Close
Faqja 23 prej 41 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 405
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga shofer Lexo Postimin
    and of those too who have not had their courses...
    behet fjale per ato qe s'kane moshen e menstruacioneve. dhe sigurisht shkurorezohet nje qe eshte e kurorezuar, ne kete rast grua-femije.

idiot.

per grate shtatzana vijon me pas.

merri dhe keto hadithet e pedofilit tend te qelbur
    O papagall, merr ate ajet qe te solla une, hape translate perkthe fjale per fjale nga arabishtja ne shqip e lere anglishten tani...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    He he a u bere KFE-a? (Kah fryen era)
    Oj e panjohura ti duhesh te dish me mire se Allahu eshte pergjegjes per ata qe hyne ne fe te drejte (islame) dhe Ai eshte pergjegjes per ata qe dalin nga feja .

Ne kete pikpamje , une nuk jam fajtor por eshte Allahu .

Per fund cka jane ata qe hyjne ne Islam , a jane ka te fryn era apo jo ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    O papagall, merr ate ajet qe te solla une, hape translate perkthe fjale per fjale nga arabishtja ne shqip e lere anglishten tani...
    qenke rot cari ti re.

te mesoj arabisht

perkthimi me i besueshem eshte ai anglisht.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    65:4. E ato nga gratė tuaja tė cilave u ėshtė ndėrprerė cikli mujor (menstruacioni) nėse nuk e keni ditur, koha e pritjes sė tyre ėshtė tre muaj, e ashtu edhe ato qė ende nuk kanė pasur menstruacion. Ndėrkaq, pėr shtatzėnat afati i pritjes sė tyre ėshtė derisa tė lindin. E kush i frikėsohet All-llahut, Ai atij ia lehtėson punėn.
    Edi ti periudhen fertile? Si mund te mbetet femra shtatezene pa pasur menstruacione?! Ncncncnc...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga shofer Lexo Postimin
    qenke rot cari ti re.

te mesoj arabisht

perkthimi me i besueshem eshte ai anglisht.
    Hej, me te vertet e teprove! Lus moderatoret qe te nderhyjne dhe te pasojne ndeshkimet tek anetaret qe perdorin fjalor banal...

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Kjo teme paska marre kthesen....

I kerkoj ndjese hapesit te temes, po do ta bej edhe une nje koment kot se kot

Binduni qe fete po marrin devijime e po ndahen ne copesh, kete kam kuptuar si tek feja krishtere ashtu edhe tek myslimane. Dhe kjo ka ardhur me teper nga menyra sesi ne i interpretojme ato! Duket qarte qe nga postimet e secilit anetar, e mos te marrim te gjithe njerezit qe ndodhen ne glob.
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Hej, me te vertet e teprove! Lus moderatoret qe te nderhyjne dhe te pasojne ndeshkimet tek anetaret qe perdorin fjalor banal...
    cari nuk esht fjal banale, esht rusisht

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Oj e panjohura ti duhesh te dish me mire se Allahu eshte pergjegjes per ata qe hyne ne fe te drejte (islame) dhe Ai eshte pergjegjes per ata qe dalin nga feja .

Ne kete pikpamje , une nuk jam fajtor por eshte Allahu .

Per fund cka jane ata qe hyjne ne Islam , a jane ka te fryn era apo jo ?
    Une nuk jame kunder asnje feje,nuk eshte e thanun qe te pajtohem apo mos pajtohem me fe te tjera,por ajo eshte nje bindje e imja qe askusush nuk mund te m'a imponoj apo ndrroj. Tek e fundit kot se koti perqahemi ketu,kur feja eshte dicka personale,ne kete rast i kemi bere fet sikur partit politike....
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Gon ,do te ndalem te kjo pyetje se ne te tjerat ju "uroj " degradim te mbare ne martesat me femije e kusherira,veq vazhdoni

Me trego, si u krijua njeriu i pare?
    Une nuk e di ,dhe te jesh i sigurt qe askush ne bote se di ,as Muha se ka dite ,ai veq ka dite te genjej mire

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Gon ,do te ndalem te kjo pyetje se ne te tjerat ju "uroj " degradim te mbare ne martesat me femije e kusherira,veq vazhdoni

Me trego, si u krijua njeriu i pare?
    Une nuk e di ,dhe te jesh i sigurt qe askush ne bote se di ,as Muha se ka dite ,ai veq ka dite te genjej mire
    off topic, pasiqe tash nuk e di se ku e patem ate diskutimin mbi burrin tend....desha vetem te ja percjellish kete selamin (absolut nostalgjike per ish muslimanet)

..dhe nje pyetje te fundit e kam....mos e ke edhe "shef" ate bossin ???, do te me ndihmonte ta kompletoj profilin tende !!!, nese je e disponuar kuptohet, nuk ka nevoje te me njoftosh mbi keto detaje !!!

tung
    albanish by nature

Faqja 23 prej 41 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •