Oj e panjohura ti duhesh te dish me mire se Allahu eshte pergjegjes per ata qe hyne ne fe te drejte (islame) dhe Ai eshte pergjegjes per ata qe dalin nga feja .
Ne kete pikpamje , une nuk jam fajtor por eshte Allahu .
Per fund cka jane ata qe hyjne ne Islam , a jane ka te fryn era apo jo ?
Kjo teme paska marre kthesen....
I kerkoj ndjese hapesit te temes, po do ta bej edhe une nje koment kot se kot
Binduni qe fete po marrin devijime e po ndahen ne copesh, kete kam kuptuar si tek feja krishtere ashtu edhe tek myslimane. Dhe kjo ka ardhur me teper nga menyra sesi ne i interpretojme ato! Duket qarte qe nga postimet e secilit anetar, e mos te marrim te gjithe njerezit qe ndodhen ne glob.
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Une nuk jame kunder asnje feje,nuk eshte e thanun qe te pajtohem apo mos pajtohem me fe te tjera,por ajo eshte nje bindje e imja qe askusush nuk mund te m'a imponoj apo ndrroj. Tek e fundit kot se koti perqahemi ketu,kur feja eshte dicka personale,ne kete rast i kemi bere fet sikur partit politike....
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Gon ,do te ndalem te kjo pyetje se ne te tjerat ju "uroj " degradim te mbare ne martesat me femije e kusherira,veq vazhdoni
Me trego, si u krijua njeriu i pare?
Une nuk e di ,dhe te jesh i sigurt qe askush ne bote se di ,as Muha se ka dite ,ai veq ka dite te genjej mire![]()
off topic, pasiqe tash nuk e di se ku e patem ate diskutimin mbi burrin tend....desha vetem te ja percjellish kete selamin (absolut nostalgjike per ish muslimanet)
..dhe nje pyetje te fundit e kam....mos e ke edhe "shef" ate bossin ???, do te me ndihmonte ta kompletoj profilin tende !!!, nese je e disponuar kuptohet, nuk ka nevoje te me njoftosh mbi keto detaje !!!
tung
albanish by nature
Krijoni Kontakt