Close
Faqja 34 prej 41 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 405
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    po ti di me lexu apo fap u kyqe te ofendosh,cop mishi i krimbur kujdes si sillesh!
    Pse do besh atentat kamikaz ne forum...po lexoje pra fjaline e pare "a te kishin ketu shqiptaret e maqedonise e te shihje cdo te te benin " DO ti hanin m.tin ja ca do ti benin .Po skeni faj kur ju lejne te futeni te forumi shqiptar e nuk ju kapin per veshi tju hedhin te forumi islamik.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    E cfare diturie e burrerie ke ti qe ofendon nje femer qe ne start pa pasur kurr me pare kontakt dhe bised me te?!
    Po ti ca ke qe kercen si gjel..o shoku ...i urrej njerezit qe kercenojne kot...sidomos kur bejne edhe si fetare....
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Pse do besh atentat kamikaz ne forum...po lexoje pra fjaline e pare "a te kishin ketu shqiptaret e maqedonise e te shihje cdo te te benin " DO ti hanin m.tin ja ca do ti benin .Po skeni faj kur ju lejne te futeni te forumi shqiptar e nuk ju kapin per veshi tju hedhin te forumi islamik.
    E sheh sa fobi keni sa qe ate fjalen kujdes si sillesh e more se tani une jam kamikaze o i mjer

ngadal mos u nxeh merre veten me te mire,une edhe shume tjere kemi zgjedhur forumin shqiptar te marrim pjes,ne vetem po mbrohemi nga fyerjet sikur qe po u djeg juve,e qe u kyqe si qdoher me ofendime i mjerr,

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

dhe...erdhe Kastrioti i doli ne ndihme :P

O shqiptar turp tu vjene te permendeni emrin E Skenderit

Hajt se do shkoni ne Hene ju keshtu hah...

ps / O Gon lere krejt se ky fliska pa ushall themi ne..
    i urrenka njerzit qe kercejn si gjela,ndersa ky pak me lart kerceu si pul..pfffff
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Ahaaa...! Vetem te krishteret dhe ateistet qenkan shqipetar dhe paskan vend ne kete forum!!! Kurse myslimanet nuk qenkan shqipetar...!!! Ooo bo boooo...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Po ti ca ke qe kercen si gjel..o shoku ...i urrej njerezit qe kercenojne kot...sidomos kur bejne edhe si fetare....
    Shqipetar he burr shqipetari, me dil para dhe ma moho kombesin, atehere te tregoj se si kercej une..

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Ahaaa...! Vetem te krishteret dhe ateistet qenkan shqipetar dhe paskan vend ne kete forum!!! Kurse myslimanet nuk qenkan shqipetar...!!! Ooo bo boooo...
    Po ca myslimanesh jeni ju o goni ...myslimanet e Shqiprise i duan te gjithe njerezit qe punuan per shqiperine pa marre parasysh ca feje ishin ..prandaj nuk zihemi per fe ne Shqiperi ne...kurse ju beni dallime ..ky geg ai tosk ..ky myslym ai ortodoks.ky katolik ai betkashi.. jo Gjergj Kastrioti vrau myslimane jo ishte spiun i Vatikanit ..jo kshu jo sahtu...po rrini o te zinj se ka filluar tju urreje gjithe Shqiperia se vetem percarjen dhe allahun keni ne goje si papagalle ju ..ku ju hyn ne sy Shqiperia juve para muhametit..o goni..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Per pyetjet qe bera une nuk me dha askush pergjigje o Gogi, kuptoje kete se shoku Jari e kuptoi. Prandaj mos u gric prap me me mua dhe mos me detyro me te te sullmoj se ske mburoj qe te mbrohesh.. Te lutem aman mos me nguc me se ku to shohesh emrin tim do te rrenqethen qimet pastaj...
    Jo shoki, ti i more te gjitha pergjigjet e duhura, mirepo nuk te kane pelqyer. Jo qe i more nga une, mirepo pergjigjet i ke gjithkendej neper forum. Te them te verteten ju jeni plot kontradita. PS: a je gati te pergjigjesh ti?
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Jo shoki, ti i more te gjitha pergjigjet e duhura, mirepo nuk te kane pelqyer. Jo qe i more nga une, mirepo pergjigjet i ke gjithkendej neper forum. Te them te verteten ju jeni plot kontradita. PS: a je gati te pergjigjesh ti?
    Ku i sheh kontradiktat ti? Ne pyetje? Jo shoku jo, ketu nuk mora pergjigje, e ne se ka pergjigje gjithe andej forumi per pyetjet e mija, shko merri e silli ketu, ec puno se pa pune ske jete... Nuk mund te pergjigjem une ne kete teme rreth Islamit, hap nje teme te posacme dhe do shohim punen ne..

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    I sugjeroj moderatoreve t'a mbyllin kete teme, se ka kohe qe eshte konsumuar e po sherben vetem per zbrazjen e mllefeve nga shume pale te perziera ne te e qe s'kane lidhje fare me subjektin e temes.

Faqja 34 prej 41 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •