashtetokesore. Ne se je e ketij mendimi, atehere ma dokumento...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Me fal se me heret te kisha dhene pergjigje te gabuar, sepse te ngaterrova me dike tjeter dhe pas kesaj pres ndoj perl nga ana juaj. Me kete fjaline e fundit, ne se e ke fjalen per njeriun, ai ketu u krijua, u dergua nje kohe jasht ketij planeti dhe prap u kthye ketu. Nuk mund te them se jemi jashtetokesore. Ne se je e ketij mendimi, atehere ma dokumento...
    HAHHAH qenke me i "trashe" seq mendoja , kthehu lexoje edhe nje here ,dy e tri derisa te kuptosh

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Ua shtofte Zoti kohen per tu marre me forumet sepse gjitha tjerat i paskeni ne terezi :P

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    edhe ti??? jane fakte e jo mendime te mia.
    kam sjelle fragmente te ndryshuara dhe te fshira. ne kete teme i ke. kerko.
    kap ne dore Bibla te botuar ne vitet e ndryshme dhe e ve re vete me syte e tu... bej nje xhiro ne biblioteke!!!
    shiko Biblen italiane te botuar ne vitin 1969 dhe krahasoje me ate te vitit 2008...
    do vesh re vargje te fshira dhe fjali te tera te cilave u modifikohet kuptimi.
    apo thua edhe ti si ai mjeshtri:
    Bibla eshte fjala e Zotit --- Bibla i perket kishes --- kisha ka te drejte te ndryshoje Biblen --- i bie qe kisha te kete te drejte te modifikoje fjalen e Zotit.

bej si te thashe dhe me thuaj se po genjej!!! me thuaj se nuk eshte e verteta...
    Po Bibla asht fjala e Zotit dhe ne te gjen shpetim kush e kerkon Zotin me gjith zemer.

Kisha nuk ka motiv me e ndryshu Biblen se vet kisha asht ajo qe e ka kopju ne kushte te veshtira, e ka perkthy e transmetu me shekuj, bile e ka ruajt nga cdo mesim i rreme. Cdokush qe dyshon se ne 2008 ndonje botues e paska hequr ndonje fjali te Bibles per motive qe ti i din ma mir se une, mundet me konsultu botime ma te hershme te bibles, botuar me shekuj ma heret.

Ti nuk ke autoritet te thuash se eshte "fakt" se kisha ka ndryshu biblen, ky asht mendimi jot e aq. Jo vec se ti qe hedh ket hipoteze duhet me e vertetu e jo une qe them se ashte e pavertete (pervec faktit se temen e ke hap per tjeter gja e tjera gjana po thue), po sipas vet asaj qe ti ke thane, ti nuk ke njohuri as kualifikim me dale ne ksi perfundimesh

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Or Zoteri ,njerezit ne rrethana te jashtezakonshem(per mbijetese) kane ngrene edhe mish njeriu ,mos duhej kurani te permendke edhe kete fakt?!
    Kurani nuk flet per gjendje te jashtezakonshem por te zakonshme dhe jep udhezime te qarta!
    ....Kurani ne radhe te pare na meson qe, ne kete bote egzistoin njerez me zemra sikur guri, te cilat asnjehet nuk do te besoin ne Zote, gje qe duket tek karakteri juaj. Pastaj Kurani eshte kushtetute e njerezimit prej dites qe ka zbrite e deri ne diten e kjametit, gje te cilen ti nuk e njef. Dhe si i tille mbetet i pa ndryshueshem, ka zbrite njeher e pergjithmone, dhe do ti pergjigjet gjdo periudhe kohore sa te jete jeta ne kete bote. Pra ti si e zgjuar dhe qe tallesh me njerez, mundohesh te gjykosh me ate cope truri tende kohen e tashme, d.m.th aq sa shef hunden ti. Kurani zbriti ne kohen e shpatave, tani jemi ne kohen e atomit dhe i pergjigjet edhe kesaj kohe, mandej kush e di se qfar koherash do te vijne ai prap do ti pergjigjet, sepse eshte nje Mrekulli e Allahut. Keshtu qe ti bukuroshe qeshu e tallu e trego marifet te kalbur sa te duash, sepse ia bene vetem vetes tende, ate do ta kuptosh ateher kure do te jete teper vone per ty dhe kure te tjeret do te tallen me ty.

Kjo eshte per arrogantet si ty, qe per fat te keq nuk jane te paket.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=NKiUmlmO7a0
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 26-09-2012 mė 17:23

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    HAHHAH qenke me i "trashe" seq mendoja , kthehu lexoje edhe nje here ,dy e tri derisa te kuptosh
    Nuk ma kap dot kete, cfare deshe te thuash, sepse qenkam i trash une dhe nuk e kuptoj:

Aha tani "kuptova" ,ju nuk paskeni lidhje gjaku me vajzat/djemte e axhes,halles ,tezes e dajes... meqe ra fjala jeni te sigurte qe nuk jeni jashtetokesore?!!
    Ma shpjego se nuk e kuptoj, perse permende jashtetokesoret!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Kejsi Al Lexo Postimin
    Po Bibla asht fjala e Zotit dhe ne te gjen shpetim kush e kerkon Zotin me gjith zemer.
    respektoj me sinqeritet te plote njerezit qe e mendojne keshtu.
    prandaj nuk e kuptoj se si mund te pranoje dikush qe sheh Biblen si fjala e Zotit, qe kisha te ndryshoje kete fjale...

Ti nuk ke autoritet te thuash se eshte "fakt" se kisha ka ndryshu biblen, ky asht mendimi jot e aq. Jo vec se ti qe hedh ket hipoteze duhet me e vertetu e jo une qe them se ashte e pavertete (pervec faktit se temen e ke hap per tjeter gja e tjera gjana po thue), po sipas vet asaj qe ti ke thane, ti nuk ke njohuri as kualifikim me dale ne ksi perfundimesh
    nuk duhet as einstein e as martin luteri per te arritur ne kete perfundim.
    une kam pare Biblen e vitit 1969 dhe ate te vitit 2008, kam vene re se ne ate te vitit 69 psh (dhe ne versionet me te vjetra) thuhet qe "femra e perdale do shkelet si ""m*ti"" ne rruge"", kjo fjali eshte zhdukur ne Biblen e versionit 08.
    gjithashtu ne ate te vitit 69 thuhet qe per 3 netet e para pas marteses nuk duhet bere seks, kjo eshte modifikuar ne versioni 08.
    ke dhjetra e dhjetra ndryshime.
    i kam perseritur me perpara vargjet ekzakte. mos me bej t'i perseris.

bej ate qe te thashe. kap ne dore ato dy Bibla dhe me thuaj: JO, KISHA NUK KA NDRYSHUAR GJE.
    p.s. do me besh te shkoj ne biblioteke ndonje dite e te skanoj faqet e Biblave?? pastaj hajde me thuaj qe nuk eshte fakt ndryshimi....... pfff
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 25 prej 41 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •